Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

moški rak

Default avatar

zanima me res

vidim spodaj navedeno naslov na temo ovnic mene pa ravno moški raki zanimajo. Mnenja
Default avatar

ribica8

nežen romantik, občutljiv, zameri hitro, rad sliši pohvale...
Default avatar

Morski galeb

ribica8 je napisal/a:
nežen romantik, občutljiv, zameri hitro, rad sliši pohvale...
Sicer je navezan na mamo, ampak je treba vedeti, da moški, ki spoštuje mamo, bo tudi ženo.

Večina rakov si za svojo partnerico izbere žensko, ki je podobna njegovi mami.
Default avatar

1raglja

http://med.over.net/forum5/read.php?151,8656522

tole sem enkrat že skopirala sem, mogoče zanimivo za prebrat.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Če znaš življenje izkoristiti, je dovolj dolgo. (Seneka)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Default avatar

rak7888

občutljiv, tih, ne spraviš nič iz njega, ne kaj je v redu, ne kaj je narobe...
NIČ.

posesivni...
Default avatar

miskamala2

moj oče je rak ;) takšnega moža bi si usaaka želela :D
uredu, družinski, vse bi naredu za ženo in otroke. top res ;)
Default avatar

1raglja

creativa je napisal/a:
raglja :) za mojega ne drži niti vejica :))))
:))) je potem samo še boljši....


saj za mojga tud ne, sam zame pa, u nulo :)))
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Če znaš življenje izkoristiti, je dovolj dolgo. (Seneka)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Default avatar

Žena od raka

Evo, opis raka. Je kar nekaj resnice notri. :))

RAK: MAMIN SINČEK

Če kak moški s svojim videzom resnično blefira, je to Rak. OK, ponavadi so res grdi, zabuhli in zavaljeni, toda najde se tudi tak, ki je videti pokončen in možat – a v resnici je mamin sinček, ki ga vse življenje muči Ojdipov kompleks. Če naredite največjo neumnost na svetu in se z njim poročite, vedite, da bosta več pri njegovi mami kot pri vas doma. Vam se bo sprva fino zdelo, ker vama bo kuhala, toda bodite prepričani, da vas vodi k njej samo zato, da vaju lahko na tihem primerja. Kdo bo zmagal, je menda jasno. Ko boste ugotovili, v kakšno zanko ste padli, bo prepozno. Da bi se izognili joku, travmam in končno neizogibni ločitvi, je bolje, da se z njim sploh ne poročite. Nikdar in nikoli.

Na srečo lahko z lučjo iščemo Rake, ki jim sploh uspe najti ženo, saj jih, usranetov in uscanetov kot že so, nobena ne mara. Kljub temu vztrajno iščejo. Največ moških, ki visijo po lokalih in drugih javnih mestih ter mečejo oči za kiklami, je rojenih prav v tem znamenju. Če mislite, da iščejo žensko, se motite. Oni iščejo mamico. To je razlog, da se njihovo iskanje v veliki večini primerov konča žalostno. Hrepeneči Rakec ponavadi zapusti lokal s kurbo, ki od njega iztisne zadnji evro – ironično je to mogoče prav tisti evro, ki mu ga je v silni skrbi za njegovo dobrobit (da ne bo lačen, revček…) podarila njegova ljubeča mati.

Tipičen Rak je zelo vraževeren, in če mu bo na poti k vam cesto prekrižala črna mačka, ste lahko prepričani, da se bo na mestu obrnil in odpeljal nazaj, z namenom, da bi vas njegovo oko ne ugledalo nikdar in nikoli več. Mislim, vi mu vendar prinašate nesrečo!!! (Če ga v to ne bo prepričala črna mačka, pa bo to uspešno storila njegova mati. Morda tudi je, in v tem primeru je bila mačka samo dolgo iskana in težko pričakovana potrditev znanega dejstva.)

