Starševski čvek

Uporabniki DIners

Default avatar
Tisti, ki imate do sedaj vse obveznosti do Diners plačane do 31.05.2013, me zanima, kako boste ravnali pri izstavitvi te zadnje položnice? Zame je pomenilo, da če sem poravnala vse obveznosti, sem v dobri veri živela, da je to počel naprej tudi Diners do trgovcev. Pa kot očitno, ni bilo tako.
Ker kartice ne delujejo, je logično, da če plašaš zadnjo položnico, imaš izpad dohodka, glede na to, da je pač kartica neuporabna.
Od uporabnikov bodo seveda zahtevali, da obveznosti poravnaš, kaj pa oni, ko jih tudi sami niso za nazaj trgovcem? Čeprav je bilo iz tvoje strani vse poravnano.
Ali boste počakali na sprostitev zadev in šele nato plačali zadnji račun, ki bo še prišel ali si boste pač "privoščili" izpad dohodka, ker si ga morda lahko, zato da bodo oni lahko s tvojim rednim plačilom poplačali za vse tisto nazaj, kar bi že morali storiti davno?
Default avatar
vprašanje. je napisal/a:
Poglčej kaj si podpisala,tebe zavezuje pogodba !!!!
Pač plačat moraš vse. za to kar kartica ne bo delovala pač boste dobili nazah
Default avatar
avgusta imamo zadnji obrok, nato kartico ukinemo. Bomo pa že zdaj vzeli american express...upam,da bo z njo več sreče :D
Default avatar
Diners že prodajajo, ne bo dolgo, pa bo kartica spet uporabna.
Default avatar
American redko kje sprejemajo sploh v SLO Spar in Mercator ne.
Default avatar
ZA PLAČAMO je napisal/a:
Rabimo bolj za tujino,pa če je slučajno kdaj kak nakup na obroke..Tujina je, pa kakor vem, dobro pokrita? Veš ti kaj več?
Default avatar
ZA PLAČAMO je napisal/a:
Ni res. V obeh jo sprejmejo. Ne sprejme jo (še) H&M, C&A in najbrž še kje ne.

Sama sem imela velike probleme z Diners kartico celo leto - "obesili" so mi 12 obrokov neke druge stranke na moj račun. Dokler smo prišli na "čisto" je minilo (pre)veliko časa. Zato sem že konec leta 2012 zaprosila za American Express, Diners pa sem pustila v predalu. Prejšnji mesec se mi je iztekel zadnji obrok pri Dinersu in s tem jo bom tudi enkrat v teh dneh razrezala in poslala z dopisom nazaj na njihov naslov.

Z American Express sem zadovoljna, lahko tudi z njo plačuješ na 12 obrokov. Če si stranka Banke Koper ne rabiš plačati letne članarine. Čisto dobra zamenjava. Vsaj zame.
Default avatar
je z Diners kartico pri nas konec v kolikor ne bodo dovolj hitro poravnane obveznosti do trgovcev. Razen, če so trgovci tako neumni in se bodo šli še naprej zapletat v te igrice.
Default avatar
Jaz zadnje položnice še nisem plačala in poslali so mi posebni novi sklic. Ostalih komplikacij pa verjetno ne bo s to kartico saj na obroke nimam ničesar. Ne vem pa kako bo za naprej, če so trgovci nezaupljivi, ker mi smo jo res veliko uporabljali. Verjetno se bom odločila za Viso. Škoda za Diners, da si je tako zasral posel.