Iščete delo, delavca?

Odgovarjajo: Moja zaposlitev = Optius

odlicen zasluzek

Default avatar
Nevem zakaj bi ti moral plačevat nekdo za stave,saj ni nor.Redno igram stave,pa spremljam šport.Ti ponujaš 5 tekem na dan jaz pa jih igram 20 tekem,oziroma 6 listkov in so dobitni.Kake fore te to mate?
Default avatar
ce igras 20 tekem pa sigurno dobis.
kar prilozi listeke od vceraj pa da te vidimo
Default avatar
Nujbolj glupa zadeva kaj jih obstaja :9 to pa je res nateg!!!
Kaj vse ljudje verjamejo.... ni čudno da gre slovenia v propad
Default avatar
Pozdravljeni !
Če želite zaslužiti kak euro na mesec za računalnikom. Vam priporočm ogled strani www.zasluzek.com ,kjer boste našli vse potrebne informacije! Najbolj vam priporočam izbiro reševanja slovenskih anket, ki vam v povprečju vzamejo 3-5 minut in zaslužite od 1 EUR do 3 EUR. Kar se pa je najboljše pri tem je to da za vsakega povabljenega prejmete 2 EUR-a. Povabila pošiljate kar iz njihove spletne strani. Sedež glavni firme je v Nemciji, v Sloveniji imajo podružnico v Mariboru. Najdete jih prav tako na Bizij-u. Člane sprejemajo iz vse Evrope.

Sem mama dveh nedonošenčkov in sem totalno brez prostega časa. Vendar najdem nekaj minut na dan za to delo, ki ne potrebujete nasplošno nobenega znanja iz računalništva.

Še lani je bil moj glavni dohodek otroški dodatek in in socialna pomoč. Letos pa moji dohodki prihajajo iz neta! Povem vam DA SE!!! Zaslužite lahko dosti več kot pa če bi delali 24UR na dan.

Jaz sprve nisem vrjela da lahko na internetu sploh zaslužiš :) sem sprva mislila da me imajo za norca. Dokler me znanec skorajda za moje dobro ni prisilil in mi je on odprl račun. Prvo anketo je celo rešil on. Ko pa sem dobila prvi znesek izplačila! Pa sem že postala radovedna :) hihi

In tako sem prvi mesec zaslužola nekaj čez 300 EUR ! Danes pa je moj dohodek nekoliko višji ,porabim pa cirka 2 UR na dan! Več tako ne moram poleg dveh odtrok :)

Tak da NE čakat, da bo prišlo kaj samo od sebe! Upam da vam je dalo nekaj mojih besed in izkušenj vedet da je denarja na internetu več kot z trdim delom.

Priporočam se posebaj vsem tistim ,ki se teško preživljate.Tudi jaz sem bila na pragu obupa,revčine :(

www.zasluzek.com
Default avatar
www.zasluzek.com

NEHAJ NATEGOVAT LJUDI

TO JE SPAM!

če hočeš si narediti promet na internetni strani je drug način!
Default avatar
[quote="ROBERT...."]zasluzite s stavami

https://www.facebook.com/pages/Stavni-s ... 162?ref=hl[/quote

Robert semne morem prilimat slike.Daj mi elektronski naslov.Ti bom poslal tikete.Jaz bom vsaj tebi poslal,me pa zanima,kaj imaš ti nam pokazat. :D

Jaz tudi lahko pišem vsako minuto danes upsešen dan,100 uspešnih tekem in točno 100 smo jih igrali. :D:D:D

Evo ti za ponedeljek: Šahter Karagandi-BATE Borisov 1 kvota 4 WIN
JK Nomme Kalju-HJK Helsinki 1 kvota 4,55 WIN
Sutjeska-Sheriff 2 kvota 1,90 WIN

A ti še prepisujem??Vem da mi ne verjameš,ampak ti imaš točno tako zavajanje.Sem še enkrat pregledal tvojo stran in v enem mesecu nisem našel tiketa objavljenega.

Email pa kar prilimaj,da ti pošljem nedeljske tikete oziroma za vsak dan ki ga boš hotel.Pa pričakujem,da tudi ti meni pošlješ.
Default avatar
CE NISI OPAZIL JAZ DAM PARE VSAJ ENO URO PRED TEKMO IN NE PISEM REZULTATOV KOT SI SI JIH TI IZMISLIL
Default avatar
Ti si totalni prevarant!!!Pokaži tikete,kjer si stavljal po 100 eurov varalico jedna!!

Za ostale v vednost:Tipu ne nasedajte ker pojma nima.Daje take nesigurne tekme in ko zapraviš v nekaj tednih 2000 eurov se vprašaš kolk ima tip pojma.Tudi na svoji spletni strani facebook objavi mogoče 2/3 dobitne igral pa jih je 5 in to naredi šele ko je dobitno,5 dni vmes pa ne.Kar je nekako 1000 eurov minusa.

Za razmislek.

Moderatorji

Moja zaposlitev = Optius
Optius