Moški Rak je vse življenje dojenček. To je njegovo najgloblje bistvo, zato se obeša na vse in vsakogar, kar sreča. Še zlasti na kikle, seveda. Uboga ženska, ki se zaljubi v tega usraneta, uničil ji bo življenje! Večje reve in mevže, kot je Rak, si namreč sploh ni mogoče zamisliti. Če z njim živite, potem veste, da se ta kleščar pogosto stisne v kot in kuja – povsem brez razloga. Kaj mu je, ne bo povedal, saj je njegovo znamenje »nemo«, kar so vedeli že astrologi starega veka. Jaz pa vam sedaj, po mnogih dolgih stoletjih, končno odpiram oči, in upam, da se boste kaj naučili!

Jasno je, da ženska s takim moškim hitro izgubi potrpljenje. Mnoge se zapijejo ali končajo v psihiatričnih ustanovah.

Ker je Rakova življenjska naloga ta, da premaga očeta, postane v odrasli dobi zagrizen karierist, ki pa uspeva samo zato, ker se drugi tako zelo motijo o njegovem resničnem bistvu. Če bi vedeli, kako prestrašeno in nebogljeno revše v resnici je, bi ga takoj in zlahka povozili.

Toda on ponavadi hodi naokoli s temnimi očali, ki prikrivajo njegove podočnjake (zaradi skrbi, ki ga ves čas grizejo, ponoči namreč ne spi) in tako daje vtis, da je »mačo«. Morda celo meni, da s svojim poziranjem rešuje probleme in zakompleksanost… Žal jih ne, saj je to preprosto nemogoče. Rodil se je pač v nesrečnem znamenju Raka in zato mu ni pomoči. Kar nam je položeno v zibelko, ostane z nami vse življenje!

Zaljubljeni Rak je lepljiv kot čikgumi. Izbranko zalezuje noč in dan, piše ji osladna pisma, nadleguje jo preko maila, fejsbuka in telefona, ne pusti ji dihati. Če imate to smolo, da vas spravi v posteljo, vam tudi spati ne bo pustil. Nenehno bo rinil v vas in se stiskal k vam kot majhno otroče. Mislim katera pri zdravi pameti pa to lahko prenaša več kot teden dni? OK, so tudi take. Torej take, ki niso pri zdravi pameti. Največ tistih revic, ki v lekarnah kupujejo sredstva proti smrčanju, spi z moškimi Raki. Rak ji namreč celo noč drnjoha v ušesa, da se revica ne more nikoli naspati. Če premakne posteljo v drugo sobo, gre Rak za njo in se jo spet oklene z vsemi štirimi. Težko se ga je otresti, a ko vam enkrat uspe, ste dosegli zares veliko Zmago. Drugič pa več pameti, ljubo dekle, preden se odločiš zlesti v posteljo s tem lepljivcem!

Poročeni Rak je pojem moške copate. Po službi pride takoj domov in njegova žena lahko počne z njim, kar hoče. Rak izpolni vsak njen ukaz, samo če mu reče, naj se začne že končno enkrat obnašati kot dec, naj gre med prijatelje, na fitnes, na biljard, v kvartopirsko društvo ali v kurbenhaus, kot to počnejo vsi normalni moški, se skuja in užaljeno zavali v svoj najljubši naslanjač. (Po hiši jih ima kar nekaj, saj je len ko hudič in večino časa presedi ali preleži.) Prevarati Raka je skoraj nemogoče, ker ta tipček svoji ženi (ali punci) sledi na vsakem koraku. Če ste vsaj malce svobodoljubni in samostojni, je Rak resnično vaš najslabši izbor za partnerja. (Čeprav, resnici na ljubo, on pravi partner itak ne more biti, ker pač vse življenje vztraja v fazi dojenčka.)

