Forum.Over.Net

Starševski čvek

mrežaste nogavice

Default avatar

selahko

Ali zgleda, če za v službo pod krilo oblečem mrežaste nogavice. Meni to malo kurbirsko deluje, ampak baje se to lahko nosi za v službo.
Kaj menite, ali katera to nosi? Pa kakšne barve?
Default avatar

nee1

Mrežaste nogavice- niti pod razno. Za pod krilo čisto lepo pridejo klasične nogavice v barvi kože. Nimaš kaj sfalit.
Default avatar

odvisno katere!

Zdaj, če oblečeš črne z široko mrežo ali celo čipkaste, potem ja to deluje malo kurbirsko.

Če pa oblečeš gosto tkano mrežo, še posebej v kožni barvi, pa deluje zelo lepo.

Mi imam v firmi kodeks oblačenja in nosim mrežaste, vzorčaste, črtaste hlačne nogavice, ampak saj pravim, vzorček mora bit diskreten, nežen, ne na daleč opazen.
Default avatar

zloba-grdoba

Mi imamo res orto strikten dress code, ampk drobna mreza v kozni barvi je sprejemljiva in take nogavice dostikrat oblecem. Velika mreza - po moznosti se crne barve, je pa nesprejemljiva.
Default avatar

selahko

A lahko kašno slikco prilepite??? Ker ne vem, katere so zdaj ok in katere ne.
Default avatar

jaz pa nosim

Veliko mrežo, pa mi še nihče ni rekel, da tega pa ne smem - sicer pa, ko mi bo služba kupovala oz. dajala denar za oblačila, mi bo tudi lahko narekovala, kaj lahko in kaj ne smem obleči, dokler se pa za svoj denar oblačim, pa ni šanse.

Nogavic v barvi kože pa ne oblečem niti pod razno - so mi totalno bruh:)
Default avatar

odvisno!

jaz pa nosim je napisal/a:
Zdaj kaj je tebi bruh niti ni tako pomembo. Pri nas je strogi kodeks oblačenja in se ga je potrebno držati, čeprav služba ne prispeva niti centa za našo garderobo. Lastniki so tujci in v službi nam je kristalno jasno, da se igra po pravilih al pa greš lahko svojo pot :)
Default avatar

je razlika

jaz pa nosim je napisal/a:
Nogavice v črni barvi z veliko mrežo nosijo kubistke po lokalih kjer s plesom zabavajo prisotne, pa tudi po štanga barih ;) Imajo pač kurbiš, radodajalno prispodobo.

Mala mreža, kožne barve pa je estetska, in sevede v kombinaciji lepih oblačil in obutve zelo lepa. Kot so že predhodnice napisale.
Default avatar

DRUGA LEKCIJA

Mrežaste nogavice niso za v službo. Za v službo so nogavice kožne barve, ali morda v sivi barvi, vendar se morajo ujemati z barvo krila.