Kakšen je ta tobogan aqualoop v moravskih, a kdo ve? ker na njihovih spletnih straneh, nikjer nič kaj več ne piše o tem toboganu...
Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net
Razprave o popotniških destinacijah, mnenja glede izbora lokacij za počitnice ter ideje za popolni dopust in dnevne izlete po Sloveniji in bližnji okolici.
aqualoop
aqualoop
zlupana
Lepotička
zlupana
hildegard ena
Bili pred dvema tednoma, sama nisem šla na to raketo, ampak jaz sem bolj pussy karakter glede tega. je pa šel od hčere fant (18 let), pa še to samo enkrat, ker je rekel, da je ful adrenalinsko, kar malo preveč zanj. je pa res, da nima preveč veze s kilami, ker je ustavilo enega debelinkota s sigurno 90 kilami, eno punčko, ki ne vem, če je imela 40 kg in 12 let pa spustilo skozi. otroci mlajši od 10 let pa sploh ne smejo gor.zlupana je napisal/a:Ej, roke moraš imeti ob telesu, da ti jih ne polomi in da neovirano drsiš, logično. Kaj pa bi ti ta čas počela z njimi, si popravljala frizuro?
Eden od mojih otrok ni imel 50 kg, tako da mislim, da ni teža glavni dejavnik. Ustavilo je neko žensko, ki je sigurno imela 55 kg, je bila sicer suha, ampak tudi normalno visoka.
Meni je bilo super, je pa res, da mi adrenalin ne škodi.
urša111
Ne povem
Ne povem
klčklćč