Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Ti Janševi SDS inšpektorji so se prav zagnali in končno začeli delat

Default avatar

končno so začeli delat

Prvo je una bivša šefica od veterinarske uprave in zdej agencije za varno hrano končno po vseh teh letih obiskala malo te albanske pekarne (beri pralnice gradbeniškega denarja), sicer se je preselila pol v NSi in jo je imenovala janševa vlada ko je ustanovila to agencijo.

Članica grospuljskega SDS ga. Grlić (vemo o njeni sporni diplomi iz Banje Luke) je končno začela vsaj govorit da se mora nehat brisat računa, vsaj to hvalabogu.

Zdej pa Franc Pojbič hodi naokoli po avtošolah in avtoservish z novinarju 24kur in jih lepo zapira lopove enega po enega.

Končno so začeli malo delat, vsaj je nekaj dobrega v SDS zgleda. Za razliko od kakega Žiga Turka ki ti rata slabo ko ga vidiš.
Default avatar

kaj sploh hočejo

Jaz poznam državno firmo v kateri delajo makedonci preko bolgarskih papirjev po 12ur ali več... Včeraj so pa 2 našli nekje v okolici NG zaradi takih kršitev... Mislim čisto mem te države več ne kapiram...
Default avatar

zavajanje

Ne razumem in ne vem zakaj bi bila to izključno naloga SDS-a? Pa kak to misliš Janševi inšpektorji?

Daj koknkretno kaj napiši.Kaj več?
Upaš????
Bo šlo?