Starševski čvek

Slovenska obala največje sranje od sranja

Default avatar
bil frend včer v portorožu, kopru in piranu...baje da še kar zaračunavajo če se hočeš kopat v portoroškem stalno usranem morju + ponudba in osebje v restavracijah je podn od podna. če ugotovijo da si slovenski turist prvo čakaš pol ure za naročilo potem pa še kar nekaj cajta da dobiš kar si naročil

sm bil pa sam u nedeljo na hrvaški obali. cene so res nizke (8 kn za ac, 43 kn restavracija za res konkreten obrok, ) voda čista kot biser, ljudje prijazni, pomagajo če imaš vprašanja, parking đabe (6 eur za cel dan). kopaš se lahko kjerkoli pa imaš vse za ful poceni. za malo denarja dobiš vse.

kakšne so vaše izkušnje?
Default avatar
Po mojih izkušnjah je najlepše in najceneje v slovenskih hribih.
Imam pa dobre vtise tako s hrvaške, kot s slovenske obale.
Default avatar
driskać je napisal/a:
pridi ti k men na morje v Zadar, pa da vidiš?
Default avatar
hrvatica je napisal/a:
pravi ena in edina hrvatica z zadra ki zna pisat pravilno slovensko :)
Default avatar
driskać je napisal/a:
sve se da ako se hoče,,,,
Default avatar
Se strinjam. Nazadnje sem bila na slovenski obali pred 8. leti, pa me skoraj sezulo, ko sem šla na kavo, da o morju, polnem trave, sploh ne govorim.
Veliko biserov Slovenijo, ki so tako močno opevani, je v resnici en kup sranja. Pred kratkim sem bila v termah Čatež. Obup. Za vsak ležalnik, za vsak senčnik moraš plačati 3€, če hočeš tam nekaj malega pojesti pa moraš tudi denarnico precej na široko odpreti (o kvaliteti hrane pa raje ne bi).
Default avatar
savrinka je napisal/a:
hahaha ... driskač...lažeš da se kar kadi...
Default avatar
savrinka je napisal/a:
je bil brezskrbi :) ga bom pa povprašal v točno kerih lokalih pa restavracijah sta bla s kolegom, pa potem dodam tu gor v komentar.
kopala pa nej bi se v portorožu, ampak sta baje morala plačat za kopanje neki keša (bom vprašal) kar mi je čudno glede na to da mora bit dostop do morja brezplačen vsem obiskovalcem obale.
aja pa za parkirnino sta zmetala kar nekaj keša. še v lj in drugje po sloveniji plačaš manj kot pa na obali za parkiranje na neki kvazi "rivieri"
Default avatar
Kje in kaj ste jedli za 45kn ?! Res je, da na HR ni praktično nič dražje, kot pri nas (trgovine, kava,sladoled,pivo-v restavraciji- celo par centov ceneje), a pravi obrok za 45 kn- je bolj redkost.
Default avatar
Bravo osmica,,,,,,,,,,,
Default avatar
8888 je napisal/a:
a ti si tut z obale
Default avatar
Slovenska obala je lepa in cene so ugodne.
Sam pa mislim, da preveč Slovencev hodi na hrvaško obalo.
Default avatar
driskać je napisal/a:
savrinka je verodostojen vir...tle ni debate.
Default avatar
hrvarica je napisal/a:
Če bi bila ti res Hrvatica potem bi poznala razliko med Č in Ć in bi pravilno napisala hoĆe!
Default avatar
driskać je napisal/a:
Vse plaže so zastonj. Dobrih lokalov je kolikor hočeš. Tu dopuščam, da je izbral tista dva, ki sta res zanič. Ampak to ni kriv Portorož, ker v dobi interneta ni težko najti informacijo kje se dobro je.
V Luciji je ogromno zastonj parkirišče, ki tudi na dan največje gužve ni polno. Do plaže mogoče 5 minut. Če je pa hotel avto pred kempinskim je pa seveda plačal. Ampak to si je spet sam kriv.

No mogoče verjamem, kar si napisal ampak je res čudno, da obstaja nekdo tako neiznajdljiv in si potem upa še pljuvat po drugih.

Naše morje pa res nima tako lepe barve kot Hrvaško, ker je dno drugačno. O čistosti morja bi se pa dalo debatirat.
Default avatar
hrvarica je napisal/a:
tut pljuvat v lastno skledo izgleda.... sam veš da hrvati tega lih ne počnejo. postavlat slovensko obalo pred hrvaško. tko da se boš mogla kj bolšga zmislt :)
Default avatar
nisi hrvatica je napisal/a:
to pišejo Srbi,,,,
Default avatar
Tale tvoj "frend" te je nalagal. Že vrsto let dopustujem v Bernardinu. Ni nobene morske trave. Osebje zeloooo prijazno, vedno. V Portorožu je dostop do morja gratis, plačaš ležalnik. Parkirnina - so parkirni avtomati povsod ob cesti, mislim da je 1E/uro (to ne vem točno). Ampak v LJ je recimo parkiranje dražje.
Kjerkoli sem bila, so bili vedno in povsod vsi zelo prijazni. Tako da ne pljuvaj vsevprek čez SLO obalo, če ti pa tu ni všeč, se pa kar preseli na Hrvaško!!!
Default avatar
Na naso obalo nikoli ne grem poleti. Nazadnje ko sem bila, je bilo tako kot pises. Cena kave na Tartinjievem trgu je bila kotda sem na Markovem, sredi Benetk. Da o pogledu iz empa na Luko Koper ne govorim. Je pa nasa obala drugace cisto sprejemljiva, samo ne poleti.
Tudi nekateri nasi juzni sosedje znajo in govorijo slovensko. Cene so podobne nasim, nekje tudi ceneje, v kaksnih krajih drazje.