No, moja punca bi ti lah dobr povedala, kako je ceu lajf iskala visozga tipa in kako ji je blo to najbol pomembno, da ma tip tistih 190 cm ... zaljubila se je pa v mene, zanjo sem popoln, razen da manjka 17cm do 190cm in mam 3 cm manj od nje

... Sej mi je priznala, da jo je na začetku motlo in da ji je blo čudno (men ni blo hudga, sploh ker sem mel vedno bolj visoke punce) ... no zdej se sam smeji temu nazaj, kako je butast razmišlala in da si sploh ne predstavla da bi bil jest višji. Je pa res, da najbrž nebi blo tako, če se nebi midva ujela v vsem tako kot se - ampak če se nebi ujela mi tut tistih 17cm več nebi pomagalo.
Glede na to, da sem 1x širši od nje in mam roko kot njeno nogo pa najbrž ni dvoma kdo je vizualno gazda... ker drugač je kokrkol ženska, tut če tipi nimamo tazga občutka - lol

)))
Tko da, moje in najbrž tut njeno mnenje, če ti je tip super, probi. Kar se mene tiče je to sam en glup predsodek družbe, pa tut tko če greš po mestu vidiš dost parčkov k sta oba iste višine al pa je tip celo manjši. Meni osebno je to še bolj normalnokot da je tip 2 metra, ženska pa meter in pol - ampak tut to me ne moti.
Bo pa najbolš, da pri sebi razpucaš in se ne pustiš raznim cosmo idejam - tip mora bit 20cm večji od tebe, čene si out

)