Ženski in Moški čvek

prijateljstvo med moškim in žensko NE obstaja!.....

Default avatar
to je edina resnica, naivni so tisti, ki verjamejo, da sta lahko le prijatelja, ponavadi že na začetku vsaj nekdo čuti nekaj več in potiho upa da bo kaj, ali pa se to zgodi sčasoma. razlog? ker je dejstvo, da noben človek nima interesa, da bi se družil z nekom, ki ga fizično ne privlači, ne glede na to kako dobra družba je...
Default avatar
14690 je napisal/a:
Torej si zbiraš samo lepe moške za prijatelje?
Torej grdi ljudje ne morejo imeti prijateljev?
Default avatar
14690 je napisal/a:
Preprosto: sem rada v njegovi družbi, se ob njem včasih nasmejim do solz in mu lahko samo privoščim tako fajn ženo, kot jo ima. To traja že kar nekaj let...
Default avatar
a res ? je napisal/a:
lepota je relativna stvar...
kdo pa so grdi ljudje...po kakšnih kriterijih jih določaš,d a so grdi - torej grdi za vse in tisti lepi tore lepi za vse enako
Default avatar
Iz lastnih izkusenj ti povem, da tvoja teorija sploh ne drzi.
Default avatar
Pha. Imam kup znank, ki hočejo biti samo prijateljice;-)
Naslednjih 14 dni bo ključnih.
Default avatar
no tole je napisal/a:
Recimo meni so od nekdaj govorili, da sem grda. Moji kolegici pa že od nekdaj, da je lepa.
Default avatar
Seveda je možno prijateljstvo med moškim in žensko vendar morata imeti oba stvari razščiščene v glavi in poznati meje do kje sega prijateljstvo in kje se začne nekaj kar ima že drug naziv. Tudi intenzivnost prijateljevanja je zelo pomembna, če kdo od njiju začuti potrebo po daljših druženjih in išče možnosti skupnega preživljanja, kjer bi se lahko zgodilo še kaj več potem gre tukaj že za možnost partnerstva.
Default avatar
pomoje je pa tako, da imajo te probleme z moško-ženskimi prijateljstvi res samo tisti privlačni moški in ženske, ki jih nasprotni spol težko vidi kot samo svojega prijatelja oz prijateljico.

imam prijateljico, ki jo nikoli nihče ni videl kot samo prijateljico četudi so se pretvarjali, da so samo prijatelji, dokler si niso opogumili in ji priznali čustev. ponavadi se je potem ko jih je zavrnila tisto prijateljstvo tudi končalo.
Default avatar
oblekicca je napisal/a:
Zelo lepo napisano. Če se držiš zgornjega, tovrstna prijateljstva še kako dobro funkcionirajo. Iz lastnih izkušenj :-)
Default avatar
ženske, kar vprašajte kakega svojega "prijatelja", če bi seksal z vami, pa vam bo takoj jasno kako je s temi "samo prijatelja sva" haha ;) se grem stavit, da vas ne bi zavrnil.
Default avatar
Riba je napisal/a:
Ja, in če se držiš tega, potem pravzaprav ne gre za prijatelje, pač pa bolj kolege. :-))
Dejansko pa vedno vsaj pri enem vodi v željo po tistem več.
Default avatar
Se strinjam, da je vsaj pri moškem verjetno simpatija. Ženske znamo biti vsaj prijateljice, vsaj jaz s tem nimam problemov. Ampak če se moški lahko sprijazni s tem, da bosta samo prijatelja, potem sta lahko. Po tem principu imam zelo dobrega prijatelja že 18 let (dvakrat mi je izpovedal ljubezen, jaz pa svojo neljubezen, ni pa se me nikoli dotaknil).
Default avatar
lčuuz je napisal/a:
:-))) Sori, samo ti tiščiš glavo v pesek. Tisti tvoj "prijatelj" gleda na to drugače in v bistvu še vedno upa, da bo pa nekoč uspešen pri tebi...Eh, daj no - bi bilo fer do njega, da se ne igraš z njim (če že on ne more tega prekiniti).
In potem ti praviš, da je takšno prijateljstvo možno?!? Daj no!
Default avatar
moški načeloma ne rabi prijateljic, ne išče si najboljše prijateljice (za na pir ima moške kolege) ampak želi partnerico in seks. noben moški ne bo izgubljal svojega časa in se družil z punco, ki mu ni vsaj malo všeč.
Default avatar
tkole je napisal/a:
Grem stavit, da ta tvoja prijateljica še vedno vneto zagovarja moško-ženska prijateljstva. Je tako? :-)))
Default avatar
Se strinjam, da je v ozadju vedno nek obojestranski (skrit) interes...Ženske ponavadi iščejo čustveno oporo v prijatelju in se na tak način navežejo nanj, moški pa ponavadi upa, da ji bo zlezel pod hlačke sčasoma. Zakaj bi nekdo kofetkal in hodil na pijače z eno, ki mu je grda? Še nisem naletel na takega.

Iskrenih žensko-moških samo prijateljstev je zeeeeeloooo malo.
Default avatar
14690 je napisal/a:
ti kar ostani prepričana v svoje, jaz pa v svoje: JE možno!

po tej tvoji teoriji potem tudi prijateljice ne morem imeti ... kaj veš, če ne čuti kaj do mene :)
Default avatar
a res ? je napisal/a:
a to so kriteriji...?