Starševski čvek

Brutalen konec poletja

Default avatar

jebi se dež

Ni dovolj, da žalujem za drago mi osebo, ki je pred dnevi umrla, zdaj mi še dež poslabšuje že tako slabo razpoloženje.

Sovražim dež, sovražim. Pa mraz in jesen in zimo, ter umiranje narave in DOBRIH ljudi!
Default avatar

sožalje

moje sožalje ob izgubi drage osebe...

glede poletja - pa se strinjam ja...jaz ga že sedaj pogrešam pa je komaj minilo in ta misel na kratke dni, "non stop" temo, mraz in sneg...mi tudi niti slučajno ni všeč...samo se tolažim,da bo tudi to minilo in komaj čakam,d a bo spet kmalu pomlad :)) in konec kurilne sezone
Default avatar

Borat

Dež je kar pravi za žalovanje in zdaj moraš žalovati, se jeziti, dati iz sebe vsa čustva, tudi če se ti ne zdijo primerna. Turobno vreme je pravi okvir za to. Bo prebolevanje potem lažje. Pomisli, da bo tako kot to slabo vreme tudi žalost enkrat prešla. Do takrat pa se drži!
Default avatar

neti

Ni dež kriv za tvoje počutje. In potrebujemo ga prav tako kot sonce. Tvoja žalost ne bi bila nič manjša, če bi bilo nebo brez oblačka in bi sijalo sonce.
Je pa hudo, vem. Zelo. In ne gre prav hitro na bolje, zato sprejmi bolečino in si vzemi čas. Nihče ti ne more omiliti trpljenja in vsaka beseda tolažbe je bolj kot ne farsa.
Pa vseeno vedi, da bo nekoč bolje, se bo počasi umirilo in postalo znosnejše. Spomin pa tako mora ostati, pomembno je, da ni tako boleč, kot zdaj. Drži se.
Default avatar

mislim enako

se popolnoma strinjam z izrazom: "brutalen" konec poletja!

Danes sem cel danj munjena, zebe me, pa še stiska me ko pomislim, kako dolga bo zima in kako daleč je do toplega maja... Da o denarju ne govorim! Koliko me stane vsak mrzel mesec več od vsakega vročega meseca!

Če je že tako, da imamo zimo in poletje, naj bo tudi poletje pol leta!
Default avatar

Veeesela

Fajn, da dežuje
Default avatar

sam fprašam

Veeesela je napisal/a:
Kakšen poden od človeka si, ko nekdo napiše, da mu je hudo v življenju in da je še vreme žalostno, se ti veseliš da dežuje???