Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Ali je firma Val protivlomna vrata zanesljiva

Default avatar

tišina milina

Iščemo nova vhodna vrata in največ papirja je posredovala firma Val marketing protivlomna vrata. Količina papirja in ugodnosti so tako neprimerljive z ostalimi ponudniki da me kar malo skrbi! Ima kdo izkušnje z Valovimi vrati, točnostjo dobave in natančnostjo montaže. Na njihovi spletni strani so sicer priporočila kupcev, ampak saj veste .....marketing naredi vse!
Default avatar

andreja

Pred leti smo imeli z njimi odlične izkušnje (prav tako z vrati, ki so še danes kot nova). Upam, da so to odličnost uspeli obdržati.
Default avatar

nežna dušca

Krasna, kvalitetna vrata še danes. Zelo zadovoljna sem z njimi. Pridejo, vgradijo, pospravijo. So zelo natančni in res dobro naredijo. Imamo jih že dolgo in so kot nova.
Default avatar

iz Šiške

Njihova vrata imamo v celotni soseski Mostec. Pri nas se obnesejo in nihče se še ni kaj pritožil nad njimi.
Default avatar

malaPika

za vsakim podjetjem stojijo ljudje, ki so ok ali pa ne. za vrata ne vem kakšna so in kako se obnesejo, z ljudmi pa sem sodelovala in so ok ....
Default avatar

Riba

Imam Valova vrata in sem več kot zadovoljna. Odličen dizajn, vrhunska kvaliteta, tudi glede montaže in poprodajnega servisa so same pohvale. Po dvanajstih letih so brezhibna. Res priporočam!
Default avatar

eh

In kakšna je cena teh vrat, seveda s podboji in vsem kar spada zraven vključno z montažo?
Default avatar

bodeča neža

Z montažo in vsem cca 3500. Lahko pa jih dobiš pri njih že za 1500. Odvisno kaj si zaželiš in izbereš.
Default avatar

Kontra

No, jaz pa nimam dobrih besed zanje.
Lani decembra narocili protivlomna, prisli lepo tocno, svetovali dobro itd. Smo narocili precej prej, da bo ob selitvi sigurno gotovo,ker se nam je na koncu mudilo in smo bili casovno omejeni.
Ko smo bili nared, da zmontiramo le se ta vrata, pridejo in-pripeljejo napacna. Imeli smo jih narocene po meri, ker imamo nestandardno odprtino. Pripeljali so desno odpiranje,nnamesto levo, skratka ni bilo variante da bi slo skoz. In smo cakali nanje se dodatna dva meseca!!!! Ko so koncno dostavili, so bila vrata na enem delu poskodovana. In zopet cakali vmes par mesecev, da so zamenjali se to. V tem casu sem dobivala se celo opomine, zakaj ne placam do konca, ker je ze toliko casa od narocila. Halo?!
No, skratka, po enem letu vrata imamo, vendar jih bom ponovno klicala, ker se ne zapirajo dobro. Ce je notri luc, zunaj na hodniku pa tema, se spodaj vidi skoraj 1cm spranje. Skratka, za ceno 1150€ sem pricakovala mnogo vec.
Jaz jih torej toplo odsvetujem. Mi smo se odlocali med njimi in Vovkom, pa mi je zal. Sem imela kasneje opravka tudi z njimi, pa moram reci, da so bili mnogo hitrejsi, odzivnejsi in prijazni in najpomembneje, nobenih tezav ni bilo.
Default avatar

Ta nova

Jaz pa naslednji teden čakam na vgradnjo. Dosedaj je vse potekalo tako kot mora in tako kot smo se dogovorili.Vse do roka.
Default avatar

MOJCA

Mi smo jih vgradili 2 meseca nazaj in je vse ok. Od potrdila naročila do vgradnje je trajalo 5 tednov, tako kot smo se dogovorili na začetku. Tudi pri nas smo imeli nestandardne mere in je vse štimalo, edino ena letvica je bila za par milimetrov preozka, kar so popravili po 2 tednih, ko so prinesli novo letev.

lp
Default avatar

tišina milina

Hvala vsem za priporočila, bomo še enkat primerjali cene (Vovko je seveda dražji) pa da vidimo! Poročam, kako bo potekalo!
Default avatar

