Starševski čvek

Ženska me resno peca, deluje malo obupana

Default avatar
Oba sva stara čez 30, ona malo starejša od mene. Spoznala sva se na enem portalu in si izmenjala slike. Zdaj si vsak večer dopisujeva. Moram reči, da sva kar našla en ritem in imava virtualno kemijo. Po telefonu se še nisva slišala. Ženska mi je simpatična in vizualno je moj tip. Moti me pa par stvari. Ne poznava se še dolgo, nisva se še videla, ona pa mi že opisuje, kaj bi mi delala in da me hoče samo zase. Deluje malo obupana. sama pravi, da ima za sabo le eno resno zvezo, kjer je bil partner do nje nasilen. In da je zdaj že dolgo osamljena in brez moškega. Deluje malo obupana. Skrbi me, da v meni najbrž vidi izpolnitev nekih sanjskih želja, ki se z nasilnim partnerjem niso izšle. Čudi me, da pravi, da je bila dolga leta s tem partnerjem. Skrbi me, kakšna je to ženska, ki je prenašala nasilneža. Deluje tudi malo prazna, skoz piše iste stvari. naslednje kar je, živi daleč stran od mene in pričakuje, da se bom preselil k njej, saj je sama v svoji hiši. Situacija je kar malo čudna. Ne piševa si še dolgo, ženska pa v meni že nekako vidi odrešitev vseh svojih problemov. Ne vem, kaj naj naredim, dobila s eitak bova, samo kako bo naprej...priznala je tudi, da je precej potrebna seksa.
Default avatar
nategni in pobegni
Default avatar
Preveč problemov, obupana, piše nonstop iste stvari,

škoda časa, živcev. next!... :D
Default avatar
NE nategni, samo pobegni!
Default avatar
Kot zrela ženska ti svetujem, da se te in takih žensk izogni, razen če tudi ti rabiš tako žensko, ki ji boš lahko služil in jo "odrešil". Ženska, ki je živela z nasilnežem ima tako velike rane iz otroštva in iz partnerstva, da jih bo reševala verjetno vse življenje. Če si želiš tega, potem veš, kaj te čaka.
Default avatar
ženska sem je napisal/a:
Se strinjam. Taka ženska bo iskala nasilnega partnerja še naprej. Če to ne boš ti, te bo skušala spremeniti v takega in potem spet biti žrtev. Tega seveda ne počne namerno, ampak podzavestno.
Če si psihično izredno močen in če si res želiš posvetit živlneje, da ji pomagaš, potem pojdi v vezo, v nasprotnem primeru pa briši.
Default avatar
naredita internetni samomor - istočano na istem portalu ☺
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-
[sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub]Number One[/sub]
Default avatar
Ko se bosta dobila,bo v živo čisto drugače.
Meni se je podobno zgodilo, skupaj sva že 8 let in se dostikrat nasmejiva načinu kako sva se spoznala.
Default avatar
Mogoče je samo nerodna pri pisanju...
Default avatar
Jaz tudi mislim, da vama daš priložnost za srečanje v živo. Šele v živo spoznaš človeka. Ali pa ji kdaj poveš na lep način, da se ti zdi da malo prehiteva stvari, kar se zveze in seksa tiče, morda ji potegne in ne bo več delovala obupano. No, če se ti bo po vsem tem še delovala obupana, lahk še vedno na korekten način prekineš z njo.
Default avatar
Po moje pa sploh ni slaba. Ima travme, kot veliko ljudi. Če bi se drugače ujela, je mogoče vredna tveganja. Samo ti boš moral biti dost močan. Imam nekaj sodelavk s tako preteklostjo, nekaj jih že nekaj časa živi z novim partnerjem, vsaj zdi se, brez problemov. Eni dve sta pa sami in zgleda, da bosta tudi ostali. Vsak preboli na drugačen način...
Ni je bolj trajne stvari, kot so začasne rešitve.
Default avatar
Mislim da kar skupaj pašeta. Ona se zaveda kaj hoče in ima o sebi (lažno)dobro samopodobo. Tebe pa doživljam glih kontra, se ne zavedaš čist dobr kaj bi pravzaprav rad, in imaš o sebi slabo samopodobo, posledično se pač zapletaš v kar se pač "ujame", pa še pri tem si cincav, omahljiv.

Nikakor pa se ta veza nebi (bo) obnesla na dolgi rok, ker bi te ta ženska "zadušila".
Default avatar
pecan je napisal/a:
Jaz pa mislim, da sta si kar podobna.
Virtualna kemija? Kaj je to?
Vizuelni tip? Samo s fotke to vidiš? Zanimivo.
Stvari, ki ti jih opisuje. Torej se o tem menita. Torej te ta debata zanima. Ker, če tebe ne bi zanimalo, če ne bi sodeloval v debati, ti ona tega ne bi razlagala.
Bi kar rekla, da gliha vkup štriha.
Meni se tudi zgodi, da hoče tip kaj v to smer razlagat. Samo ga hitro postavim na realna tla. Z neznanci se preprosto takih stvari ne pogovarjam. Ti pa se. TOrej sta si očitno več kot podobna. Se pa bojim, da jo želiš izkoristiti.
Default avatar
Pa kaj zdaj tu pišeš, vsem na veliko. Meni pa ne bi povedal kaj te moti?!!!
Default avatar
brez deca je že dolg
valda te peca no
pa neumnosti govori, da bi ja se zapecu
do zdej je slišala da vi ki ste na portalu išete sex pa ti o tem govori
pove da je samska že dolg, pa ti ne paše, to ti pove, da že dolg druzga ni v njej
da je mela nasilneža, ti tud pove, zato, da nebi slučajn teb kaj na misel prišlo

da te hoče zase, pa zato, ker si ji všeč, pa še energija je, najbrž misli, da ti paše če ti to pove
simpl k pasulj
Default avatar
pecan je napisal/a:
Ti si obupen ne samo obupan.
Zahojenec-dobesedno!
Škoda,da ženska troši energijo in čas zate!
Default avatar
Da ji ne boš dal telefonske, ker te bo nadlegovala non-stop.
Zmeni se z njo na nevtralnem ozemlju, nekje daleč od tvojega doma, da te slučajno kdaj ne najde, potem pa oceni in preceni.
Default avatar
tole je pa nerodno je napisal/a:
Bom upošteval ta nasvet.
Default avatar
pecan je napisal/a:
Očitno je, da bo pri tebi kemija zelo hitro izpuhtela - ženska te ne privlači toliko, kot si misliš - ne privlači te njena duševnost in njena inteligenca. Če bi bila jaz ti, se z njo niti dobila ne bi. Kot praviš, deluje obupano in ti bo delala še hude probleme, ko jo boš hotel sklenslati potem, ko se bosta že dobila. Daj jo na hladno.
Default avatar
Iste ptice skupaj letajo.
Očitno sta si enaka, zato te pritegne ta debata. Če ne bi bil ti tudit tak, ne bi non stop debatiral z njo.