Mali oglasi

Dan odprtih vrat v varstvu Mali cepetavčki - vabljeni

Default avatar
Lepo pozdravljen starši in malčki!

Starši želite vpisati otroka v zasebno varstvo? Vabljeni na dan odprtih vrat k Malim cepetavčkom 12.11. in 19.11. 2013 ob 17h. Spoznali boste naš tim in naš način dela, si ogledali naše prostore. Svoj prihod prosim prej sporočite na 070 545 807.

Varstvo Mali cepetavčki vabi otroke, stare od 11 mesecev do 3 let, da se nam pridružijo v varstvo v manjšo skupinico. Dnevno vzgojno - izobraževalni program poteka skozi igro in rutino, oboje je malčkom znano in domače. Prilagajamo se razvojnim stopnjam otrok in temu primerno organiziramo igro, dejavnosti skozi dan. Učimo se angleščine, raziskujemo, ustvarjamo, pojemo&plešemo.... Veliko časa preživimo zunaj, na igrišču in sprehodih po okolici.

Nudimo vam mesečno, dnevno in urno varstvo. Na voljo smo vam od 7:00 do 17:00. Nahajamo se v zelenem okolju centra Ljubljane. Za varnost in vzgojno-izobraževalni program poskrbimo izkušene, prijazne vzgojiteljice. Več informacij o nas si lahko pogledate na naši strani www.malicepetavcki.net. ali pa nas kar pokličete na 070 545 807.

Za vpise do konca leta 2013 vam podarimo 10% popust na mesečno varstvo za vse mesece bivanja otroka pri nas.

Želimo vam čudovit dan, smejte se :)
Default avatar
Zdravo,

kje pa ste locirani?
Default avatar
Pozdarvljeni,

kakšna je pa mesečna cena?

Hvala
Default avatar
Pozdarvljeni,

nikjer na spletni strani nisem zasledila koliko so velike skupine?

Lp
Default avatar
Moja sodelavka ima 1,5-letno hči pri njih in vem, da je ful zadovoljna z njimi. So nekje na začetku Streliške.