Ena redkih dobrih lastnosti Rakov je, da so ponavadi tiho. To so ugotovili že astrologi starega veka, ki so ga Raka zato (skupaj s Škorpijonom in Ribo) poimenovali »nemo« znamenje. Raki sicer niso povsem nemi, so pa skorajda nemi. (No ja, saj vedno pravim, da astrologija ni povsem ekzaktna znanost…!) Najbolj nemi so takrat, kadar so užaljeni, kar pa je zelo pogosto, ker so izjemno občutljivi in so zato užaljeni vsaj 86% vsega časa. To je seveda zelo neprijetno, saj človek nikakor ne more ugotoviti, kje jih čevelj žuli, kaj jih boli oziroma kaj jih je (spet enkrat!) prizadelo. Bolje, da niti ne poskušate, saj namesto jasne in odkrite besede tvegate naval solz. Moški, ki joka? Točno to. Sramotno, res. Ampak taki pač so. Karkoli že so, pravi dedci Raki niso.

Redkobesednost je eden glavnih razlogov, zakaj so Raki v družbi izjemno nepriljubljeni. Mislim, kdo bo pa sedel za isto mizo z nekom, ki nenehno molči? Večina Rakov sicer tako ali tako nima kaj povedati, saj imajo v mislih nenehno samo pet reči (mislim, da sem jih nekje že naštela, zato se na tem mestu ne bom ponavljala), če pa že imajo kaj povedati, potem ponavadi kritizirajo, bentijo, negodujejo in se pritožujejo. Ko boste prihodnjič delali seznam gostov, ki jih želite povabiti na praznovanje rojstnega dne ali na kako drugo zabavo, se pozanimajte, kdo od moških, ki jih nameravate povabiti, je rojen v znamenju Raka – in ga črtajte s seznama! Kajti jasno je, da bi vam pokvaril zabavo.

Rak, ki učaka starost, je usmiljenja vredna kreatura. Trebuh ima do tal, ker nikoli ni telovadil in ker je vse življenje pridno jedel ostanke od kosila. (V prejšnjem življenju je bil namreč zapornik v Auschwitzu, zato ne prenese, da se hrana meče proč.) Ker je obseden z družino in otroci, ima kakih 37 vnukov, ki jim niti slučajno ne ve imena, tako da je tem čisto vseeno, ali dedija imajo ali ne. Žene nima več, ker jo je že zdavnaj spravil v grob s svojim teženjem in zasledovanjem, v dom pa tudi ne gre, ker je prevelik skopuh. Nekje v hiši ima spravljeno nogavico, v kateri je kup denarja, ki čaka na hude čase – ampak ti so seveda samo v njegovi glavi, oziroma v tistem predelu njegove glave, ki se imenuje Neverland. Hudi časi zanj nikoli ne pridejo, saj je preveč nedomiseln in nezahteven, da bi rabil kaj več kot svoj fotelj, posteljo, tri dnevne obroke in dudo. Največ tistih dinarjev, ki še vedno niso bili (in nikoli ne bodo) zamenjani v evre, se skriva po stanovanjih ostarelih Rakov. Ko bo umrl, takoj preiščite vso njegovo hišo, kajti ravno zdajle morda v nek skriti kot tlači evrček. Ali dva. Ali deset. Kar slabe volje postajam, ko tole pišem. Mar bi jih dal v dober namen, ampak toliko osveščen in human Rak pač ni. Ne more biti. Ne obsojajmo ga, takega ga je pač naredila mati narava.

Ema Kurent
Default avatar

rak in rak

hahaha nasmejala si me do solz (verjetno zato ker sem rak ) skratka bom kratek : in ti si se zmeraj zena od raka? Smilis se mi :)
Default avatar

Žena od raka

Ja, še vedno. :)))
Preberi 5. odstavek, kako bom končala. :))
Default avatar

rak in rak

sej pravim da se mi smilis. najdi si drug hob...
Default avatar

Jaz sem ...

... še ena žena od raka in vam povem, da je moj rak popolno nasprotje od opisanega. zato sem se tudi nasmejala do solz - ker je napisano tako na zihr!

