Starševski čvek

Anketa - diplomska naloga

Default avatar
Pozdravljeni!

Znanka v okviru magistrske naloge izvaja raziskavo na temo varovanja poslovnih skrivnosti s strani zaposlenih. Sodelovanje je anonimno in traja od 7 do 10 minut.

Vse tiste, ki ste zaposleni in vsaj malo poznate tematiko, naprošam, če si vzamete 10 minut časa in ji pomagate priti do podatkov, ki ji bodo v pomoč pri oblikovanju zaključkov.

Anketa se nahaja na spletnem naslovu https://www.1ka.si/a/57266

Hvala in lep dan.
Default avatar
Pozdravljeni,

ne bom na dolgo in široko - potrebujem 3 minutke vašega časa pri pisanju mag. naloge. Hvala vsakemu, ki jo bo izpolnil!

https://www.1ka.si/a/56094
Default avatar
Pozdravljeni,

tudi jaz bi potreboval pomoč. Pripravljam diplomsko delo o prisotnosti Machiavellijevih idej vodenja. V sklopu raziskave sem pripravil anketo, na katero bi prosil, da odgovorite. Sodelovanje je seveda anonimno, ne vzame več kot 5 minut.

Hvala in lep pozdrav,

https://www.1ka.si/a/59808
Default avatar
Živjo,

tudi jaz vas prosim za pomoč, če imate max. 5 minut časa za tole anketo. Tematika ankete je spletno nakupovanja in poznavanje Petrol eShopa. https://www.1ka.si/a/64320

Vsak odgovor nam bo v veliko pomoč pri izdelavi seminarske naloge, predvsem pa rabimo odgovore tistih ki redko kupujete po spletu.

Hvala! :)
Default avatar
Pozdravljeni!
V sklopu projekta raziskujemo kakovost zraka na turističnih avtobusih. Prosil bi vas za slabi 2 minuti vašega časa, da odgovorite na nekaj kratkih vprašanj.
Hvala!

https://www.1ka.si/a/68280
Default avatar
Spoštovani!

Sem študentka Poslovno-tehniške fakultete, Univerze v Novi Gorici. Naprošam vas za sodelovanje v anketnem vprašalniku, ki se nanaša na sodobno vodenje poslovnih knjig, kar je tudi naslov mojega diplomskega dela. Vprašalnik je popolnoma anonimen in rezultati se bodo uporabili za potrebe diplomskega dela. Prosim Vas če si vzamete 5 minut časa in premišljeno in iskreno odgovorite na vprašanja. Vnaprej se Vam iskreno zahvaljujem, saj boste s sodelovanjem v anketi pomagali, da bom lahko izvedla raziskavo.

Link do ankete: http://www.mojaanketa.si/anketa/536614844/
Default avatar
Zivjo.

Prosila bi, če ima kdo 2min časa, da izpolni anketo za mojo diplomsko nalogo na temo spletnih trgovin z ličili.

https://www.1ka.si/a/101871

hvala
Default avatar
Sem absolventka Fakultete za komercialne in poslovne vede, program Turizem.
Pripravila sem anketo za vse uporabnike storitev talasoterapevtskih centov »Lepa Vida« in »Talaso Strunjan«, ter za tiste, ki obisk centrov načrtujete v prihodnosti.

Pridobljene podatke iz ankete bom uporabila kot osnovo za izdelavo svoje diplomske naloge. Zelo vam bom zelo hvaležna, če si vzamete malo časa in jo preberete ter izpolnite.

Vprašalnik lahko odprete na povezavi: https://www.1ka.si/a/102065

Vaši odgovori mi bodo v veliko pomoč pri izdelavi moje diplomske naloge, zato se vam že vnaprej zahvaljujem za vaš čas in vso vašo pomoč.

Lep pozdrav.
Default avatar
Pozdravljeni! Prosim da v čim večjem številu rešite anketo o stanovanjski problematiki mladih družin v Občini Jesenice. Hvala! Wink

https://www.1ka.si/a/102509
Default avatar
Pozdravljeni,

za magistrsko nalogo bi potrebovala nekaj oseb s katerimi bi lahko opravila kratek intervju glede vašega odnosa z osebnim zdravnikom in kako ta odnos vpliva na vašo uporabo spletnih zdravstvenih skupnosti, kot je med.over.net. To je enkratna priložnost, da ste uslišani ;)

Intervju bi bil opravljen osebno, posnet zaradi lažje obdelave podatkov, vendar bi bili vsi vaši osebni podatki anonimni (V magistrskem delu bi namesto vašega imena vpisala npr. samo respondent 1).

Prosim pošljite mi zasebno sporočilo, da se dogovorimo za intervju.

Hvala in lep pozdrav,
Mateja
Default avatar
Pozdravljeni,

za namene zaključne naloge, vas prosim da izpolnite anketo: https://www.1ka.si/a/124954
Vzame vam le 3 minutke vašega časa. Anketo lahko tudi posredujete naprej. Hvala.