vendar takšen da ni vsiljiv in preveč vulgaren...ima kdo dobrega da je ravno primeren še vedno pa je hot
Kje tičijo razlike in kje podobnosti med obema spoloma? Imate vprašanje o tem ali vas zanima kaj konkretnega? Zastavite ga na forumu: Ženski in moški čvek.
jaz bi pa rad nasvet
Koda: Izberi vse
"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i]
atorv
Katenjka, bravo, meni je všeč ta pesem.katenjka je napisal/a:Murna čitaj, mogoče dobiš kakšno asociacijo..napiši po svoje...
http://sl.wikisource.org/wiki/Pesem_%28Josip_Murn,_2%29
atorv
Wau! Na MON smo dobili "napad" erotično, pardon literarno navdahnjenih čvekačic?antilopa je napisal/a:Katenjka, bravo, meni je všeč ta pesem.katenjka je napisal/a:Murna čitaj, mogoče dobiš kakšno asociacijo..napiši po svoje...
http://sl.wikisource.org/wiki/Pesem_%28Josip_Murn,_2%29
atorv
Prepozen za 20 letseba111 je napisal/a:Napiši punca ti imaš tako sočne ustnice da bi jih lizal ure in ure.
Ni vrag da ne bo palilo
"Nekoč bo lepo,
takrat bo lepo..."[/i]
atorv
Kaj pa če bi poslal kar link te teme?katenjka je napisal/a:Malo bo awkward, če bo ona našla to temo in prepoznala sms...ampak kakor mu drago...
@antilopa, nimam jaz nič pri tem, murn je imel... zdaj bo izpadlo, kot da nama je všeč isti tip moškega, samo jaz toleriram več odtenkov las in oči...![]()
Ah ti zavisten pragmatičen cinik, kateri neki je tvoj originalni nick ali pa ga mogoče še nimaš...take zlobe se ponavadi slej ko prej registrirajoatorv je napisal/a:Kaj pa če bi poslal kar link te teme?katenjka je napisal/a:Malo bo awkward, če bo ona našla to temo in prepoznala sms...ampak kakor mu drago...
@antilopa, nimam jaz nič pri tem, murn je imel... zdaj bo izpadlo, kot da nama je všeč isti tip moškega, samo jaz toleriram več odtenkov las in oči...![]()
![]()
Bi bejba videla, kako se je fant trudil zanjo. Celo noč ni spal, razmišljal o erotičnem SMSu in potem je končno šel po pomoč v zakladnico znanja, na MON čvek.
"Nekoč bo lepo,
takrat bo lepo..."[/i]
Hahah atorv, če ima punca smisel za (h) umor je uspeh zagotovljenatorv je napisal/a:Kaj pa če bi poslal kar link te teme?katenjka je napisal/a:Malo bo awkward, če bo ona našla to temo in prepoznala sms...ampak kakor mu drago...
![]()
Bi bejba videla, kako se je fant trudil zanjo. Celo noč ni spal, razmišljal o erotičnem SMSu in potem je končno šel po pomoč v zakladnico znanja, na MON čvek.
Evo, na hitrico,jaz bi pa rad nasvet je napisal/a:vendar takšen da ni vsiljiv in preveč vulgaren...ima kdo dobrega da je ravno primeren še vedno pa je hot
atorv
Spoštovana bejba: 1) nisem zavisten, a to nekatenjka je napisal/a:Ah ti zavisten pragmatičen cinik, kateri neki je tvoj originalni nick ali pa ga mogoče še nimaš...take zlobe se ponavadi slej ko prej registrirajoatorv je napisal/a:Kaj pa če bi poslal kar link te teme?katenjka je napisal/a:Malo bo awkward, če bo ona našla to temo in prepoznala sms...ampak kakor mu drago...
