Forum.Over.Net

Mladi, ljubezen in spolnost

Mladi se srečujejo s številnimi mladostniškimi težavami. Problemi s starši, neuslišana ljubezen, odnos s fantom/dekletom, dileme v spolnosti, nezaželena nosečnost, telesni razvoj in drugo lahko mlade ohromi. Na tem forumu se lahko posvetujete med seboj ali vprašate za nasvet.

Moderator: Matjaž P. (jwslo)

Global, res najboljše kar premore Ljubljana?

Default avatar

pia

Ker so nas ob pol dveh vrgli ven, smo se odločili, da bomo našo službeno novoletno zabavo nadaljevali v Globalu.
Sicer nisem njegova redna obiskovala, vanj me zanese res ob redkih priložnostih.
Bi mi pa vseeno kdaj pa kdaj pasalo iti se nekam malce znoret na kakšno plesišče.
Ampak, kam? V Global prav gotovo ne.
Varnostniki na vratih, ki se obdašajo, kot da si zadel na loteriji, da te sploh spustijo gor. Cela družba je prišla gor izključno zaradi tega, ker sta dva kolega imela zlato kartico.
Ura je bila že bolj jutranja, več obiskovalcev je odhajalo kot prihajalo.
Gor pa, groza. Take svinjarije jaz še nisem videla.
Razumem, da v WCju zmanjka papirja, da je gužva, to še toleriram.
Razumem tudi, da se tu pa tam kakšen kozarec razbije, ne razumem pa, da potem tiste črepinje tam kar ležijo, da so tla lepljiva od razlite pijače, polna razbitih kozarcev in steklenic. Vse odlagalne poličke, vse mize, polne praznih kozarcev, ki jih nihče ne odnaša in zato veselo padajo po tleh, kjer ravno tako nihče ne pometa črepinj.
Višek pa je bilo bruhanje ob enem od izmed šankov, ki ga ravno tako ni nihče pobrisal.
In to naj bi bil kao elitni nočni klub? Najboljše kar premore prestolnica?
Svoje čase sem kar veliko harala po raznih diskačih, pa nikjer ni bilo take svinjarije. Po pogovoru s kolegi, malce bolj rednimi obiskovalci nočne klubske scene, pravijo, da je Global še OK, da je vse ostalo še slabše.
Res?
Default avatar

No.1

tudi jaz sem bila prejšnji petek tam, po službe ni zabavi; bistveno prelepo oblečena za vse polite pijače in bruhanje ob mizah...))katastrofa. da smo se prerinili do ene mize na VIP-u je trajalo , na koncu smo pol ure čakali na gatrderobo in še nadaljne pol ure preden smo se prebili do izhoda, saj so zaprli stopnišče..
Default avatar

infrardeči car

Global je kot drek na palici.
Default avatar

Dragon Slayer

Eh, snobi jedni, kaj zdej jamrate. Če vam ni všeč pa ne hodte več tja na EVENTE (tako se bojda zdaj reče). Ampak potem se najbrž ne boste počutili večvrednih (ali VIP kot bi se reklo).

Meni ni treba čmokat po kozlanju in nikomur kazat zlatih kartic, ko grem ven na pir. Zdaj pa res ne vem ali sem zagaman kmetavz jaz ali pa je tisto kozlanje v Globalu le nekakšna abstraktna upodobitev tamkajšnje klientele. No, jaz odgovor poznam. Vi pa izberite sami. ;)
_________________________________________________________________________
Dragon - Bog ima obraz.

Default avatar

Janez Kranjski

Misliš Jure Janković ali kdo je že lastnik tega k....
Default avatar

blackie

hehe se se kako strinjam , sam redno hodim na metelkovo in morm rec da v tamkajsnih "klubih" je bistveno bolj cisto in mirno kakor global + nobenga tezaka na vratih ali kjerkol drge .Global je pa za folk k se hoce pokazat, sami ste si krivi ce hodite v snobovske lokale
Default avatar

Tejči

Ej, pijandura, ne safraj lajfa Globalcem, ki sodelujejo na različnih eventih. Eni se hodijo kazat, pa če morajo tacati po kozlanju in črepinjah, se vzpenjati čez trupla ipd., ni problem, vse pretrpijo. Drugi gremo na en pir ali dva in nas eventi ne brigajo. Še manj VIP in podobno sranje.


BTW: Daj že pridi k meni po tisto zlato Najs Traj kartico, ki si jo zadnjič zahteval. Imaš plac direktno ob šanku, vedno rezerviran. Aja, pa mavrični je po novem vunbacijtelj v Najsu, pravi da mu ta služba še najbolj ustreza, tisto prejšnjo je spet skenslal.

Za božiča pri meni sarme, potem pa rajanje v Najsu. Čiščenje kozlanja in črepinj zagotovljeno.
Default avatar

lily

a dej folk ne prbijat..a zdej boste pa rekl, da je v zakotni zadrogirani Metelkovi, v K4, KMŠ-ju, Emonski, Fun F. itd.lokalih pa use čisto po tleh in nč pokozlano...hahaha ker hud joke! BTW: sama sm bla in še hodm po teh vseh raznih lokalih, pa je na tleh povsod pribl. isto sranje!tko pač je!kako pa nej pometajo plesišče v globalu med plesočim folkom??a ste normalni? 1x je čistil tla emil v letošnjem baru,in je šou folku grozno na živce s tisto metlo+da smo se vsi mogli premikati in odmikat....skratka to je pač tko v lokalih kjer se densa. Če ne pa pejte v hotele na bolj fine plese pa bo! Pa še tm je ponavadi kakšen razbit kozarec na tleh!
lp
(pa ne pravim da mene to ne moti, sam sprijaznila sm se s tem, če hočem bit uzuni, če ne sm pa komot doma na svetlečem parketu):)
Default avatar

zv.

ma dej a global da je snobovski lokal hahahaha, v ljubljani ni niti enega snobovskega lokala, pravzparav ni niti enega dobrega nočnega lokala, ljubljana je glede nočnega življenja zaspano penzionistično provincialno mesto...edini lokali, kjer je dober žur so lokali s turbofolk glasbo, pa ne polsušam turbofolka, ampak v teh lokalih se res lahko naplešeš in ne moreš ratat zatežen in zdolgočasen