Starševski čvek

slovenska obala in morje

Default avatar

morje.

Kaj si mislite o slovenskem morju, ker že veliko ljudi je bilo slišati, da rajši hodijo na hrvaško na morje ker je bolj čisto in lepše je narejeno in vse, tukaj pa je vse tko kot da bi bil samo pristanišče za jahte in čolne in podobno.
Malo je slovenskega morja da je res lepa plaža pa začetek kopalnega morja sinje, tega v sloveniji. ampak je na hrvaški tukaj pri nas so pa samo smeti.
lp.
Default avatar

zaradi znancev

ne maram slovenske obale, ker kamorkoli greš vedno srečaš neke znance.
Default avatar

slovensko primorje

Je majhno. 42 km meri, vse niso plaže;). Ni čudno, da je nabasano, posledično tudi voda ni čista (predvsem je kalna ,ker po njej brodi ogromno ljudi). Primorje je tudi na samem vrhu Jadrana, manj tokov ipd. Ne bi rekla, da je bolj čisto na Hrvaškem. Tam je neprimerno več izbite in če se le da, se izbere kaj "boljšega".
Default avatar

morje.

ja izbere pa se lahko npr Budva črna gora, ali na splošno črna gora, na hrvaškem pa Dalmacija
Default avatar

ne razumem dobro?

morje. je napisal/a:
Izbere med ?? Kaj je na izbiro, to misliš?
Default avatar

izberite slovensko obalo

Raje pustite denar v Sloveniji. Izberite slovensko obalo. Tisto travo pač odmaknite ali vstopite v morje tam, kje ni smeti. Večji del poletja je bilo bolj čisto, ne velja vedno da je treba it na Hrvaško ali drugje, lahko da je tudi tam tako, pa še daleč je. Te balončki so sedaj nekaj dni. Ni povsod enako, nekje je videti zelo umazano, 100 m naprej pa je čisto in ko greš 1 km naprej pa čisto čisto. Večinoma pa ta trava. Je pa treba nekatere nepazljive kopalce kar okur.cat, saj delajo ne vem kaj, da v morju ali na obali ostanejo plastične flaše, higienski vložki, vložki za obutev..

Menim, da v resnici nobenega ne moti, če nekje iz Italije priplava velik kos drevesa, ali iz Hrvaške. Pa tudi trava ne moti toliko.
Default avatar

wd

Meni je pa slovenska obala čisto všeč ampak samo pozimi, ko je sonce. Poleti sem pa raje v hladnem:))