Starševski čvek

zgubana koža

Default avatar
Že dalj časa opažam,da imajo kadilci hitreje zgubano in bledo kožo,redni kadilci se mi zdijo tudi nervozne osebe.Ob toliki osveščenosti in potrjenimi boleznimi se kadi še naprej.En čas se mi je zdelo,da kadi manj ljudi,zdaj opažam,da vedno več,tudi tisti,ki sem si najmanj mislil. Samo ne me zdaj požret,pač vsak si sam izbira svoje,jaz samo vem,da tud ženske ki je kadil ne bi želel poljubljat. Najhujši pa so še tisti primerki,ki tarnajo da nimajo denarja,obenem pa vlečejo čike.
Default avatar
cigaretka je napisal/a:


pravilno si se odločil
vsak naredi kot mu veleva vest
če ti tvoja vest govori kot ti pač govori, jo upoštevaj
Default avatar
ups,ženske ki kadi (če je kdaj kadila je druga stvar).Ne gre za vest,gre za občutek,smrad,živčno babnico,ne pa žensko.Pol pa jambrajo kakšne so,vse blede itd.Bohnedaj da bi ji še povedal v obraz,da je zgubana in ovenjena,tega tako in tako ne bi mogla sprejet.
Default avatar
Ja, pa une ki preveč jejo so debele, pa tiste ki nimajo moža so tečne, pa tiste z minusom na računu,...
Samo jaz sem perfektna in lička se mi rožnato svetijo, oči so pa jasne kot jastrebove.
Default avatar
cigaretka je napisal/a:


v vsakem primeru si se odločil pravilno. Oboje, torej: vest in občutek je treba upoštevati
Default avatar
Sem že od nekdaj bolj bleda, ker pa tudi kadim že od nekdaj, je morda bledica res posledica kajenja. Tako, da glede barve bi se kar strinjala. Tudi ne bom trdila, da dišim. Sem videla takrat, ko sem prenehala, kako kadilci smrdijo. Samo mi je spet zadišalo, odvisnost je hudič.
Glede gub se pa ne bi strinjala, kajti pri 50+ imam manj gub in bolj čisto in napeto kožo kot moje nekadilske sovrstnice, nobenega zgubanega vratu in visečega, zgrbančenega podbradka, podočnjakov, povešenih lic.
Vsaj kot jaz opažam, so v najslabšem stanju tiste, ki so se veliko sončile, pa naj so kadilke ali ne.