Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek HongKong 1 v Kamniku -so zaprli?

HongKong 1 v Kamniku -so zaprli?

Na Groharjevi je že več mesecev zaprto.
Ve morda kdo, če so ukinili lokacijo in imajo torej samo še HongKong 2 v Komendi ?

Sem pred kratkim spraševala osebje lokala v Komendi, pa so mi rekli, da z lokalom v Kamniku najbrž ne bo nič, da lastnica ne dobi dovolj osebja za obe lokaciji, domnevam, da je posredi še kaj drugega npr. stroški z najemom postora itd…

Lokal je zaprla, placuje najemnino, da nebi kak drug kitajc odprl restavracijo. Preverjeno.


A ni to malo noro?

nasproti policije, ajdovo zrno ali nekaj podobnega, zraven 1001.

Kitajci fuj,lastnik tega lokala je hodil malo pred odprtjem jatine trgovine na Korenovi poti po jajca,VSA KRVAVA,POCENA,UMAZANA…vsi naj odidejo domov…

A to od domžalske tanove na vogalu? ker kadarkoli se tam mimo peljemo večkrat tedensko ob različnih urah, je vse prazno. Tudi prej je bilo – ta lokacija je mrtva – edino ribja restavracija je delala svoj čas, v tem paviljonu odlično, potem so se preselili v Svetilnik in spremenili koncept, potem ko so drugi prišli v ta paviljon( Sergio, pa zdej kitajska), je pa mrtvilo. Velja pa med jedci pravilo, da v gostilni kjer ni prometa, kjer ne vidiš ljudi notri z domačimi registrskimi tablicami, da jedo, ni varno jest 😀

Očitno so torej tudi Kitajci začel zapirat kot zgleda v Kamniku, je kriza udarila tudi pri njih, kupna moč je upadla, se ne hodi več ven jest tako kot včasih, dostikrat vidim, si ljudje raje za domov pridejo iskat – ker če greš v gostilno jest, veliko končnega zneska nanesejo brezalkoholne pijače pa morda kako pivo ali kozarec vina, kave slaščice – vse občutno predrago. Pač postrežba in pomivanje, kar zaračunajo, je vklakulirana not. In kitajca it iskat za sabo ni noben problem, doma lepo na krožnike preložijo, pomijejo že, samo palčk ne smejo pozabit vzet, da je isto vzdušje.

Preverjeno je pa še vedno najboljša tista kitajska na Vodnikovi v Ljubljani, potem pa na Litijski, če že gremo – se niso v toliko letih pokvarili, pa vedo je gneča. Hrustljava zelenjava, nepresoljeno, ne preveč sluzasto zaradi dodanega tapiokinega škroba, pa bistveno manj olja uporabljajo, kot drugod -upoštevajo, če prosiš, da ne presolijo ( torej tudi manj slane sojine omake med kuhanjem) ali pa bolj pekoče, ker ponavadi ne delajo za SLovence ravno pekoče, tako kot je pri originalih.


A ni to malo noro?[/quote]
Ni, je to zelo preudarno in pametno razmišljanje v današnjih časih krize 😉 Imet ves teritorij pod kontrolo, usmerit na tadrugo svojo lokacijo, ki ni tako daleč, ker tudi alternative v bližini ni -šele Ljubljana, pa omžale ( domžalska že od nekdaj ne dobra). Tisti jedci, ki so jim zvesti, jim sledijo. So pametni in poslovno uspešni Kitajci tudi v Sloveniji, brez skrbi

Včeraj sva bila v Mostah. Ob 13. uri restavracija polna. Hrana pa odlična – kot vedno. Daleč od tega, da jim gre slabo. Restavracija je na nivoju in sigurno najlepša kitajska restavracija v sloveniji.

Saj ne gre za komendško – preberi si no dobro še enkrat. Komendska in kamniška: isti lastniki Za kamniško si pa preberi, da je zaprta že več mesecev in preberi tudi, kaj pišejo nekateri, zakaj je zaprta. Nekaterim je bila priprava, postrežba in okus tam boljša, kot v komendski, žal.

Najboljša pa zagotovo ni – so že malo kvalitetno popustili – ko greš še kam drugam in primerjaš okuse, potem veš. Že tisti na Litijski in na Vodnikovi jo precej prekašajo po kvaliteti pripravljene hrane.

New Report

Close