Mladi, ljubezen in spolnost

Odgovarjajo: Psihološka pomoč mladim, dipl. psiholog

punce/fantje, bi hodile/i s fantom/punco, ki je manjši/visja od vas?

Default avatar
Ful mi je všeč fant, ki bi se mi zdel na zunaj popoln, le če ne bi bil manjši od mene. Sem namreč visoka 177cm in je veliko fantov dejansko manjših ali enako velikih kot jaz. Ampak mene ful moti, da bi hodila s fantom, ki je manjši od mene. Imela bi občutek, da sm jaz "gazda", če veste kaj hočem s tem povedati. Hm, res je, da ga ne poznam (še) (karakter ipd.), mogoče mi višina ne bi bila več pomembna, če bi mi bil kot oseba še toliko bolj všeč.

Zanimajo me vaše podobne izkušnje in mnenja.
Default avatar
Ja ne se sekirat, sej tut fantje ne bodo hoteli hodit s tabo, ker si prevelika.
Default avatar
te popolnoma razumem..js osebno tud rabim visjega tipa! manjsi me nekako niti ne privlacijo..mogoce je vse ok, vendar ce med vama ali vsaj s tvoje strani ni tiste prave kemije, potem mislim, da nima smisla, da se silis...verjemi, obstaja nekdo, ki bo zares popoln zate in ti bo ustrezal v vseh pogledih. sama sem ze skoraj obupala, potem pa je prisel:) moj nasvet je..pocakaj na pravega! na tistega ob katerem bos takoj zacutila in takoj brez pomislekov vedela, da je to to!
Default avatar
No, moja punca bi ti lah dobr povedala, kako je ceu lajf iskala visozga tipa in kako ji je blo to najbol pomembno, da ma tip tistih 190 cm ... zaljubila se je pa v mene, zanjo sem popoln, razen da manjka 17cm do 190cm in mam 3 cm manj od nje :) ... Sej mi je priznala, da jo je na začetku motlo in da ji je blo čudno (men ni blo hudga, sploh ker sem mel vedno bolj visoke punce) ... no zdej se sam smeji temu nazaj, kako je butast razmišlala in da si sploh ne predstavla da bi bil jest višji. Je pa res, da najbrž nebi blo tako, če se nebi midva ujela v vsem tako kot se - ampak če se nebi ujela mi tut tistih 17cm več nebi pomagalo.

Glede na to, da sem 1x širši od nje in mam roko kot njeno nogo pa najbrž ni dvoma kdo je vizualno gazda... ker drugač je kokrkol ženska, tut če tipi nimamo tazga občutka - lol :))))

Tko da, moje in najbrž tut njeno mnenje, če ti je tip super, probi. Kar se mene tiče je to sam en glup predsodek družbe, pa tut tko če greš po mestu vidiš dost parčkov k sta oba iste višine al pa je tip celo manjši. Meni osebno je to še bolj normalnokot da je tip 2 metra, ženska pa meter in pol - ampak tut to me ne moti.

Bo pa najbolš, da pri sebi razpucaš in se ne pustiš raznim cosmo idejam - tip mora bit 20cm večji od tebe, čene si out :))
Default avatar
to je zame predsodek druzbe,res pa da sem sama bila ista...:( vedno sem iskala visje fante od mene,sama imam 175cm in vedno nosim visoke pete.ampak trenutno se mi to niti ne zdi vec pomembno,ce se z nekom lepo ujamem in zacutim tisto iskrico mi je popolnoma vseeno al je visji al manjsi od mene.vazna je samo ljubezen in notranjost.ampak do tega spoznanja je treba prit sam.cloveku daj moznost,kaj ves mogoce je pa on tisti pravi...
Default avatar
Jest, pravim - važno da si velik človek po srcu in pameti, hahaha

Kar se mene tiče, odlična tolažba, sploh pa pride v poštev, k prideš ven iz najstniških let in na lastni koži lah rečem, vsak let je manj pomembno, da mam sam 173 cm :) ... mi je blo pa dost hudo v tistih "kritičnih" letih, ko mi je bla kaka všeč, pa sem bil nezanimiv, ker nisem mel bajnih 185cm...

No ampak krivica je popravljena, mam perfect punco, višjo od mene :)))
Default avatar
meni je to ful grdo ...
Default avatar
Za informacijo: tudi sam sem nekoč downlovdal porno filme z interneta. In ja, med vso kramo je tja zašlo tudi nekaj gejevskih slik in filmčkov in tudi pedofilija.
Default avatar
Sori, napačna tema...
Default avatar
Mene ne bi motilo. Praktično pa je zelo malo možnosti, da bi hodila z manjšim od sebe, ker fantje, ki so nižji od mene, v glavnem niso stari več kot 12 ali 13 let:)

Ne vem no, če ti je všeč, pa če ti bo tut po karakterju všeč... menda ne bo tistih par cm neka ovira...?
Default avatar
ja pa se desci kar so manjsi od 175 so nazgravzni mejhni pingvini ...
Default avatar
Jaz imam dve prijateljici, ki sta večji od svojih tipov za ene 2 - 3cm. To mi ni nič čudnega. Mislim, da je vedno več takih parov.
Meni se pa ne more zgodit, sem premala. Včasih pade kaka fora na račun višinske razlike, ampak mi je čisto vseeno.
Default avatar
Ma ja, saj ti si znana po predsodkih, tudi pedri pa čefurji pa tisti s tičem manjšim od 25 cm, pa lezbijke pa tisti z majhnimi stopali so ti vsi nagravžni - nič novega od tebe.
Default avatar
Jst sm tut vedno čakala na princa, ki bo velik okrog 185 cm...zdej sem dobila dobrih 10 cm manjšega, ki ni dosti višji od mene (sploh če petke obujem), ampak me en drek briga...važno, da se imava lepo skupaj, višina je postala čist irelevanten faktor...
Default avatar
ma diploma po pošti ej
Default avatar
kako ti to rata :) ?

lp ajs
Default avatar
Z fantom nebi, za punco mi je pa vseeno koliko je velika :)) To so taki začetniški problemi, potem pa vidiš, da so čisto druge stvari važne.

lp ajs
Default avatar
hm,lažje bi mi sicer blo če bi bla punca manjša od mene.lahko pa je tud enak visoka ko jz,ali višja.vsega se privadiš,mislm da to ne bi smel nevemkolk vplivat,na karkoli v odnosu,treba se je samo privadit .
Default avatar
ni važn kok je velik, sam da je jezik hrapav!!!

Moderatorji

Psihološka pomoč mladim , dipl. psiholog
Psihološka pomoč mladim