Forum.Over.Net

Starševski čvek

Sodelavka in njen mož se 3 tedne nista umila

Default avatar

divja parcela

Sodelavka in njen mož imata tam nekje pri Puli neko divjo parcelo, na kateri imata postavljeno prikolico in kemični wc, nimata pa tuša. In danes je razlagala, kako se z možem tri tedne, kolikor sta bila tam nista umila z normalno vodo, ampak sta se pač samo kopala v morju. Na plaži pa tudi ni tušev, ker je prav tako divja. Tam na parceli nimajo niti elektrike, niti vode in menda je cel kup takih divjih bivališč tam v tistem gozdu. Ne morem si niti predstavljati kakšna umazanija se jima je nabrala na določenih predelih in kako sta seksala. Bljak bljak bljak.

In kakšen je to dopust, da se moraš takole matrat. Saj ne rečem, kampiranje je čisto ok, ampak da imaš vsaj osnovne stvari, ne pa takole. Ne vem no, zame to ne bi bil noben užitek, da se ne moreš normalno umiti.
Default avatar

morje ćisti

saj sta se vsak dan kopala, tako da umazana niti na določenih predelih nista bila. gotovo pa precej slana. je pa smešno, kako se veliko slovenceljnov iz svojih bajturin čez poletje stiska v kakšnih ciganskih barakah po Hrvaškem zaledju.
Default avatar

8888

buh vej kuk sta nabijala...vsa potna bila...povn švica

GROZNO !!!!
Default avatar

stercus tauri

Če sta se vsak dan kopala v morju, sta bila vsekakor 100x bolj čista od vseh tistih mon, ki imajo tukaj razlagati, kako se ne tuširajo več kot enkrat na teden, ker "one jedo naravno hrano brez mesa in zato ne švicajo". Morska voda spere vso umazanijo, če je seveda morje čisto.

Sicer tudi zame to ne bi bil dopust, ampak spotikanje nad nehigieno se mi zdi pa v tem primeru čisto brez zveze.
Default avatar

oh jej.

se strinjam, če se cel dan kopaš v morju, moraš bit pa res fulllll umazan... full
Default avatar

čisto v redu

Preden smo zgradili našo hiško na morju smo bili tudi mi dvakrat tako, brez tuša, brez vode. Umiješ se v morju, ne vem, kaj naj bi se kje nabiralo? Malo se moraš navadit na sol, pa gre. Tudi na jadrnici smo bili enkrat tako, nekaj dni brez tuša, samo okopani v morju. Meni se zdi super, popoln odklop in res krasno.
Default avatar

od kdaj pa ne?

A morska voda ne spere umazanije, potu in podobnega? Od kdaj pa ne?
Default avatar

ABe

stercus tauri je napisal/a:
krasno napisano!
Default avatar

divja parcela

morje ćisti je napisal/a:
Ja saj je rekla, da so sami Slovenci tam in da pol zvečer vsi skup roštiljajo pa pijejo, pojejo na ves glas in da je cel žur. Si predstavljam kakšno pijančevanje mora bit to. Je rekla, da so nekateri zgradili cele bajtice, ampak so jim potem vse porušili, prikolice pa imajo menda lahko. Do prve trgovine pa pol ure vožnje po makadamu. Je vabila sodelavke, da pridemo z možmi za kak vikend, ampak ne, hvala, to ni zame.
Default avatar

zloba-grdoba

Midva se na tritedenskem jadranju tudi ne umivava s sladko vodo, ker je enostavno ni dovolj na razpolago (nismo tiste vrste jadralci, ki gredo od marine do marine). Pac se namilis in skocis v morje - razen tega, da se vse skupaj manj peni, ni razlike. Je sicer res, da je mene od zacetka sol na kozi motila, ampak se navadis.
Default avatar

bilkabolka

da te poučim, tudi sama sem bila na tako imenovanih robinzonskih počitnicah, kjer smo se kopali v morju. Ja prav si slišala. Greš na plažo s toaletno torbico in brisačo. Skočiš v vodo, splezaš ven, se namiliš - paziš da imaš EKO milo tekoče, in daš na glavo šampon in skočiš nazaj v morje da se splahneš.

In glej ga zlomka sploh nisi več slan - ja res čudo božje ti povem, da nisi več slan. Oblečeš pižamo, počakaš na temo in greš nazaj v hišo. Sploh ne veš kaj je odklop če tega nisi poskusila.

Lp
Default avatar

divja parcela

No, kako si pa z morsko vodo umiješ podpazduho in anus po veliki potrebi ter spolne organe? Saj to si moraš namilit, da gre umazanija stran. Pa potem si moraš nanest dezodorant na čisto kožo, na umazani nima nekega učinka, se vam ne zdi? Saj ne obsojam, vsak po svoje, ampak jaz že ne bi mogla tako.
Default avatar

jadranje12312312

Jaz sem bila tudi na jadranju, sladke vode ni bilo za tuširanje dovolj. Namiliš se zvečer (tudi tam spodaj) in skočiš v vodo in spereš. Edini problem je bil zame sol, pa še te sem se navadila.
Default avatar

zloba-grdoba

Enako, kot s sladko: namilis in speres. In potem si cist. Malce slan, ampak vseeno cist.
Default avatar

bilkabolka

divja parcela je napisal/a:
Ja madoniš no, greš pač za prvo skalo kjer je tudi možno rpiti v vodo in to storiš ne. Pa vlažilni robčki tudi obstajajo se ti ne zdi in se potem zvečer namiliš z intimnim milom. Mah dej, hočem ti povedat, da tak dopust ti da odklop, ker ne rfazmišljaš tolk kot ti sedaj razmišljaš. prilagodiš se danim razmeram. Pa tud če imajo prikolico ti povem, da večina le teh ima zunaj solarni tuš in vodo iz ciosterne, tako da si lahko tudi tam umiješ pazduho in intimne dele.

Pejt zraven, sej te je povabila pa boš videla, da preveč kompliciraš.
Default avatar

PinkFloyd

Tudi mi smo že bili tako, pa je prav fajn. Meni je denimo smešno ko gre kdo kampirat, s seboj pa vleče vse od klime do umetne trave za pred prikolico. Vse sorte nas je.
Default avatar

jaz tudi

jaz se itak po tri tedne ne kopam pa ni provokacija, enostavno se zmočim malo v umivalniku pa je dovolj, sicer jem meso pa nimam filinga, da smrdim, če pa že se zavoham, se pač v umivalniku malo osvežim, kopat se mi pa ne da. Pa ni provokacija, tako pač je.
Default avatar

En šamar

Ja in? Kaj pa Bear Grylls ki pije lastno lulanje, požre vse možne ličinke in žuželke...se kopa ali v blatni vodi polni aligatorjev ali pa v vodi po kateri plavajo ledene ploskve? A je on tudi pacek?

Baba začni se ukvarjat sama s sabo.
Default avatar

cllara

En šamar je napisal/a:
Ja, ta človek se pa meni zdi pacek. Ga enostavno ne morem gledat, hitro prestavim, če ga zagledam na ekranu. Pri njem pa res ne veš kaj je še sposoben.