Starševski čvek

Ali vam je normalen 30 - 40-letni moški, ki so mu všeč 16 -20-letnice

Default avatar
Ni mi to normalno in pika! To je prikriti predof.. samo si ne upa odkrit svojih nagnjenj, enkrat pa jih bo!
Default avatar
Ja, le kaj si misli. Ima da so mu všeč samske 30-40 letnice! Mora se pokloniti njihovi viziji, pa konec. kaj si misli takšen tip, da se brezskrbno zabava z maldimi puncami?
Default avatar
Mlado in lepo telo je všeč vsakemu moškemu. Če tvoj raje drka na mlade bejbe kot seksa s tabo,s e pa malo poglej v ogledalo.
Default avatar
mavrični vitez je napisal/a:
hahahahaahah

dobra
Default avatar
a te boli, ker sama nisi več mlada? :)
Default avatar
Ne, to ni normalno. Vzroki so pa lahko različni. Mlada dekleta je lahko obrniti okoli prsta in jih zmešati, lahko ga mikajo device, neizkušene ženske, starejši ženski se moraš drugače dokazati, pa mogoče nima dovolj samozavesti ...Kakorkoli, to se ne bo končalo dobro. Tudi mlade ženske hočejo izkusiti kaj več od enega "starca" ...
Default avatar
PinkFloyd je napisal/a:
bi rekel,da res, ja :)))
Saj moški ne kompliciramo kaj dosit. Ne gledamo osebne izkaznice. Če te ena zrajca, te zrajca. Pa tudi če je Čena pri 45 letih. :)))

Ne moreš pa zdaj mošega, ki rajši pogleda eno mlado bejbiko kot kakšno žensko manj privlačnega videza, vseeno katerih let, imenovat za pedofila!
Default avatar
celotno svetovno zgodovino so bile moškim všeč mlade punce, jedre, z gladko kožo, lepe, razvite.

Zdaj ko se greste lova na čarovnice, ki se mu reče pedofilija, moški tega seveda ne smemo več priznati. Pedofilom pa niso všeč razvite mlade punce, pač pa nerazviti otroci. Če ti ne vidiš razlike oz. je nočeš videti, ker ti leta ne prizanašajo, tvoj problem, ampak ne kvasi neumnosti o pedofilih. Noben moški, ki rad pogleda za mlado, razvito punco, ni pedofil. Tega ste si izmislile frigidne tercijalke, ker vas vaši dedci niti povohajo več ne. Če pa že, pa to dojemate bolj kot težaško delo kot užitek.

Druga stvar je zdaj, če bi se 35-letnik resno zapletel z eno 16-letnico. Kljub izdelanemu telesu, gre vseeno za nezrelo osebico, s katero zrel moški nima kaj počet. Da pa je ne bi smel pogledat in priznat, da mu je všeč, lepo te prosim no...
Default avatar
16-letnice imajo še precej otroško telo, saj imajo prsi in dlake, ampak boki se jim še niso zaoblili, trebuh imajo totalno otroški.
Tudi kakšne 20-letnice še zgledajo kot otroci.
In moški, ki so jim všeč taka telesa so nenoramlni in bi morali na zdravljenje k psihiatru.
Default avatar
Pedofil ni, normalen pa tudi ne.
Svet je pisan in lep...
Default avatar
k psihiatru je napisal/a:
Aaaa????
Default avatar
k psihiatru je napisal/a:
hahaha, otroški trebuh, LOL. A hočeš reči, da mora imet mišelinke in špeh okrog pasu, a je to odrasel trebuh? In da nimajo bokov??? Moja hči, stara 15 let ima kar konkretne boke, čeprav je vitka. Daj ne seri no.
Default avatar
Točno, ja, mišelinke oziroma par šlaufov okrog pasu,ni značilnost odrasle ženske postave ampak značilnost ZANEMARJENE ženske postave!!
Default avatar
saj pravim, da se to oglaša ena stara nad 30 (ali več, predvidevam da nad 40), ki ji gre v nos, da ni več rosno mlada in, da tipi radi pogledajo mlade bejbike
Default avatar
sosedov miha je napisal/a:
Točno to. In to je vsa filozofija.
Default avatar
k psihiatru je napisal/a:
Si ti že sploh kdaj videla kakšno 16-letnico????
Default avatar
k psihiatru je napisal/a:
aha.... tukaj je 16-letna angelina jolie. khmmm......res še čisto otroška.

Default avatar
Poglejte si današnje 16 letnice, ki so že čisto razvite. Sploh pa,če ne veste že kar precej smrkelj 13 letnij jemlje kontracepcijo, tako da ne govorit o otrocih, ki to niso več. 40 letne moške pa jasno sploh ne zanimajo 35 letnice, ampak mlajše. Tako pač je. So pa izjeme, kot povsod, ampak samo izjeme.
Default avatar
Ja dandanes se punce nekam hitro razvampajo, že pred tridesetim so ene kot da bi bile stare že prek 40. Tridesetletniki, ki se nočejo zapletat s starejšimi, nimajo druge izbire kot da gledajo dvajsetletnice. :)