Eno pa drži kot pribito: vztrajnost pri zasledovanju in lovu na žrtev (beri 'jaz') in pa ... nemost. Tu si človek, še posebej, če je bik, lahko samo glavo razbije. In še potem ne bo reakcije. V družbi sicer dovolj zgovoren, ko pa ga prime ...

Saj ni, da bi govoril.
Default avatar

šeenažena

V celoti drži tisto z negovorenjem - če kaj rabi ali če ga kaj muči - ne pove, če je izvedel kakšno zanimivo (lahko celo pomembno) novico - ne pove, ... Vse moram izbezat z muko iz njega, to pa zameri.

Drži, da bi najraje imel 10 otrok, ne bi pa se ravno zelo potrduil za koga, je precej len, razen če se potrudi zase.

Ne drži pa tisto, da bi bil v družbi nesimpatičen - strašansko simpatičen in ves osladen je lahko do drugih, potem pa stalno poslušam, kako nežnega in pozornega moža imam (ta se potem, ko družba odide, izgubi neznano kam).
Default avatar

exotic

Žena od raka je napisal/a:
Evo, opis raka. Je kar nekaj resnice notri. :))

RAK: MAMIN SINČEK

Če kak moški s svojim videzom resnično blefira, je to Rak. OK, ponavadi so res grdi, zabuhli in zavaljeni, toda najde se tudi tak, ki je videti pokončen in možat – a v resnici je mamin sinček, ki ga vse življenje muči Ojdipov kompleks. Če naredite največjo neumnost na svetu in se z njim poročite, vedite, da bosta več pri njegovi mami kot pri vas doma. Vam se bo sprva fino zdelo, ker vama bo kuhala, toda bodite prepričani, da vas vodi k njej samo zato, da vaju lahko na tihem primerja. Kdo bo zmagal, je menda jasno. Ko boste ugotovili, v kakšno zanko ste padli, bo prepozno. Da bi se izognili joku, travmam in končno neizogibni ločitvi, je bolje, da se z njim sploh ne poročite. Nikdar in nikoli.

Na srečo lahko z lučjo iščemo Rake, ki jim sploh uspe najti ženo, saj jih, usranetov in uscanetov kot že so, nobena ne mara. Kljub temu vztrajno iščejo. Največ moških, ki visijo po lokalih in drugih javnih mestih ter mečejo oči za kiklami, je rojenih prav v tem znamenju. Če mislite, da iščejo žensko, se motite. Oni iščejo mamico. To je razlog, da se njihovo iskanje v veliki večini primerov konča žalostno. Hrepeneči Rakec ponavadi zapusti lokal s kurbo, ki od njega iztisne zadnji evro – ironično je to mogoče prav tisti evro, ki mu ga je v silni skrbi za njegovo dobrobit (da ne bo lačen, revček…) podarila njegova ljubeča mati.

Tipičen Rak je zelo vraževeren, in če mu bo na poti k vam cesto prekrižala črna mačka, ste lahko prepričani, da se bo na mestu obrnil in odpeljal nazaj, z namenom, da bi vas njegovo oko ne ugledalo nikdar in nikoli več. Mislim, vi mu vendar prinašate nesrečo!!! (Če ga v to ne bo prepričala črna mačka, pa bo to uspešno storila njegova mati. Morda tudi je, in v tem primeru je bila mačka samo dolgo iskana in težko pričakovana potrditev znanega dejstva.)

Moški Rak je vse življenje dojenček. To je njegovo najgloblje bistvo, zato se obeša na vse in vsakogar, kar sreča. Še zlasti na kikle, seveda. Uboga ženska, ki se zaljubi v tega usraneta, uničil ji bo življenje! Večje reve in mevže, kot je Rak, si namreč sploh ni mogoče zamisliti. Če z njim živite, potem veste, da se ta kleščar pogosto stisne v kot in kuja – povsem brez razloga. Kaj mu je, ne bo povedal, saj je njegovo znamenje »nemo«, kar so vedeli že astrologi starega veka. Jaz pa vam sedaj, po mnogih dolgih stoletjih, končno odpiram oči, in upam, da se boste kaj naučili!

