Starševski čvek

Kavbojke ne pašejo ženskam s konf. večjo od 40

Default avatar
Grdo je videt debelo rit v kavbojkah. Pa ne zdaj v luft skakat ampak tko to je.
Default avatar
No, tudi 42 gre skozi. Vsaj pri meni, ki nisem ritasta. Ko pa sem se po nosečnosti zredila in šla čez 42, se ne dam v kavbojke niti pomotoma, ker mi je res strašno to videti na drugih, zato tega ne delam sama s sabo. Hvalabogu sem začela izgubljati kile in bom kmalu nazaj. :)
Default avatar
Ma men ni šel noben jamral, sploh pa ne, če sem jih dala dol:))))
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Če znaš življenje izkoristiti, je dovolj dolgo. (Seneka)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Default avatar
Se strinjam. Ne moti me da so debele,ampak lahko bi imele vsaj tolko samokritičnosti da se nebi tlačle v ozke kavbojke,ki itak pašejo samo suhim ljudem.
Default avatar
Se strinjam. Toliko debelih riti je okrog nas, pa še v kavbojke oblečenih!
Default avatar
Ne vidim razloga zakaj bi en material bolj pasal na rit in noge, kot drugi. Pri konfekcijski 44 sem se daleč najbolje počutila v kavbojkah, res pa nisem nosila skinny jeans. Suha pa itak nisem izgledala v ničemer :))))

Tisočkrat raje kavbojke, kot pa krila izpod katerih gledajo obsežna bedrca.
Default avatar
Misliš takšne?

Slika

Samo to je precej odvisno kakšne konstitucije ter kakšno obliko telesa ima človek, tudi to kako je fit, kajti enemu paše to, drugemu pa nekaj drugega. Se da priti eleganto skupaj tudi pri 42 številki. Odvisno tudi od tipa kavbojk.

Npr:

Slika

Skratka, če se človek počuti udobno, naj pa nosti tisto kar mu paše. Mislim, da je bolj grdo videti nezadovoljne, srborite ženske, ki se s svojim počutjem gršajo videz. Okolici pa tudi ...
Default avatar
Proč poglej, če te moti.

Sem že včeraj napisala, nismo ti mi krivi, da si imel blazno predebelo mater in zaradi dega sovražiš vse debelo
Default avatar
Mislim to je zelo težko reči da tistim, ki imajo nad 40 cifro pa ne paše več jeans. Ker imamo telesa vsi tako različna, ne vem enim ženskam tudi če ima konfekcijsko 38 ne paše skinny jeans ker imajo ne vem kratke noge, čudno rit...Skratka to je težko za obsojati, lepo je da vsak sam zase ve kaj mu paše in da se folk ki ima dodatne kg ne tlači v premajhne cote.
Default avatar
ozke kavbojke ne pašejo niti tistim s preveč suhimi nogami. Sama sem med njimi in imam majhno rit in suhe noge, zgornji del telesa pa malce močnejši. In potem je videti z ozkimi hlačami (isto velja za pajkice) grdo - vsaj meni, zato nosim kavbojke, ampak ne takih, ki so čisto ob telesu.

Čisto odvisno od konstrukcije telesa.
Default avatar
s tem se strinjam, sama imam spodaj širše in mi je čist ok ;) v kakšne ozke se pa ne bi tlačila tudi, če bi bila suha ;)

aja, sem bila v mestu sedaj, v kavbojkah in sem preživela ;)))) in tud nobenga ni fršlok ;)
Default avatar
Tole recimo je meni grdo ravno tako kot na predebelih:
Default avatar
Pa dobro, s čim vse se ljudje obremenjujete?? Tega pa res ne razumem.
Mene ne moti nikoli nič, sploh zato, ker se ne ukvarjam z izgledom drugih ljudi.
Vsak naj se obleče tako kot mu paše, se ti ne zdi?
Kaj samo druge gledaš? Sebe pogledaš kdaj?

Živi in pusti živeti!
Default avatar
in pika je napisal/a:
Kaj tebe to briga, glej stran, pa je.
Default avatar
Jaz imam tut preveč kg pa me prov briga kaj si taki zafustrirani ljudje mislijo omeni, ko nosim kavbojke. Obrni pogled stran. Sej ni čudn da nekatere punce stradajo ko pa se obremenjujejo stakimi idioti, ko se naslajajo kako grdo zgleda. Kaj misliš in pika da mi z močnejšo postavo bi mogl pa nagi po svetu hodit? Kaj mislš da je nam lahko? Poglej se v ogledalo pa boš imela velik več dela kot pa stem kako nekdo izgleda. Tut ve suhice ne zgledate v vseh cunjah lepo. Ne paše vsaki postavi vse.
Default avatar
res je, ne pašejo na obilne ženske, čeprav 40 bi še šlo, čist odvisno kašne konstitucije si, tud 42 pri kateri mogoče...drugače pa čist ozke kavbojke meni niso všeč, sama sem suha in jih ne nosim, nosim raven model, mogoče zgoraj bolj ozke, spodaj pa ravno, ne pritisnjenno po nogah, ker se mi zdi, kot da imam oblečen triko..
Default avatar
3333 je napisal/a:
A med preozkimi cunjami in nagostjo pa nič ne obstaja? Veliko je reči, ki obilnejši postavi pašejo. Jaz imam presuhe noge in ne nosim minic in oprijetih hlač. ker bi zgledala grdo v njih, tako kot ti praviš in je res. Ampak to ne pomeni, da pa zdaj moram naga hodit po svetu. Izberem nekaj, kar moji postavi paše. Dajte se malo o tem izobrazit, pa bo. Ne more obilna ženska s kratkimi nogami in debelo ritjo nositi ozke kavbojke, spodaj pa štikle, bog pomagaj. Zgleda kot miss Piggy in konec. Malo okusa je potrebnega, ne?
Default avatar
lahko shujšajo,TI BOŠ PA ŠE VEDNO BUKOVA!