Starševski čvek

ALI SI UPATE CEPITI VAŠE OTROKE?

Default avatar
Kaj pa ti si oziroma boš dal-a cepit svoje otroke?
Default avatar
A si noro? Mi ga vedno k zdravniku peljemo, res ne bi tega sama počela. Bljak.
Default avatar
In glede na to, s katerimi cepivi si bila cepljena ti sama, si za to živi dokaz.
Default avatar
MON obišče dnevno nekaj tisoč uporabnikov. V temah o cepljenju, ki so sicer redno na sporedu, pa se oglaša 5, morda deset strastnih vsevedk. Te potem pod raznimi imeni pišejo traparije na temo cepljenj. Delam v kolektivu z nekaj čez 300 zaposlenimi. Večina ima visoko izobrazbo. Samo dve nista dali cepiti otrok. Če samo omeniš cepljenje, sta takoj vsi goreči in kričeči. No, ena je kuharica, druga pa varnostnica. Tisti izobraženi pa s tem nimajo problema. Verjamem, da gre na MONu za enak vzorec. Manj kot ve človek, bolj agresiven in glasen je o svojem "znanju".
Default avatar
Kar jaz vem, v naši državi nimamo izbire. Cepljenje je obvezno.
Default avatar
Tvoj link je v angleščini, kar je nepremostljiva ovira za 99% vsevedk, ki so proto cepljenju. Pa četudi bi razumele zapisano in videle, kako jih vlečejo za nos samooklicani "strokovnjaki", bi z nezmanjšano vnemo branile "svoj teritorij". Ker vendar one "vedo". Saj jim je ja najboljša kolegica Francka, čistilka v veliki firmi, poslala po mailu dopis "strokovnjaka", o keterem sicer striček Google ne ve ničesar :)
Default avatar
Vzorec je napisal/a:
in kakšne veze ima to z inteligenco...danes pa res lahko vsak povprečnež diplomira..za kaj takega razumet rabiš kaj v glavi, ne samo diplomo na papirju..
Default avatar
Saj ni bilo nikjer zapisano, katere smeri je ta izobrazba. Torej nabijaš v prazno, a ne? Naj ti le povem, da nimamo zaposlenega nobenega krasoslovca, niti komunikologa, niti ni nihče napisal diplome na temo razširjenosti bureka v Sloveniji.
Default avatar
Vzorec je napisal/a:
no moram povedat, da vsaj o tvoji inteligenci upravičeno dvomim, glede na to, da sploh bereš in pišeš na mon in potem še redno preverjaš, če te je kdo skritiziral...kot da je to kakšen kredibilen forum, sploh glede takih tem..
Default avatar
Vzorec je napisal/a:
Imas pa slab vzorec. Izobrazena. Prezivela marsikatero urico v knjiznici medicinske fakultete v Severni Ameriki, tudi za seminarske naloge na faksu. Strogo proti ceplenju.
Default avatar
Odgovor na vprašanje v naslovu: Upala sem se jih cepiti. Obesi me na tnalo, polij z bencinom in zažgi, ker sem naredila zločin proti človeštvu. Ko se bodo pa vrnile izkorenijene nalezljive bolezni, kaj boste pa takrat? Spet zganjale paniko na drugem nivoju.
Default avatar
Jaz nimam otrok vendar ko jih bom imela jih ne bom pustila cepiti niti slučajno niti se jaz ne cepim saj ti s cepivom vgradijo čip s katerim te lahko nadzorujejo in te imajo pod kontrolo. Zdravniki stalno govorijo, da se je treba cepit, če se pa nočeš te pa pošiljajo k psihiatru, da te nafilajo s tabelti in ti zameglijo razum in upravljajo s tabo. Jaz sem jih spregledala in se ne pustim manipulirat.
Default avatar
ne cepivu! je napisal/a:
In ti se čudiš, da te pošiljajo k psihiatru?
Default avatar
4,6 je napisal/a:
Dvomiš tudi o svoji inteligenci glede na to, da imaš vse lastnosti, ki jih očitaš njej, tudi sama?
Default avatar
No, zdaj smo pa točno tam, o čemer sem pisala v temi o tistih kao "čudnih" starših, ki nista nesla otroka k zdravniku. Tele tukaj ste čisto iste, samo imate malo več sreče kot ona dva.
Default avatar
Zdravstveno stanje nevakcinisane dece (necepljenih otrok)

Podaci su upoređivani sa podacima studije koju je sproveo Institut Robert Koch od maja 2003. godine do maja 2006. godine u ukupno 167 gradova sa 17 641 ispitanikom.

Studiju je finansiralo Savezno ministarstvo za zdravlje i Savezno ministarstvo za obrazovanje i istraživanje.

Bolesti koje su upoređivane:

1. Astma / obstruktivni bronhitis
2. Polenska groznica
3. Neurodermititis
4. Alergije
5. Skolioza
6. Herpes
7. Otits media (upala srednjeg uha)
8. Epilepsija
9. Migrena
10. Oboljenja tiroidne žlezde
11. Diabetes mellitus
12. Hiperaktivnost
Modra barva: cepljeni otroci !
Rdeča barva : necepljeni otroci
Priponke

56305_9245_10201077364873190_1433130216_n.jpg
0 (31.78 KiB)

Default avatar
Pa kaj vam ni jasno... Otroka res ni treba cepiti proti tuberkolozi, tetanusu ipd., ker bo do smrti pod okriljem svoje drage mamice. Seveda bo tud hodil veliko po daljnem in širnem svetu (Savudrija), kjer bo pa tako ali tako zanj skrbela mamica...

Malo realnosti - če hočeš potovati po svetu, pač moraš biti cepljen proti milijon in eni stvari - da se tudi brez, samo je razlika če zboliš na dopustu zaradi lastne neumnosti ali pa te firma pošlje nekam, kjer bi se moral cepiti in se zaradi lastne pameti nisi...