Da ni bila omenjena v tem forumu?
Copy-paste ISKANJA (1. stran, sledi pa še ena, ampak za poanto je tale dovolj

):
Re: 50 odtenkov sive - 12 mesecev nazaj
[...] je nekaj knjig, ki so mi zelo všeč: Margaret Atwood - Blind Assassin najbolj, pa še druge, Ian [...]
od Mi tako - Knjižni molji
Re: 50 odtenkov sive - 12 mesecev nazaj
Foer: Vse je razsvetljeno od Foerja Margaret Atwood napisala več knjig, večinoma zelo [...]
od Katja10 - Knjižni molji
Re: Kresnik 2011 - 2 let nazaj
[...] mi je skoraj vse, kar napiše Margaret Atwood, pa posamična dela Emme Donogue, Iris [...]
od Toro - Knjižni molji
Re: Ena tradicionalna - naj knjige leta 2010 - 2 let nazaj
[...] Shields: The Box Garden Margaret Atwood: Moral Disorder Wilkie Collins: Ženska [...]
od Oja - Knjižni molji
Re: Oktobra beremo - 4 let nazaj
Re: Pa še decembrsko branje - 3 let nazaj
[...] Ponavadi uživam v postapokaliptičnih knjigah (npr. Atwood Zadnji človek, Terry Nation Preživeli... [...]
od hermiona - Knjižni molji
Re: Naj knjige leta 2009 - 3 let nazaj
[...] Bourne: Pravičniki RAZOČARANJE LETA Margaret Atwood: Alias Grace PREVAJALSKA KATASTROFA PETLETKE [...]
Re: Oktobra beremo - 4 let nazaj
Margaret Atwood: The Year of the Flood No, najprej [...]
od dear heather - Knjižni molji
Margaret Atwood: Alias Grace Takšnega razočaranja pa še ne ... In to pri M. Atwood, ki se mi je vedno zdela jamstvo [...]
Re: Dobri še aktivni pisatelji - 4 let nazaj
Margaret Atwood (vse po vrsti, najbolj v dušo vtisnila [...]
od Mi tako - Knjižni molji
Re: Dopustniška torba molja 2009 - 4 let nazaj
[...] : A Heartbreaking Work of Sateggering Genious 3. Margaret Atwood: Alias Grace Še en dolg, ki se vleče že leta [...]
Re: Dopustniška torba molja 2009 - 4 let nazaj
[...] : Yann Martel: Pijevo življenje Margaret Atwood: Preročišče, Zadnji človek P. Suskind: Parfum [...]
od Enka - Knjižni molji
Re: beremo v marcu - 4 let nazaj
[...] Knjiga me je zelo spomnila na Deklino zgodbo (Atwood), na nek način tudi na Pride ženska [...]
od Titija - Knjižni molji
Re: Leto je že skoraj mimo, čas je za ... - 4 let nazaj
[...] ć) Ne zapusti me nikdar (Ishiguro) Penelopina preja (Atwood) Spremeni me (Blatnik) EDINA prebrana KRIMINALKA [...]
od Enka - Knjižni molji
In že beremo decembra - 4 let nazaj
Margaret Atwood: Blind Assassin Obsežne (500 strani) [...]
Re: Dopustniška torba molja 2008 - 5 let nazaj
[...] , začinjeno s ščepcem dramatike: Penelopina preja (M. Atwood). Silovito priporočam.
od Enka - Knjižni molji
Re: najboljše knjige, prebrane leta 2007 - 5 let nazaj
Še moj seznam: A. Carter: The bloody chamber J. Fowles: Ženska francoskega poročnika F. M: Dostojevski: Zločin in kazen M. Atwood: Penelopina preja J. S. Foer: Vse je razsvetljeno J. Saramago: Evangelij po Jezusu Kristusu G. Orwell: 1984
od Zarja_Z - Knjižni molji
Zapisi Gorenjke: poštnine - BiH e-knjigarna - 5 let nazaj
[...] pošt. = 11,80 evra Ali pa za Na površje Margaret Atwood: - ena od SLO e-knjigarn: 32,96 evra +3,40 evra [...]
Re: Katero od naštetih knjigo priporočate? - 6 let nazaj
Penelopina preja - Margaret Atwood - meni je bila strašno všeč, ampak [...]
od bejbiborn - Knjižni molji
Katero od naštetih knjigo priporočate? - 6 let nazaj
[...] bi mi priporočali za branje: Penelopina preja - Margaret Atwood Pompeji - R.Harris Graditelj - D.Jančar Cimre [...]
od PetraKo - Knjižni molji
Re: Katastrofa - 6 let nazaj
[...] pod nosom za naslednje knjige: Margaret Atwood: Life Before Man Kevin Brooks [...]
Re: ste za obračun? - 6 let nazaj
[...] ) - The Historian (od E. Kostove) - Penelopina preja (Atwood). Verjetno sem še kaj pozabila, ampak [...]
od bejbiborn - Knjižni molji