Forum.Over.Net

Starševski čvek

Odnosi po horoskopu

Default avatar

goldseal

Ena tema je bila na temo horoskopa, zdaj pa mene nekaj zanima - imate znance in prijatelje popredalčkane po horoskopu, npr. aha, tale je rakica, gotovo razmišlja tako in tako, tisti je škorpijon, njega se je bolje izognit...
Priznam, da sama komaj dobro vem, kaj sem po horoskopu, za druge pa sploh ne, zato me prav zanima, kakšne so vaše izkušnje za vsako znamenje? npr, ovni so....., vodnarji so..... (itd, vseh se ne spomenm).
Default avatar

nisem ovnica

jaz jih nimam popredalčkane in da bi se do kogarkoli drugače obnašala ali kdaj drugega pričakovala zaradi njegovega horoskopa
samo opažam neke skupne poteze
če bi predalčkala bi bilo čisto preveč kombinacij, saj glavno znamenje ni dovolj - pomembno je še kaj je po podznaku in kje ima luno. Potem pa prideš še do hiš in katere planete v kateri hiši ipd
Pogosto uganem horoskop od človeka. Čeprav je pogosto znamenje, ki sem ga uganila v podznaku ali v luni. Ne poznam pa vseh znamenj. Kot da se vrti le par znamenj okoli mene
Največ ovnov (očitno imam nekaj za rešiti z njimi :-)), veliko ribic, kar precej vodnarjev in sem pa tja kakšen strelec
pojma nimam o bikih, tehtnicah, devicah, levih, škorpijonih in jih tudi ne prepoznam
Default avatar

joj no

Pa kaj vam je? Niste odrasli ljudje?
Odrasli ljudje, zreli, razgledani pa bi morali vedeti, da so horoskopi en čisti larifari.
Default avatar

goldseal

joj no je napisal/a:
Saj to mene tudi muči. Imam znance in znanke, za katere lahko rečem: XY je brezobziren, ABC je velikodušen, 123 je koleričen, nikoli pa nisem še potegnila zveze kot je XY je tehtnica, aha, saj ni čudno....medtem ko pa to kar naprej poslušam, tema spodaj je dokaz.
Default avatar

če ne veš

Če komaj veš, kaj si ti in če za ostale niti ne veš, potem te ta stvar očitno ne zanima.
Osebno ne verjamem v horoskope (niti v znamenja, pa v povezave med njimi), vem pa, kaj sem in kaj so ljudje, s katerimi živim in se družim.
Default avatar

niso, ne

Nimam. Ampak vedno znova se izkaže, da se sami pospravijo v tiste predalčke:)
Default avatar

še zase ne vem, kaj sem

joj no je napisal/a:
To se tudi jaz sprašujem.
Default avatar

Poznam

Jest ne predalčkam, mi je pa recimo to samo za popestritev. Včasih za koga skušam ugotovit kaj je, pa mi sicer to ne prinaša nobenih problemov. Poznam osnovne značilnosti znakov in ja mi je jasno da na značaj vpliva ogromno faktorjev, sem pa prišla do zaključka da precej splošnih značilnosti pa vendarle drži. In če to verjamem, še nisem nezrela. Pa saj so na koncu koncev vsa stara izumrla ljudstva verjela v horoskope in se celo dostikrat ravnala po nekih načelih horoskopa. S tem ni nič narobe, če jemlješ to kot popestritev ne pa kot obvezo.
Default avatar

jaz sem rak

joj no je napisal/a:

Horoskopi so larifari, znamenja pa ne!

Še kako je res, da se določena znamenja ujamejo bolj kot druga, še kako je res, da z nekaterimi znamenji sploh ne gremo skupaj, še kako je res...!!!
Default avatar

čisto nič

Govoriš o horoskopih ali astrologiji? Ljudi bi razdelila na 12 skupin in v teh 12 skupinah so vsi enaki? Vsak dvanajsti človek je enak? Zdrava pamet ti mora povedati, da ni. Nekaj na astrologiji gotovo je, ampak astrologija ni to, da je nekdo rak, nekdo dvojček, nekdo vodnar. Če je nekdo vodnar, to samo pomeni, da je bilo Sonce v znaku vodnarja, ko se je rodil. Ne pove pa nič o tem, v kateri hiši se to Sonce pri njem nahaja, na koliko stopinj vodnarja, kakšne aspekte dela z drugimi planeti. Potem imaš še Luno, spet hiša, stopinje, aspekti. Enako za Merkur in tako naprej. Cel komplet vsega tega pa ti nekaj pove o karakterju tega človeka. Potem rabiš še cel komplet za drugega človeka. In oboje to skupaj daš, da dobiš astrologijo odnosa. Če se hočeš ukvarjati z astrologijo. Tole dvojček in rak, to ti ne pove čisto nič.