Starševski čvek

Vlada podražila letno vinjeto

Default avatar
Kaj mislijo, da denar serjemo ali kaj? Ne mine dan, da ne bi kaj podražili.
Default avatar
Te nihče ne sili, da jo kupiš. To je tvoja prostovoljna odločitev.
Default avatar
KAKO NAM DRŽAVA KRADE?

Slika
Default avatar
Če ti ni kaj prav, se pa izseli je napisal/a:
Lahko se tudi ti izseliš, recimo v Severno Korejo - mislim, da te bodo veseli - tam je strpnost in demokracija ta hip na višku.

Vinjeto pa marsikdo od nas nujno rabi, da lahko kaj ustvari, zasluži in posledično plačuje davek, tudi za takšne kot si ti.
Keep calm and carry on :)
Default avatar
KatrinKatrin je napisal/a:


Če ne zbereš za eno vinjeto na leto, potem prekleto malo ustvarjaš in zaslužiš v življenju. Taki ste porabniki proračunskega denarja, ne pa davkoplačevalci.
Default avatar
boste pa se čipsu odpovedal pa sladoledu pa je......pa glavico dol sklonili in si rekli ah saj sem malo preveč okrogel saj moram res shujšati hahahhahahaaha.........slovenec hlapec do konca :-) ti da druga avtorica a veš kam pejt stran iz Slovenije, ko boste šli takI kot ste vi ven ali vas pobasali nekam...bo Slovenija rešena HUDOBIJE. SPOKAJ PA DANES SLIŠIŠ.
Default avatar
Prosim primož da poveš kdo je avtorica Če ti ni prav pa se izseli KER SE DOBESEDNO NORCA DELA IZ LJUDI.
Default avatar
Primož prosim. je napisal/a:
Dej no dej, ti se dobesedno delaš norca iz ljudi,15 evrov se je podražila vinjeta, 15 evrov, to je malo več kot 1 evro na koledarski mesec. In se boš pač odpovedala eni kavi, pa bo!! A da nimaš za kavo? Potem pa recimo internetu, ali pa nekaj minutam pogovora po mobiju, ali pa.....recimo eni šminki, enemu šniclu, enemu pivu na dva meseca, enemu....
Default avatar
Primož prosim. je napisal/a:


Nisem avtorica, ampak avtor. In pišem še pod kakimi tridesetimi drugimi imeni. Pa še pod novimi bom.
Default avatar
In še to a vi levaki a kva ste prav čakate, da nekdo pripora podražitev in potem folku nabijate, če ni sposoben kupiti to in to .........je tak in tak......kva vi delate a vi folku nabijate krivdo do konca se vam meša. Pa človek ne more verjeti, da nekdo tako sovraži človeka.......Če pa zdaj ne bo počilo pa nikoli ne bo. In če to Primož ne objavi imena in priimka in kdo je to je pa res konec v Sloveniji. Ker da takili ljudje pišejo in to verjetno povsod, da se ne ustvari nekaj novega in da se ljudstvu odžira dobesedno vse in potem mu nekdo napiše če ne moreš kupiti .......... je pa poden od podna.

To je vse od mene.
Default avatar
15 evrov na leto je napisal/a:

Mislim, da ni štos v teh 15€, ampak je štos v vsem, kar se draži in v tem, da za vse podražitve dobimo manj, se pravi, smo dvojno udarjeni po žepu.

V primerjavi s Švico so naše vinjete cca 2,5x dražje, a njihov standard je 5x višji. Mi standard zvišujemo samo funkcionarjem in to na račun navadnih državljanov!
Za to, je pa tudi 1€ preveč, kaj šele 15 evrska podražitev vinjete!
Default avatar
Primož prosim. je napisal/a:


Culo na rame, pa v Avstrijo. Drugega ti ne preostane.
Default avatar
ni štos v 15€ je napisal/a:
Kdo te pa sili kupit vinjeto? Ne vozi se po avtocesti pa bo! In kako boš s podražitvijo vinjete dobila manj? V tako opevani Švici je življenje nad drago! Si kdaj tam že bila? Očitno ne! .
Default avatar
Ukinit vinjete in nazaj postavit cestninske postaje. Pa da vidim, kako boste potem nekateri zacvilili.
______________________
Default avatar
je štos v 15 evrih je napisal/a:
Za teh 15€ več bomo dobili slabše ceste kot lansko leto, ker so slabo vzdrževane.
Poleg tega za 110€ na leto dobimo bistveno slabše ceste kot jih imajo v Švici in Avstriji za manj denarja ali pa v Nemčiji brezplačno.

V tako opevani Švici je res življenje dražje kot pri nas, pa spet ne tako zelo, kolikor so njihovi dohodki višji od naših. Švicar si s svojim dohodkom lahko več privošči kot Slovenec. Prav tako Nemec, prav tako Avstrijec, prav tako Danec, itd.

In sploh ni štos v teh 15€, kolikor je vinjeta dražja, štos je v tem, da zdaj spet filamo neke luknje od katerih nismo nič imeli, ki so jih naredili drugi, s katerimi so se dobro okoristili drugi, mi pa vračamo! Tudi s temi 15€ od vinjete!
Default avatar
QBR je napisal/a:
Teh klinčevih vinjet nikoli sploh ne bi smeli uvesti!!!
Default avatar
Jebiga, ko ste kot državljani - zasebniki prodajali zemljišča darsu, ste postavljali take nemogoče cene, da vas je morala država nekatere razlastit in še vseeno plačat visoko ceno, da se je sploh lahko začelo kaj gradit. SCT-ju in drugim gospodarskim družbam pri koritu se je tudi fajn zdelo, ko so kasirali in dražili projekte na anekse. Zdaj pa ravno požrešni državljani in gospodarstveniki tarnate nad dragimi vinjetami in visokimi davki. Ko ste pohlepno jemali proračunski denar, vas niso zanimale posledice. Zdaj smo pa tukaj, kjer smo.
Default avatar
A ti boš folku pravil čemu naj se odpove za tele prace na vladi. Davkoplačevalci smo dali za ceste in ti boš trobil, kje se bomo mi vozili. In ni štos teh 15 evrov za tovornjake čez 100 evrov več. Štos je da vsak dan podražijo čisto vse na račun svoje pohlepnosti. A ti še ni jasno?
Default avatar
In mi državljani naj se vsak dan nečemu odpovemo zato da bodo prasci še kar kradli in filali svoje lukne. Pa poden. Ste. Tale mon je res brezveznjak prtegnjencev. Dobesedno. Pa daj ti ta drug kakšne nemogoče cene. Pa si iz pradavjine. Še premoalo so dobil. Jih je dars nategnu počez in nazaj. Pa kdo je dobival kredite v Slvoenoji. Kdo katero gospodarstvo? Samo tam kjer so bili prasci na vladi. Zato nehaj s pravljicami, ki niso za nikamor drugam kot pa za smeti.
Default avatar
[quote=""ni štos v 15 e""]
In sploh ni štos v teh 15€, kolikor je vinjeta dražja, štos je v tem, da zdaj spet filamo neke luknje od katerih nismo nič imeli, ki so jih naredili drugi, s katerimi so se dobro okoristili drugi, mi pa vračamo! Tudi s temi 15€ od vinjete!
[/quote]
Je mafijska Bratuškova lepo izjavila, da se ne bodo zdaj ukvarjali s tem, zakaj so ceste bile tako drage in kam je šel denar.....Važno je, da zvišajo cene. To pove vse, kdo je še vedno na oblasti, pa naj bodo preoblečeni v leve ali desne.