Forum.Over.Net

Starševski čvek

Konji v Zg. Gameljnah

Default avatar

lepi konji

Ali kdo ve, čigavi so tisti konji ob 'sprehajalni makadamski poti' v Zg. Gameljnah?

Ali je njihov ograjen prostor vedno tako blaten in poln dreka? Tudi tisti čez potko niti niso na boljšem. NIkjer trave, ki bi jo pasli, tudi umazani so. Shujšani sicer niso, ampak ždeti cele dneve v blatu….

Me je danes kar malo stisnilo, pa ne vem, ali naj dam pobudo na Lj. pobude meščanov, da naj malo pogledajo ali ne...
Default avatar

Pati..

Prijavo na Vurs, naj oni preverijo in ukrepajo v kolikor je potrebno. Lahko anonimno, če nisi prepričana, da razmere niso okej. Konji ne smejo biti v blatu.
Default avatar

Mick

Košir. Sem veliko tam okoli in menim, da imajo tam za te živali res dobro poskrbljeno. Včasih se še čudim kaj vse delajo z temi konji, da so le "nobel" in poštimani.
Je pa zima in to, da so tudi v blatu pomoje ni nič kaj narobe.
Default avatar

domačinkaaaa

Košir je v Spodnjih Gameljnah in konji tam so večinoma lastniški. Za njih je poskrbljeno bolje kot za marsikaterega hišnega ljubljenčka.
Default avatar

lepi konji

mislim, da niso koširjevi. ma sem popolnoma prepričana da niso. to je tudi meni vrglo ven v googlu, ampak ti so v spodnjih gameljnah in glede na zemljevid to ni ista lokacija.

tili blatni reveži so v zgornjih gameljnah. na tisti ravni makadamski cesti, ki gre čez polje. pot se začne pri izhodu iz avtoceste. konji so pa malo naprej od kapelice, približno pod mercatorjem, če gledamo iz zraka. ene tri malo večje barake imajo. konje imajo ob baraki in potem tudi na klancu. teli ob baraki so tudi poleti v blatu in dreku.