Starševski čvek

Ali je to modni trend?

Default avatar
V zadnjem obdobju opažam, da vedno več Slovencev poroči Ukrajinke. A gre res za ljubezen ali...? Tudi moj prijatelj se je poročil z eno, pa ima iz prejšnjega zakona že enega otroka.
Default avatar
Kaj pa je narobe s tem, najbrž so boljše žene....
Default avatar
Z Ukrajinkami se poročajo tisti, ki iz različnih vzrokov ne morejo dobiti Slovenke. Bodisi iz kmetij, manjših krajev, preprosti fantje. Ukrajinke pač se po spletu ponujajo po celem svetu. So pa dobre žene, to slišim tudi od tistih, ki niti pod razno ne podpirajo teh zadev.
Default avatar
če je ne morejo normalno dobiti, jo pač kupijo. Morajo pa imeti dovolj denarja, ker če ga zmanjka, gre Ukrajinka boljšim možnostim naproti.
Default avatar
eni so nori na Moldavke drugi na Ukrajinke, spet tretji na Romunke..
pomoje gre za neko prepričanje ki se večkrat izkaže za napačno v smislu da bodo te ženske iz vzhodnih držav pa bolj zveste, krotke, dobre ljubimke in gospodinje hkrati...
Default avatar
Gavrilovic je napisal/a:
Pa saj menda res so, v tem je keč! Res pa je, da če ji kaj ne bo pasalo bo spokala in šla. Kot prišla, tako šla. Pa ni nujno, da moraš biti bogat za vzhodnjakinjo, da si bo ona samo nohte lakirala. One grejo tudi na kmetijo, in tam trdo delajo. Menda so fajn ženske.
Default avatar
bo držalo je napisal/a:

So fajn, so pridne, so zveste....
Le dobrega moškega (po duši in ne videzu) hočejo imeti in ne zapitega mehkužca.
Preverjeno!!!
Default avatar
Tega mojega prijatelja so res vse do zdaj zapustile in je bil zelo razočaran v ljubezni, zdaj pa si je našel to in se že po manj kot pol leta veze poročil. Sem vesel zanj, ampak kljub temu malo dvomim v to osebo, s katero se je poročil.
Default avatar
Predvsem so bolj ženstvene od nas Slovenk in bolje skrbijo za dom.

Ne gre za modni trend ampak čisto praktično rešitev. Če je kdo videl, kakšna revščina je na podeželju v teh državah, mu je jasno. Za ženske je to ena redkih možnosti v življenju, da pridejo na malo bolje.
__________________________________________________________
1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d
Default avatar
pa še pohotne so precej kar jim gre v velik plus:)
Default avatar
MuMi je napisal/a:


...z višješolsko izobrazbo, s tremi otroki, možem in hišo.

Dobro skrbim za dom in sem zvečer zelo pohotna.

Ampak moj Slovenec spančka....
Default avatar
Eh, ponavadi so to grdi moški , tudi s kakšno telesno hibo, ki so mu starši zapustili neko premoženje in zdaj rabi nekoga, da to premoženje (hiša, hlev, delavnica), kolikor toliko vzdržuje. Ker sami niso zmožni, neka normalna ženska z izobrazbo in zdravo pametjo pa tega tudi ne bo počela. Ker je brez zveze.
Poleg tega je tem moškim edini dodežek v življenju to, da so sposobni imeti ob sebi nekoga, ki je kolikor toliko za pogledat. S to "ukrajinko" gredo potem med ljudi in ljudje gledajo njo, rečejo pa :"Ja, saj pa ni tako slab, če je lahko dobil tako luštno punco:". Če bi pripeljal s sabo invalidko na vozičku ali gluhonemo žensko, bi rekli:" Ja, revež, saj druge tako ali tako ni mogel dobiti." V glavnem, moški brez hrbtenice, duševni invalidi, odvisneži od odnosov itd.
Default avatar
jaz sem zelo ženstvena... je napisal/a:

In si zaradi tega rahlo zagrenjena, kar je "normalno" in se zatekaš na MON.
Slovenec zaspančka tudi Ukrajinki, vendar ona vsaj parkrat preveri, če se slučajno ni odkril, potem pa nadaljuje s pletenjem brezrokavnika zanj.
V pavzah prebira poezijo Tarasa Ševčenka in ukrajinske revije, ki ji pošilja sestra Oksana iz Petrykivka, "vasice" ob Dniprodzeržinsku (35 km).
Default avatar
atom...ant je napisal/a:

Ja, rabiš potem drugo mamico, ki te mirka. :) Še nobena vzhodnjakinja ni zvesta, kot nekateri pravite. Ni res. Sploh, če dobro izgleda. Potem pa sploh ni šans. Jo preveč moški obletavajo. :)
Default avatar
jaz sem zelo ženstvena... je napisal/a:
enako pri meni,samo,da sem slovenka,no morda v drugem kolenu mešana z ene strani brazilija,z druge pa franzozinja,ja sem slovenka,en dedek brazilec na pol,eden na pol francoz,ćist skoktajlana.
Default avatar
Ja, potemtakem potrebujejo Slovenci druge mamice je napisal/a:

Prvi del drži - današnji povprečni Slovenec res rabi mamico - od rojstva do smrti.
Drugi del žal ne drži - povprečna vzhodnjakinja v Sloveniji je zvesta.
In lahko stokrat dobro zgleda. Kateri miški jo bodo obletavali, če pa zvečer spijo, igrajo igrice, visijo za šankom, _________, __________, __________ (dopolni prazna polja)
Default avatar
se strinjam z mravljico,
pa tudi za ženske velja, da svoje moške v veliki meri primerjajo z očetom...če je tako priden, če je tako delaven...
no vsaj tisti del, ko imajo normalno familijo.
Default avatar
Pa Tajke in Filipinke, če ne želiš več otroka imeti so tudi zelo iskane. So bolj prijazne kot naše Slovenke.
Default avatar
res je moda je napisal/a:
A Tajke in Filipinke ne morejo imet otrok al kako?

Sicer pa jaz za nikogar ne vem, ki bi se poročil z Ukrajinko ali katerokoli drugo tujko sploh.
In kje se to tako množično dogaja?
Default avatar
Moj prijatelj se je poročil iz Ljubljane. LJ - Polje.