Kje tičijo razlike in kje podobnosti med obema spoloma? Imate vprašanje o tem ali vas zanima kaj konkretnega? Zastavite ga na forumu: Ženski in moški čvek.
Po dolgem času bi rada poskusila marihuano. V mladih letih sem se zakajala na vsake toliko, imela tudi bad filing mogoče parkrat , vse ostalo smejalka:)
sedaj sem v zrelih letih in me mika, vendar se bojim, da bi imela negativne občutke. Torej ali z par dimi lahko zadene tako, da bom imala neg misli?
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Trava je različnih vrst, različna vsebnost thcja, potem je pa tudi odvisno kok močan joint si nardiš. Je pa doskrat tko, da trava samo potencira trenutno počutje, odvisno pač; ne vpliva na vse enako.
Najboljši recept za uživanje je varno okolje in dobra družba, poleg pa tvoja psihična stabilnost. Če boš kadila, pa zraven s strahom čakala, a bo kul ali ne, sta možni samo dve opciji: ali ne bo nič, ali bo pa bad.
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Najboljši recept za uživanje je varno okolje in dobra družba, poleg pa tvoja psihična stabilnost. Če boš kadila, pa zraven s strahom čakala, a bo kul ali ne, sta možni samo dve opciji: ali ne bo nič, ali bo pa bad.
Osebe, ki za zabavo uživajo marihuano, niso psihično stabilne. Če govorimo o uporabi marihuane kot psihoaktivne droge in ne v medicinske namene.
Osebe, ki za zabavo uživajo marihuano, niso psihično stabilne. Če govorimo o uporabi marihuane kot psihoaktivne droge in ne v medicinske namene.
Psihično stabilne, preden se zakadi. Menda ne bo kadila, ko bo zaskrbljena, ampak takrat, ko bo umirjena...
Jaz ne odobravam kajenja marihuane v nobenem primeru.
Prav.
Antilopa, a je psihično nestabilen tudi tisti, ki nikakor ne bo šel čez cesto, če nima narisanega prehoda za pešce ... pa da se razumeva - jo ne kadim in mi je popolnoma jasno, da sta voda in zrak vsekakor boljša izbira od alkohola in dima ...
Psihično stabilne, preden se zakadi. Menda ne bo kadila, ko bo zaskrbljena, ampak takrat, ko bo umirjena...
Zakaj bi nekdo kadil marihuano ko je že umirjen... pol že dosežeš namen ki ga dosega kajenje marihuane
No razen če kadiš zaradi odvisnosti da si potem MANJ nemiren ko se zadaneš...
To je tako kot da bi jedel ko se naješ
.............................................................................................. ''Your time is the greatest gift you can give to someone.''
- Rick Warren
Antilopa, a je psihično nestabilen tudi tisti, ki nikakor ne bo šel čez cesto, če nima narisanega prehoda za pešce ... pa da se razumeva - jo ne kadim in mi je popolnoma jasno, da sta voda in zrak vsekakor boljša izbira od alkohola in dima ...
Glej, če ti ni všeč tisto, kar pišem, pač ne beri.