Forum.Over.Net

Starševski čvek

a v bohinju dežuje - na izlet bi šli

Default avatar

na izlet

Po vremenski napovedi kaže, da ja. Kaj pa v resnici? Je kdo tukaj gor od tam :)
Na ilet bi šli... in če dežuje, prestavimo na jutri.
Default avatar

jaoooooo

Danes dežuje po celo državi. Aleluja :)
Default avatar

v Bohinju ima

dež mlade, tako da tam dežuje tudi, ko nikjer drugje ne.....za obratno še nisem slišala.
Default avatar

na izlet

Jaoooo, a res, a ti si po celi državi naenkrat in to veš?
Dej, ne seri s svojo pametjo, da ti ne bo škodilo preveč.

Preverjam, pač, ker našim napovedim verjet je nekako tako kot tebi, da si po celi državi naenkrat in vse veš, kaj se kje dogaja...
Default avatar

na izlet

v Bohinju ima je napisal/a:
A morš sikat? :D
Default avatar

jaooooo

na izlet je napisal/a:
Ne, samo jaz si ogledam radarsko sliko padavin, ki kaže trenutno stanje in mi ni treba spraševat po forumu. Glede na to, da tebi tvoja pamet očitno ne škoduje, predlagam, da greš kar direktno v Bohinj in se prepričaš.
Default avatar

na izlet

jaooooo je napisal/a:
Sej ni treba met doktorata, da si pogledaš radarsko sliko padavin...
Jaz sem pa vpršaala na forumu. Ja, in? Cela štala a ne? Je fajn ja, če ima človek vsaj toliko samospoštovanja, da pusti druge na miru, ko nekaj vprašajo, četudi se njim to ne zdi primerno.
Povsem razumem, da ste tipi ljudi, ki vedno samo sikate in se posmehujete. A veš taki ponavadi kažete na nizko stopnjo stopnjo čustvene inteligence, čustveno nezrelost, nepotešenost, nezadovoljstvo... pa še bi lahko naštevala.
Default avatar

bejba, umiri si

Si vprašala in si dobila odgovore? Ja, torej? Namesto da bi se zahvalila, še nekaj čivkaš in sitnariš - mogoče ti pa ne bi škodilo, da greš v tiste konce, ki jim ti praviš Bohinj (kraj Bohinj kot tak ne obstaja, mimogrede, to je ime cele doline: vir: http://sl.wikipedia.org/wiki/Bohinj), tam naj te pa mož (če ga pri svoji sitnobi imaš) v jezero vrže, da se ohladiš.
Default avatar

ena bohinjka

Zbudli smo se v sončno jutro, na nebu ni niti enega oblačka. Kar pridite ne bo vam žal.
Default avatar

težka težka težka

O jebela cesta, Mici, no!
Če me zanima, kakšno vreme je zdajle v Parizu, nakucam par znakov v google in - la, vremenske podatke z aktualno sliko imam na dlani, pardon, na zaslonu.
Enako ravna velika večina "čustveno manj zrele" populacije, ki pa ima za razliko od bolj senzibilnih očitno pospravljeno podstrešje.
Daj že odtipkaj tistih par znakov ali se posluži linka, ki ti je bil serviran; sicer pa mislim, da so o današnjem deževju govorili že pred enim tednom.
In kdor pozna Bohinjski konec, ve, da tam (zaradi gora, ki obkrožajo dolino) dežuje še raje in bolj pogosto kot drugod.
Default avatar

fascinantno je

res no... res cel teden so govorili že o današnjem dežju in tudi da se po večini države komaj čaka zaradi dolgotrajne suše in pomanjkanja padavin - torej obilice sončnih dni...
in prideš na mon in se najde tudi oseba, ki bi izmed obilice vseh sončnih dni ravno danes šla v Bohinj z željo lepega vremena...
svašta se najde res no...
Default avatar

na izlet

fascinantno je je napisal/a:

Valda. Teb je to fscinantno, ker izhajaš iz lajfa kot ga imaš sama; vsako uro spremljaš napoved, cele dneve visiš na monu... ker itak nimaš kaj počet, kot se ukvarjat z drugimi.

Mi smo pa bili na drugem koncu sveta, namensko odklopljeni od vsega, kar se dogaja tukaj v naši deželici z vremenom vred. :) In verjemi, mi se nismo ukvarjali s tem, kako cela država čaka dež...
In smo se malo sestavili, sedaj bi pa spet kam šli, da v polnosti izkoristimo proste dni... In ja, smo se danes namenili, realizirali pa bomo od jutri naprej... Noro, a? Nam dogaja na polno in uživamo, kaj pa ti? Sediš za računalnikom in najedaš. To ti je življenje... :D