![]()
Bi bejba videla, kako se je fant trudil zanjo. Celo noč ni spal, razmišljal o erotičnem SMSu in potem je končno šel po pomoč v zakladnico znanja, na MON čvek.![]()
Poznaš sklepni račun, ampak ne prav dobro, ker iz tega takega sklepa ni možno izpeljati..ponavadi...neatorv je napisal/a:Spoštovana bejba: 1) nisem zavisten, a to nekatenjka je napisal/a:Ah ti zavisten pragmatičen cinik, kateri neki je tvoj originalni nick ali pa ga mogoče še nimaš...take zlobe se ponavadi slej ko prej registrirajoatorv je napisal/a:
Kaj pa če bi poslal kar link te teme?![]()
Bi bejba videla, kako se je fant trudil zanjo. Celo noč ni spal, razmišljal o erotičnem SMSu in potem je končno šel po pomoč v zakladnico znanja, na MON čvek.![]()
2) pragmatičen sem, to ja 3) nisem zloben torej se po modus ponensu ne bom slej ko prej registriral.
"Nekoč bo lepo,
takrat bo lepo..."[/i]
atorv
matjazko je napisal/a:Evo, na hitrico,jaz bi pa rad nasvet je napisal/a:vendar takšen da ni vsiljiv in preveč vulgaren...ima kdo dobrega da je ravno primeren še vedno pa je hot
Opaja me sladki vonj tvojega kipečega telesa in prebuja v meni gorečo željo po tvojih dotikih.))
.. in ne pozabi zraven pripisati "by Matjazko" in mojo telefonsko)
Antilopa, a ne da je murn znal lepše pisat, pa tudi telefonskih ni štulil...matjazko je napisal/a:Evo, na hitrico,jaz bi pa rad nasvet je napisal/a:vendar takšen da ni vsiljiv in preveč vulgaren...ima kdo dobrega da je ravno primeren še vedno pa je hot
Opaja me sladki vonj tvojega kipečega telesa in prebuja v meni gorečo željo po tvojih dotikih.))
"Nekoč bo lepo,
takrat bo lepo..."[/i]
Čakaj malo, katera od vaju zdaj nima moje številke? Mislim, da imata obe?katenjka je napisal/a:Antilopa, a ne da je murn znal lepše pisat, pa tudi telefonskih ni štulil...matjazko je napisal/a:Evo, na hitrico,jaz bi pa rad nasvet je napisal/a:vendar takšen da ni vsiljiv in preveč vulgaren...ima kdo dobrega da je ravno primeren še vedno pa je hot
Ajj no hvala res...zdaj mi bo spet napovedala vojno..pa komaj sva se spravili...matjazko je napisal/a:Čakaj malo, katera od vaju zdaj nima moje številke? Mislim, da imata obe?katenjka je napisal/a:Antilopa, a ne da je murn znal lepše pisat, pa tudi telefonskih ni štulil...matjazko je napisal/a:
Evo, na hitrico,
))
Pava sreča je tista, ki jo delimo z drugimi. S svojo poezijo lahko osrečim več žensk!
"Nekoč bo lepo,
takrat bo lepo..."[/i]
atorv
Treba je doreči dejstva, ja. Tukaj bi res lahko bila težava s tistimi prijaznimi, ki se prej ali slej registrirajo. Vendar je bilo tukaj implicitno vzeto v ozir domensko znanje o MON čveku, ki kaže, da se nezlobni ne registrirajo.katenjka je napisal/a:Poznaš sklepni račun, ampak ne prav dobro, ker iz tega takega sklepa ni možno izpeljati..ponavadi...neatorv je napisal/a:Spoštovana bejba: 1) nisem zavisten, a to nekatenjka je napisal/a:Ah ti zavisten pragmatičen cinik, kateri neki je tvoj originalni nick ali pa ga mogoče še nimaš...take zlobe se ponavadi slej ko prej registrirajo![]()
2) pragmatičen sem, to ja 3) nisem zloben torej se po modus ponensu ne bom slej ko prej registriral.
![]()