Starševski čvek

raven trebuh

Default avatar
rada bi imela raven trebuh,vendar nisem ljubitelj trebušnjakov-katera vaja bi bila tudi učinkovita?
Default avatar
doma imam abtronic od top shopa in ta stol res nič ne pomaga za mišice...vstran vržen denar
Default avatar
Zdrava prehrana+intenzivna kardio vadba. Ni druge tu.
Default avatar
queen saj pazim na zdravo prehrano, pa vsaj dvakrat tedensko prelaufam 10 km-ravnega trebuha pa nimam-no saj šlaufov že nimam
Default avatar
tibetančki hvala-poznam eno žensko ,ki je stara že 48 let pa dela te tibetanske vaje-ima ful dobro vitko postavo pa zelo mladosten videz,videti ji je okrog 35 let
Default avatar
taara je napisal/a:
Če nimaš šlaufov, potem debela verjetno nisi, ampak si predstavljam, da imaš spodnji del trebuha rahlo izbočen. Če je tako, je to od prehrane.

Kaj točno to pomeni, da ješ zdravo? Napiši nekaj tipičnih jedilnikov, pa bom lažje kaj svetovala. Ker lahko ješ preveč OH-jev, lahko slabo prebavljaš fruktozo, lahko si občutljiva na kakšno hrano, ki samo tebi ne ustreza in bi bila primerna izločitvena dieta ...Več stvari je lahko.

Jaz imam ravn trebuh takrat, ko nadzorujem vnos (določenih) OH-jev. Nekje do 150 g na dan mi je dovolj, da se ne zredim, me ne napenja in imam raven trebuh.
Default avatar
taara je napisal/a:
Ti, da se midve slučajno ne poznava :) , aja, jaz sem starejša, že čez 50.
Default avatar
saj druga vaja pri tibetančkih so trebušnjaki :)
Default avatar
Definitivno pomagajo pilates vaje - po pilatesu sem kak dan ali dva kot bi imela steznik ... Potem pa mišice spet popustijo in je treba spet na pilates :)
Default avatar
Tudi jaz priporočam pilates. Odlična vadba. :)