Starševski čvek

kavbojke po meri

Default avatar
Zelo težko dobim zase kavbojke,pa nimam neke neobičajne postave, pač iščem nekaj, kar je v primerno za bolj žensko postavo-malo močnejši boki, stegna in ozek pas. Ampak nič takega ne dobim. Kar pa mi je všeč, nosim potem krajšat in ožat v pasu.. Pred leti je neka gospa na gorenjskem, okoli Brezja šivala po naročilu. Ne vem niti kje je niti kako se piše in če to še dela. Če je to še aktualno, pa če ste kdaj kaj dali tja šivat, prosim, napišite mi, pa tudi, če je to drago. Hvala za odgovor.
Default avatar
Ne vem a še dela, upam, pa da še dela kavbojke firma Piro v Kranju, po meri kot ulito za vse postave.
Mislim, da je v Kranju Gregorčičeva ulica ali cesta ne vem.
Default avatar
tista na brezju je zel blizu tiste cerkve na brezjah

http://www.kavbojke.si

musher jeans

šivajo po meri. imajo tudi že kar nekaj narejenih modelov. sam izbiraš barvo, jeans (elastičen ali ne), šive itd.
Default avatar
pozabila. drago pa ni. vsaj takrat ni bilo.
Default avatar
Za "jaz vem"! Najlepša hvala, to bo to, ja. Musher jeans je, ja. Hvala ti! :)
Default avatar
Ta Musher jeans ni preveč kvaliteten. Jaz sem bila razočarana. Tako me je merila in merila, ko so bile pa gotove, so bile pa v pasu pet številk prevelike, 20 cm predolge, pa zanikrni šivi, ki se cefrajo. Izdelava je nikakva, kroji pa tudi. Sem hotela, da mi naredi enake, kot jih že imam, pa ni hotela nič slišati. Krojev nima dobrih. Pa še 14 dni je treba čakati. Kar me pa najbolj moti, je pa, da sploh nima klasičnega jeansa, ampak kar en približek, ki mi ni všeč. Sem samo denar stran vrgla. Če računaš še čas in bencin, pridejo te kavbojke hudo drage.
Zdaj jih naročam iz Anglije, so cenejše, pridejo v par dnevih in so mi kot ulite.

Drugače pa so dobri teli proizvajalci (nisem sprobala, ker so mi daleč) Leny.si
Default avatar
Jaz sem si včasih naročila kavbojke v trgovini, da so naročili direktno v tovarni, ker sem bila preveč suha in mi nobena dolžina ni bila prav. Če ti je dolžina predolga, znajo marsikje tudi sami skrajšat ali pa naročit pri proizvajalcu.
Zdaj sem se malo poredila, tako da dolžino še dobim, imam pa prav tako žensko postavo in večina kavbojk ima plitko rit, pa je spet problem. Zato obredem vse štacune, probam 100 kavbojk in ko najdem ene ok, kupim kar dvoje. Imam jih od vseh proizvajalcev in ti povem, da danes razen v ceni ni neke bistvene razlike med Mano in Levisom, glej pa, daje pravi jeans, da ni nek wanna be jeans.
Default avatar
Pozdravljeni. Tudi jaz preizkusila kavbojke po naročilu gospe z Brezja (Ptrick's muster jeans). Končni izdelek je bil zelo slab in se podpišem pod že povedano (slab kroj, izdelava, material, kljub merjenju zelo zgrešena dolžina, širina, material zelo smrdel ...). Ne priporočam, lahko pa ima kdo tudi drugačno srečo ... Jaz iščem naprej, upam, da bo v drugo bolje ...