Rudničanka

Kar se mene tiče so odlični. Vse opravili v roku in kar mi je še bolj pomembno je to, da imajo enega prijaznega obrtnika, ki ti lepo porihta tudi stene okrog vrat (kar ni potrebno dodatno plačati), pri drugih ne vem kako je s tem... pozanimajte se, v primeru da renovirate...

lp
Default avatar

rabica

Riba je napisal/a:
Pri nas popolnoma enako. 11 ali 12 let se mi zdi. se pa res nič ne sliši skozi njih. so proti hrupna, proti vlomna in protipožarna.
Default avatar

mariborčan

Moja izkušnja z vrati Val je neprijetna.
Vrat Val sem se zelo veselil, potem ko so prišli odlični svetovalci in me navdušili. Tudi, ko so jih zmontirali, sem bil zadovoljen. Počistili sicer za seboj niso - v šestih nadstropjih je bilo stopnišče prašno in sem imel probleme s sosedi. Potem je nekaj v vratih rušilo.

Poklical sem in vprašal, ali bi to lahko popravili. Čez čas so prišli in vstavili v vrata stiropor, rekoč, da ta vrata pač so takšna, da znotraj ružijo. Sicer so bili osorni, jezni name, niso se hoteli pogovarjati. Počutil sem se krivega, kot da sem jim nekaj naredil.

Čez nekaj mesecev so se vrata povesila in sedaj ribajo po ploščicah.
V več kot enem mesecu sem jih 4 krat poklical, pa vedno le: "Bomo sporočili nekemu mojstru, pa se bo z vami dogovoril in bo prišel, ko bo imel čas..." Klica od nikoder. Resnosti tudi ne.

Morda so se vrata povesila zato, ker je en vijak pritrjen tako, da skoraj gleda iz stene in je delno odkrušil omet?
Skratka. draga vrata, zelo sem se jih veselil, sedaj pa tako... Tudi sosed, ki je po mojem navdušenju montiral ta vrata, ni zadovoljen. Vrata ružijo in so se tudi povesila.

Razumem, da težave pridejo. Ne razumem pa, kako jih rešujejo. Moje navdušenje so spremenili v obžalovanje te odločitve.
Default avatar

mariborčan

Teden dva po tem, ko so mi vrata Val serviserji popravili oz. dvignili, znova drsajo po tleh in uničujejo ploščice. Ponovno sem klical, tokrat baje nekoga resnega, pa bom natančno poročal, kako zadeva poteka. Vse je že malo hecno, čeprav, to ni poceni hec.
Default avatar

mariborčan

Ko sem zadnjič klical vrata Val, da bi jih drugič popravili, da ne bi drsala po vratih, se je javil gospod, ki je zase sam rekel, da je resen. Da bo poklical naslednji teden glede popravila.
Kot sem pri njih navajen v obljubljenem terminu niso poklicali za dogovor o popravilu vrat.

Želim le to, da bi za pošteno plačilo dobil vrata, skozi katera bi lahko prišel v stanovanje in ne bi drsala po tleh. Pa se počutim kot ****** v čudovitem svetu Val kvalitete.

Bom poročal še naprej, pripel pa bom tudi videa, kako Val vrata drsajo po ploščicah pred in po popravilu.
Default avatar

vratavrata vrata

Hvala za izkušnjo. V bloku smo ravno razmišljali da bi vsi vzeli Val vrata. Pa ne bo iz tega nič.
Default avatar

mekomijaw

Kljub temu, da so vrata odlična in zelo dobro izolirajo hrup s hodnika, sem razočarana. Najprej ogromna zamuda z montažo, nato neodgovarjanje in neodzivanje na mejle in telefon. Nato odpovedovanje že dogovorjenih terminov. Po dveh mesecih sem končno dobila vrata, a s premalo ključi, ti naj bi prišlii naknadno po pošti. Seveda jih nisem še videla. Na vratih je tudi napaka, letev se je namreč odlimala. Na mejle se nobeden ne odziva. Razočarana sem končno dobila odgovor na njihovi brezplačni številki, da bodo moj problem posredovali naprej...