Forum.Over.Net

Starševski čvek

Ni Doutzen Kroes res, res lepa?

Default avatar

totka1

Se strinjam!
Ampak, pazi, oglasile se bodo tudi res taprave mon lepotice, ki bodo trdile, da sploh ni lepa:-)))
Default avatar

vsekakor

čudovita je
Default avatar

babe ljubosumne

Jaz sem se enkrat kregala s temi monami tu gor ko so popale slike kdo je lep vizualno katera ženska je lepotica in potem so gor popale slike od Petre Majdič ja no joke, in kao govorile da je res lepotica. Potem pa jaz pripopam sliko od Doutzen Kroes, ki mi je osebno tudi zelo lepa ženska in potem so me spljuvale da je ona pa res brezvezna, presuha sploh ni lepa haha skratka ljubosumne povprečne ženske nič posebnega.
Default avatar

honeey

men je vizuelno popolna ženska Kim Kardashian par let nazaj, božanska mi je tud Sash Suicide, Angelina Jolie je imela v svojih najboljših letih nenormalno lep obraz.
To je to, Doutzen je lahko fotogenična/lepa, nikol pa nisem čekirala njenih slik in si skrivoma želela, da bi bila taka kot ona...tko da..i'll pass. Nekak bolj padam na eksotične ženske
Default avatar

antilopa

Meni je ona zelo lepa. Pohvalim jo, čeprav sem ženska. :))
Default avatar

fjhn

Je lepa, ima nežne, ženstvene poteze ... Ampak lepih žensk je ogromno, a ni? Vsaj jaz jih vidim veliko ... Od igralk do "običajnih" žensk z ulice ...Če bi tudi tem dodali pravi styling pa kakšno obdelavo fotografij bi bile ravno tako zelo zelo lepe.
Default avatar

ja...

...lepa je.

Ime ima pa grozno .