Mladi, ljubezen in spolnost

ALI OBSTAJA-barva za lase??

Default avatar

RADOVEDNA77

Pozdrav!! Zanima me, če obstaja kakšna barva za lase, ki jo lahko kupiš v trgovini oz. je v prosti prodaji, ki ti pobarva lase v blond?? Mislim pa na barvanje narastka, ampak barva bi morala biti res blond, ne neka rumena!!! Ker imam dolge blond lase- saj veste, skoraj bele- in bi si sama barvala narastek (pri frizerki stane to 12.000 ???) , pa bi rada imela ful svetlo blond narastek, ne rumen!!! Da dam primer: imam tako barvo las kot ..npr. Pamela Anderson
A se da to s kako barvo narediti ali moraš imeti obvezno peroksid??
Če imate izkušnje in nasvete so DOBRODOŠLI!!!
HVALA!!!
Default avatar

linki

Potem bo najbolje, da vprašaš Pamelo. :)
Default avatar

buckaX

valda da obstaja Barva za lase..halloo???
Default avatar

buckaX

LOL...to je blo pa cist istocasno odpisana posta:)
Default avatar

Tejči

No vidiš, buckica, tudi ti nisi bila ravno ekspeditivna pri tem odgovoru radovedni. Za nepoučene: poglej repliko na mojo repliko v zvezi s prostovoljnim delom v Angliji - če se vam da. Če se vam ne da, ne pogledat.
Default avatar

Tejči

Torej odgovor bi moral bit tak: Ja, radovedna, obstaja barva za lase, ki ti bo tvoje dolge bele (skoraj) lase obarvala v blond. Nimam pojma, če je na osnovi peroksida, ampak najbrž je. Različnih vrst barv in različnih znamk je celo malo morje. Odgovarjam na osnovi zdrave logike in gledanja tovrstnih reklam, ne na osnovi izkušenj.

Lahko pa je odgovor tudi tak:
Mislim, halooo seveda obstaja barva!!!

Ali pa tak: Ja kje si se našla zahojenka, da ne veš, da obstajajo barve pa tukaj moriš forumovce ki nimajo veliko časa in opravljajo družbeno pomembna dela, pa si morajo čas odtrgati in tebi razlagati samoumevne stvari, mislim res.

Drugi bodo pa poskrbeli še za druge vrste odgovorov- takih in drugačnih.
Default avatar

RADOVEDNA77

vem, DA OBSTAJAJO BARVE ZA LASE, ampak ne vem, če obstaja taka, ki ti pobarva lase ful svetlo blond!!!! Ker do sedaj sem se vedno barvala pri frizerki!!
Hvala za odgovore in ne se bunit!!!!!!
Default avatar

Ariadne

ok, da ti eden odgovori
obstaja

če si hočeš lase pobarvat čist čist na blond si jih moraš razbarvat z belilom.
tk po enih treh tretmanih (če hočeš to redno delat) boš imela lase kvalitete čik gumija.
ampak kaj je to proti temu, da prišparaš 10. jurjev
Default avatar

buckaX

hm si ""zelo smesna.."""...bomo kr umrl tle od smeha..Pa zenska kaj ti je..=!?!?!
Default avatar

buckaX

ei kerga frizerja si pa gledala to da ma 12.000 za barvanje(k to je kr dost:)..Ker jaz poznam enega frizerja k ful dobr pofarba pa po zmerni ceni(skoraj receno poceni).Drgac pa najbolj da vprasas v trgovini..al pa kaksnega frizerja(ce bodo povedal)
Default avatar

Dragon Slayer

A ni to "belilo" vodikov peroksid? Jst ne vem no, se res ne spoznam na to, ampak logično se mi zdi. Ker RADOVEDNA77 hoče barvo brez peroksida.
_________________________________________________________________________
Dragon - Bog ima obraz.

Default avatar

Sasheen

ce jaz kej dobr vem se more vodikov peroksid zmesat z vsako barvah ker drugace se barva ne razvije...tisto kar pa beli je pa "blanz"+vodikov peroksid-hidrogen ali pa kaj drugega recimo "maji meches"(nekak tako se napise) sam s tem ne dobis ven tako svetle barve kot pri blanzu
Default avatar

No.1

Ja, to so barve Poly blonde;
sama sem bila zelo presenečena nad efektom (vzemi biserno blond, ali svetlo)
Default avatar

Amater

ali obstaja barvni lak za nohte kje? Sem ga iskal pa ga nikjer ne najdem...morda bi moral v Color Medvode?
Default avatar

pipi

če je narastek temnejši od ostalih las, je čist logično, da rabiš peroksid. Ni barve, ki beli punca! Z barvo barvaš, s peroksidom beliš!! Če pobarvaš temnejše lase z blond barvo ali svetlejše ne more dati isti rezultat. Glede na to koliko se spoznaš, ti svetujem, da odštej teh 12000, sicer si boš glavo uničla! Lahko pomešaš peroksid v zelo svetlo barvo in pobarvaš, sam zelo radi ratajo rumeni, zato pejt raje k frizerju ali pa najprej probaj na enem delčku las, kjer se ne vidi.