Jasno je, da ženska s takim moškim hitro izgubi potrpljenje. Mnoge se zapijejo ali končajo v psihiatričnih ustanovah.

Ker je Rakova življenjska naloga ta, da premaga očeta, postane v odrasli dobi zagrizen karierist, ki pa uspeva samo zato, ker se drugi tako zelo motijo o njegovem resničnem bistvu. Če bi vedeli, kako prestrašeno in nebogljeno revše v resnici je, bi ga takoj in zlahka povozili.

Toda on ponavadi hodi naokoli s temnimi očali, ki prikrivajo njegove podočnjake (zaradi skrbi, ki ga ves čas grizejo, ponoči namreč ne spi) in tako daje vtis, da je »mačo«. Morda celo meni, da s svojim poziranjem rešuje probleme in zakompleksanost… Žal jih ne, saj je to preprosto nemogoče. Rodil se je pač v nesrečnem znamenju Raka in zato mu ni pomoči. Kar nam je položeno v zibelko, ostane z nami vse življenje!

Zaljubljeni Rak je lepljiv kot čikgumi. Izbranko zalezuje noč in dan, piše ji osladna pisma, nadleguje jo preko maila, fejsbuka in telefona, ne pusti ji dihati. Če imate to smolo, da vas spravi v posteljo, vam tudi spati ne bo pustil. Nenehno bo rinil v vas in se stiskal k vam kot majhno otroče. Mislim katera pri zdravi pameti pa to lahko prenaša več kot teden dni? OK, so tudi take. Torej take, ki niso pri zdravi pameti. Največ tistih revic, ki v lekarnah kupujejo sredstva proti smrčanju, spi z moškimi Raki. Rak ji namreč celo noč drnjoha v ušesa, da se revica ne more nikoli naspati. Če premakne posteljo v drugo sobo, gre Rak za njo in se jo spet oklene z vsemi štirimi. Težko se ga je otresti, a ko vam enkrat uspe, ste dosegli zares veliko Zmago. Drugič pa več pameti, ljubo dekle, preden se odločiš zlesti v posteljo s tem lepljivcem!

Poročeni Rak je pojem moške copate. Po službi pride takoj domov in njegova žena lahko počne z njim, kar hoče. Rak izpolni vsak njen ukaz, samo če mu reče, naj se začne že končno enkrat obnašati kot dec, naj gre med prijatelje, na fitnes, na biljard, v kvartopirsko društvo ali v kurbenhaus, kot to počnejo vsi normalni moški, se skuja in užaljeno zavali v svoj najljubši naslanjač. (Po hiši jih ima kar nekaj, saj je len ko hudič in večino časa presedi ali preleži.) Prevarati Raka je skoraj nemogoče, ker ta tipček svoji ženi (ali punci) sledi na vsakem koraku. Če ste vsaj malce svobodoljubni in samostojni, je Rak resnično vaš najslabši izbor za partnerja. (Čeprav, resnici na ljubo, on pravi partner itak ne more biti, ker pač vse življenje vztraja v fazi dojenčka.)

Ena redkih dobrih lastnosti Rakov je, da so ponavadi tiho. To so ugotovili že astrologi starega veka, ki so ga Raka zato (skupaj s Škorpijonom in Ribo) poimenovali »nemo« znamenje. Raki sicer niso povsem nemi, so pa skorajda nemi. (No ja, saj vedno pravim, da astrologija ni povsem ekzaktna znanost…!) Najbolj nemi so takrat, kadar so užaljeni, kar pa je zelo pogosto, ker so izjemno občutljivi in so zato užaljeni vsaj 86% vsega časa. To je seveda zelo neprijetno, saj človek nikakor ne more ugotoviti, kje jih čevelj žuli, kaj jih boli oziroma kaj jih je (spet enkrat!) prizadelo. Bolje, da niti ne poskušate, saj namesto jasne in odkrite besede tvegate naval solz. Moški, ki joka? Točno to. Sramotno, res. Ampak taki pač so. Karkoli že so, pravi dedci Raki niso.

