Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Počitnice v Črni Gori

Default avatar

..Marelca..

Živjo!
S fantom se letos odpravljava na dopust v Črno Goro. Odločila sva se za bivanje v apartmaju. Zanima me ali obstaja kakšna slovenska agencija, pri kateri je možno rezervirati apartma oziroma kakšne so vaše izkušnje? Kje ste našli primeren apartma za vas? Po internetu imaš malo morje izbire, vendar gre več ali manj vse za direkten stik z domačini.. Je že kdo na tak način rezerviral apartma ali ste šli kar na slepo dol in ste potem na licu mesta rezervirali? Hvala za vsa priporočila, mnenja, izkušnje in informacije :)
Default avatar

Anita2

Booking.com
Default avatar

mi tudi gremo

Mene pa zanima kako je kaj s kampi. Bi šli v Č. Goro in bi kampirali. nekaj sem gledala na straneh s kampi, me pa zanimajo vaše iskušnje. kakšne so pa kaj cene hrane in pijače? hvala vsem, ki boste delili vaše izkušnje z mano.
Default avatar

homelidays

Za apartmaje poglej na spletne strani homelidays, airbnb (oboje že preizkušeno in zmeraj OK), housetrip... pa še jih je, apartmajev kolikor hočeš, najbrž tudi v Črni gori. Meni je pa ravno to v redu, da imaš kontakt direktno z lastnikom apartmaja, v ČG oz. južno od Slovenije sicer nimam izkušenj, ampak drugje po Evropi je zmeraj povsod vse štimalo.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net