Starševski čvek

zobozdravstvene storitve zagreb itd

Default avatar

zob. storitve

Ali se splača it v zagreb k ortodontu, npr če je pri nas za eno čeljust 1700eur, koliko je potem v zagrebu, in potem še kako je z nastanitvijo tam, kje to živiš oz kolko časa moraš biti tam.
Vglavnem me zanima kako vse skupaj to poteka, npr, a greš najprej v zagreb na pregled potem domov, potem te še enkrat pokličejo pa spet domov ali si tam mogoče v kakšnem hotelu tolko časa a kako je s to zadevo in, če si tam kako je potem s plačilom kjer živiš, npr, če greš tja samo zaradi tega ali je to že všteto notri v storitve, da ima ta zobozdravstvena ordinacija prav posebej nastanitve za tiste ki pridejo na zobozdravstvene storitve.
Pa spet pot z avtom v zagreb pa nazaj pa spet v zagreb in nazaj, ali niso potem ti vsi stroški isto ko, če bi v sloveniji naročil zobni aparat, če štejemo stroške nastanitve v zagrebu, in vožnje.
Res hvala za odgovore.
lp.
Default avatar

dolga zgodba

Ne gre posploševat, odvisno, torej, če točno veš kaj potrebuješ se odpelješ tja, ti pregleda, se dogovorita za ceno in prideš 1x, največ 2x za mostiček in je to to.

Če pa rabiš 1001 stvar, torej slikanje, zdravljenje ki se vleče, pri meni je po dolgem neuspešnem zdravljenju bila potrebna še operacija, pa čas za celjenje, pa na drugem zobu je bilo treba najprej zdraviti, potem pa puliti.... skratka....pri meni je vse skupaj trajalo, da sem uredila eno čeljust skoraj leto dni. Si ne predstavljam, da bi kar naprej hodila tja in nazaj.

Pa imam starše na Hrvaškem, ampak vseeno se mi ne bi splačalo. Tako jaz razmišljam, ponavljam, če imaš samo recimo za zamenjat mostiček, to se pa potem res splača....
Default avatar

odvisno

Prideš na pregled, če imaš vse o.k, slikajo, daš ugriz in voila...ne vem zakaj nekateri tako radi komplicirate. Po telefonu se lepo dogovori. Tudi sama hodim v Zagreb in sem zadovoljna. pridem 1x na leto na pregled in čiščenje kamna, če je kaj za popravit, mi tudi popravi. Res je tudi, da se dogovoriva za popoldan, da ima zame čas :)
Default avatar

zo. storitve

govorim samo za fiksni zobni aparat za zgornjo čeljust, se pravi spuljijo mi lahko zob na vsaki strani v sloveniji potem drugo pa na hrvaškem a kako.
Potem pa greš enkrat tja, da ti izmeri tisto zgornjo čeljust, drugič pa da ti gor da zobni aparat in to je to, ali imam prav in se pravi dvakrat samo in imaš že zobni aparat a kako.
Samo kam pa potem hodiš, da ti vsak mesec zobni aparat šponajo oz zategujejo, kolikor hitro se ravna ali to se potem lahko v slloveniji pri svojem osebnem zobozdravniku a kako.
lp.
Default avatar

zob. storitve

koliko pa je npr cena na hrveškem takega fiksnega zobnega aparata. če je pri nas za eno čeljust 1700eur, koliko je potem tam.
Zanima me pa tudi katera zobozdravstvena estetska ambulanta v zagrebu se priporoča.
Vem za eno ker sem jo pred leti našel na spletni strani paq ne vem kako se že reče, je pa baje spletna njihova stran narejena v neki taki vijolični barvi, ne vem ali imam prav, in je v neki ulici v zagrebu na levi strani če prideš iz slovenije v zagreb, pri čatežu, oz tam nekje, ne vem pa kako se reče tej ulici tam
hvala
Default avatar

zgb

3700 kun za kompletno spodnjo protezo ,
Default avatar

zobička

A vam je poznano kakšna cena po zobu za kovinsko keramične prevleke znaša v Zagrebu?
Default avatar

zgb

zobička je napisal/a:
Vse cene , storitve in vse kar spada poleg imaš na internetu, pobrskaj malo !!!!
Default avatar

zob. storitve

kaj pa zobni aparat samo za zgoraj koliko kun, je pa to.