Forum.Over.Net

Starševski čvek

nenavaden SMS

Default avatar

začudena

Je še kdo včeraj dobil kakšen čuden SMS, ki sprašuje, če smo za to, da bi pri odstranitvi drugače mislečih (v politiki), uporabili SILO?
Default avatar

cllara

Jaz, danes.
Default avatar

začudena

cllara je napisal/a:
Kaj misliš, da je to? Kdo to pošilja? Pošiljatelj je sicer podpisan, ampak meni popolnoma neznan...
Default avatar

FriLLox

v podrobnostih sporočila se da videti iz kje je bil poslan sms, verjetno gre za spletno aplikacijo, ugibam
____________________
404 Not Found
nginx/1.6.2
Default avatar

jaz bi

pošiljatelja prijavila, samo ne vem komu. Policija je menda preveč, kdo pa potem?
Default avatar

ena monja

Prijavi na policijo, pa je.
Default avatar

cllara

Pošiljatelj je podpisan in če pogooglaš ga najdeš, nič skrivnostnega, kar se njega tiče.
Default avatar

FriLLox

začudena je napisal/a:
"In za kakšno rešitev se zavzema sam? »Mi moramo biti domoljubni in reševati socialo, ne pa jo še bolj tlačiti. Potrebujemo prijeme skrajne desnice.«"
____________________
404 Not Found
nginx/1.6.2
Default avatar

ena monja

Prijemi skrajne desnice??? A to je zdaj en slovenski naci al kaj???
Default avatar

Rok-1

Takole gre:

Poslano je s številke: +38670392363

Kako dolgo bomo se gledali politicne barabe in pajdase, da unicuje ljudstvo?Moramo jih zdruzeni odstraniti s SILO! DA ali NE? Gre za nas obstoj! AMPrecej čuden in nejasen tekst po moje... se da razumeti na vsaj par načinov in dokazuje predvsem šibko sposobnost pisnega izražanja svojega avtorja...
Default avatar

Vse kar je prav

Poseganje v osebno življenje, vdiranje v osebno življenje, prav tako poseganje in širjenje nestrpnosti/groženj, čeprav posrednimi pri napeljevanju ljudi, je kaznivo. Sila je lahko marsikaj, saj ne vemo, s kakšno silo bi ta človek rad operiral nad ljudmi, ki ga jezijo. Moja telefonska ni nikjer objavljena, niti jo nisem nikjer dajala na net. Lahko se je tip kar tako na pamet spomnil številk in če so zadele linijo so, če ne pa ne. Če bi želela dobivati tudi takšna sporočila, bi jo objavila, tako bi v takšnem primeru tudi v tem primeru ustvarjal neko silo, s katero posego v mojo notranjo sfero, v katero mu nisem dovolila oz. dala soglasja.

Prijavite operaterju, pa ne odgovarjajte na sms, zapišite uro, minute, datum. Če za prijavo operaterju zadostuje šele 5x storjeno dejanje, se bodo zganili tudi, če vas bo več poklicalo k operaterju in jih s tem seznanilo. Pa naj oni potem naprej ukrepajo in tudi seznanijo policijo, če menijo, da so ti sms še kako sporni. Lahko pa tudi sami neevidenčno povprašate policijo, če je tak uporabnik, kjer razpošilja takšen "manifest", pač zrel za posredovanje njih.
Default avatar

In kaj boste storili?

Sicer pa ne vem, kaj vse mirno prenašate, če je tip že lansko leto razposlal kar tako 7.750 sms nepoznanim na telefon. Počakajte še ene pol leta, ko vas bo spet bomardiral, če približno na toliko časa dobiva ideje, kako vas pozdraviti.
Default avatar

hvala za forum

Kako se na tem portalu Slo tech kulturno pogovarjajo. Nikogar ne obtožujejo.

Tu na monu pa takoj desnica.
Default avatar

FriLLox

hvala za forum je napisal/a:
je avtor SMSa sam pozival k "prijemom skrajne desnice" ampak se ti očitno to ni zdelo vredno prebrat.
____________________
404 Not Found
nginx/1.6.2
Default avatar

noro noro

Se strinjam z "Vse kar je prav", gre za vdor v zasebnost in (politično) hujskanje k nasilju. SMS-a nisem dobila, če ga bom, bom človeka prijavila.

Najbolj me pa bega to: kje ta človek sploh dobi telefonske številke?
Default avatar

pomanjkanje samorefleksije da ne rečem še kaj hujšega

FriLLox je napisal/a:

Poslano je s številke: +38670392363
Kako dolgo bomo se gledali politicne barabe in pajdase, da unicuje ljudstvo?Moramo jih zdruzeni odstraniti s SILO! DA ali NE? Gre za nas obstoj! AM


Kje ti vidiš kakšno desnico?
To so tvoje blodnje, čeprav si ti sam tisti, ki bi zelo rad posegel po "prijemih skrajne desnice" kadar se ti zdi po tvojih kriterijih potrebno. Človek ki brez kančka slabe vesti izjavi: "samo mrtev nacist je dober nacist" je točno to kar očita drugim. Tebe se je resnično za bat in se ti izognit v velikem loku.
Default avatar

jthrer

Jaz pa rečem, da je prav, da obstajajo takšni ljudje - zaradi njih imamo spremembe ne zaradi cmeravcev in licemercev.
Default avatar

FriLLox

pomanjkanje samorefleksije da ne rečem še kaj hujšega je napisal/a:

Celjan pa med slovenskimi politiki nima vzornikov: »Gospod Janez Janša je bil pred leti pravi človek, bil je prava desnica. Zdaj pa bi vzornika tu, v Sloveniji, težko našel.« Na splošno zanje ne najde ene same dobre besede, saj »mislijo, da so mali bogovi«. Prav tako ga ne zanimajo prihajajoče predsedniške volitve, ker predsednik nima moči, »moč je v parlamentu, zanima me samo parlament«.

In za kakšno rešitev se zavzema sam? »Mi moramo biti domoljubni in reševati socialo, ne pa jo še bolj tlačiti. Potrebujemo prijeme skrajne desnice.«


vir : http://www.slovenskenovice.si/novice/sl ... ali-evropi
____________________
404 Not Found
nginx/1.6.2