Med.Over.Net

Iščete delo, delavca?

Odgovarjajo: Moja zaposlitev = Optius

Delo kot promotor - nove priložnosti , ZDA odpira evropski trg preko Slovenije

Default avatar

Chocolatte_hope

Ameriška firma Livesmart360 odpira evropski trg preko Slovenije, in Slovenija je prva, ki začenja novačit promotorje za celoten trg, tako, da je še vse v samih začetkih.

Gre za prodajo čokolad 360. Čokolade so polne vitaminov in kofeina, gre neke za neke vrste kombinacijo kofeina in elektrolitov, tako da vam ob enem ne škodijo in vas okrepijo in dvignejo energijo ( ca trije koščki za liter kave). Sam sem jo probal in je enkratna in deluje.Res izredno priložnost ponujam vsem, ki bi se radi postopoma finančno osvoobdili. Če produkt ne bi bil res dober ga ne bi niti promoviral kaj šele kupoval.

Prednost ima tukaj Slovenija čisto naključno saj se je Livesmart360 do pred kratkim odločila za odprtje trga tudi v evropi, v ZDA so v nekaj letih postali miljardni posli. Zato je tukaj še vse v povojih in pričakujejo v dveh do treh letih enormne odzive in s tem prihodke. Zato bodo prvi promotorji praktično začetniki temeljev za evropski trg.

Zadeva je popolnoma sveža v Sloveniji, kajšele v Evropi. Vsi, ki se boste do novega leta odločili za sodelovanje z podjetjem Livesmart360 boste deležni tudi 1% celotnega evropskega zaslužka saj bo podjetje denar vračalo nazaj, torej do novega leta lahko kupite kot neke vrste delnico firme. Torej če bo do novega leta v evropi max 10.000 ljudi odločilo za sodelovanje, bodo ti dobivali 1% celotnega zaslužka v Evropi nazaj, torej šlo bo za ogromne številke.

Prosim zagotovite si, da vam ne bo kasneje žal, gre za super priložnost, ki se ne bo več ponovila in moj namen ni da vas nategujem, ampak da skupaj začnemo graditi evropski trg za Livesmart360.

V sloveniji je že narejena promotorska ekipa oz building ekipa, ki vasbo podpirala 24 ur na dan , povezani pa boste tudi z američani, in tudi z lastniki firme ste lahko v komunikaciji preko skypee. So pripravljeni tudi sami pomagat, saj gre za prve ljudi, ki postavljajo firmo za evropski trg in vsi ki se za to odločite boste nagrajeni.

Vložki so majhni v primerjavi kaj vam firma nudi. Ker nudi vam praktično vse. Za Slovenijo dela sedaj le nekaj par glavnih promotorjev, ki vam bodo vse obrazložili ob kavici. Vedno si vzamejo čas in to je ogromen plus podjetja, da imaš vedno ampak res vedno njihovo podporo. Si svoboden ,ob enem pa delaš njimi, ki so 24 ur na voljo.

Prosim vas, da ne odrinete te priložnosti, kot jo večina ljudi, ker vam bo iskreno žal. Imate še 25 dni do novega leta in če tega ne zagrabite bo res velika škoda za vas, ker podjetje bo uspelo tako ali drugače, ker gre za izjemne produkte in sedaj pač gradijo brend.

Še en plus je da denar prihaja na vaše račune tedensko, in tako vam ni treba čakati mesec dni ampak denar dobivate sproti preko Vise elektron npr.

Vsi, ki vas bo zanimalo, prosim pišite mi na [email protected] , da se pomenimo več v živo, ker je druga vibra. Na negativce in pljuvače se prosim saj tokrat ne ozirajte, ker po mojim komentarjem se bo nabral en plankton nesnage, da je zadeva nateg in ne vem kaj še vse pa stvari niti ne poznajo. Probali boste produkte sami in če vam ne bodo všeč, ne boste šli v ta posel. Ampak dajte si vsaj priložnost.

Veliko priložnosti sem sam zamudil ravno zaradi pljuvačev, ker sem vedno dal prioriteto mnenjem ljudi, ki pa so po naravi že taki, da vse negirajo in odrivajo. Ne naredite iste napake in mi zaupajte gre za TOP SHIT zadevo. Všeč vam bo.

[email protected]
Default avatar

Kaj?????

Kaj pa je z SCnetom?A je propadu?

Moderatorji

Moja zaposlitev = Optius
Optius