Redkobesednost je eden glavnih razlogov, zakaj so Raki v družbi izjemno nepriljubljeni. Mislim, kdo bo pa sedel za isto mizo z nekom, ki nenehno molči? Večina Rakov sicer tako ali tako nima kaj povedati, saj imajo v mislih nenehno samo pet reči (mislim, da sem jih nekje že naštela, zato se na tem mestu ne bom ponavljala), če pa že imajo kaj povedati, potem ponavadi kritizirajo, bentijo, negodujejo in se pritožujejo. Ko boste prihodnjič delali seznam gostov, ki jih želite povabiti na praznovanje rojstnega dne ali na kako drugo zabavo, se pozanimajte, kdo od moških, ki jih nameravate povabiti, je rojen v znamenju Raka – in ga črtajte s seznama! Kajti jasno je, da bi vam pokvaril zabavo.

Rak, ki učaka starost, je usmiljenja vredna kreatura. Trebuh ima do tal, ker nikoli ni telovadil in ker je vse življenje pridno jedel ostanke od kosila. (V prejšnjem življenju je bil namreč zapornik v Auschwitzu, zato ne prenese, da se hrana meče proč.) Ker je obseden z družino in otroci, ima kakih 37 vnukov, ki jim niti slučajno ne ve imena, tako da je tem čisto vseeno, ali dedija imajo ali ne. Žene nima več, ker jo je že zdavnaj spravil v grob s svojim teženjem in zasledovanjem, v dom pa tudi ne gre, ker je prevelik skopuh. Nekje v hiši ima spravljeno nogavico, v kateri je kup denarja, ki čaka na hude čase – ampak ti so seveda samo v njegovi glavi, oziroma v tistem predelu njegove glave, ki se imenuje Neverland. Hudi časi zanj nikoli ne pridejo, saj je preveč nedomiseln in nezahteven, da bi rabil kaj več kot svoj fotelj, posteljo, tri dnevne obroke in dudo. Največ tistih dinarjev, ki še vedno niso bili (in nikoli ne bodo) zamenjani v evre, se skriva po stanovanjih ostarelih Rakov. Ko bo umrl, takoj preiščite vso njegovo hišo, kajti ravno zdajle morda v nek skriti kot tlači evrček. Ali dva. Ali deset. Kar slabe volje postajam, ko tole pišem. Mar bi jih dal v dober namen, ampak toliko osveščen in human Rak pač ni. Ne more biti. Ne obsojajmo ga, takega ga je pač naredila mati narava.

Ema Kurentbuahahahahahahhaah nekomu se je rak zelo zameril.
Default avatar

Ha, ha

O joj! Tema je že stara, a si ne morem kaj, da ne bi pokomentirala. Ob branju sem se nasmejala do solz. Moram reči, da bi sama lahko popolnoma enako napisal o strelcih-podznak vodnar in bikih, podznak dvojček.
Z obema otrobarjema sem preživela več kot pet let. Torej bi se reklo, da sem stran vrgla deset let življenja.
Komaj kaj boljši je bil bivši mož sicer lev-podznak devica. Kot se za leva spodobi je glumil kralja, a še na starega ofucanega in garjavega mačka ni spominjal.
Moram pa pošteno priznati, da so se mi vsi trije na začetku zdeli prekrasni in sem pri njih opažala same dobre lastnosti omenjenih znakov in podznakov. ampak čas naredi svoje. Zanimivo bi bilo brati njihove mnenje o meni: riba - podznak strelec, baje kar tragična kombinacija.
Zaključek: dec je pač dec.