Forum.Over.Net

Starševski čvek

Barve za lase za doma

Default avatar

mala_mocci

Punce, katere barve za lase uporabljate za domače barvanje? Frizer mi je ful predrag, ker mi narastek kar hitro 'ven pogleda' in se moram barvat cca vsake 3 tedne. Tako da iščem kakšno kvalitetno varianto za doma. Aja, imam pa drugače rjave lase. Hvala :)
Default avatar

v glavnem uporabljam

Lorealove barve. Meni odgovarjajo, dobro prekrivajo sive lase. Barvam se na 4 tedne.
Default avatar

uprabljam

kano. Lahko kupiš že narejeno ali tisto v prahu, ki jo moraš doma samo še dobro premešati z vročo vodo. Obe sta v redu, samo lažje je in hitreje z že narejeno. Kana je itak najbolj zdrava za lasišče.
Default avatar

delilah

jaz uporabljam od subrine, meni so njihove barve zelo fajn. Sploh če imaš kakšen siv las dobro prekrijejo :) Pa tudi sicer zelo lepo primejo.
Default avatar

ajejoj

Keune barve uporabljam. S čopičem si narastek pobarvam, pa je. Lasje so zelo lepi po tej barvi.
Default avatar

najstn_ica

delilah je napisal/a:
Tud men so njihove kul. Sploh rjavkasti in rdečkasti toni. Imajo pa trenutn v tuš drogerijah subrina barve za 50% znižane, tako da lahk še malo cenejš skozi prideš :)
Default avatar

Keune - vedno

Za barvanje uporabljam že vrsto let le barve Keune. Lasje imajo čudovit lesk po barvanju.

Imam skoraj 50 let, in kljub temu, da vsak dan umivam lase, so še vedno lepi, gosti in sijoči. Za nego pa uporabljam samo šampon in balzam, (L'Oreal Elvital) in nikakršnih pen, lakov....ki samo obtežijo lase.

Poskusi... stanejo pa okrog 10 eur (skupaj z razvijalcem, ki ga moraš kupiti posebej).
Default avatar

tudijaz

Tudi sama uporabljam barve Subrina, meni so vrhunske. In res je, v tuševih drogerijah jih imajo sedaj 50% ceneje, sem si včeraj naredila kar malce zaloge, ker se mi zdi da se kar splača.