Starševski čvek

Kakšna frizura?

Default avatar
Bližam se 40, do sedaj sem imela vedno dolge lase, vsaj do ramen...

Že po porodu se mi je struktura las povsem spremenila, ampak sem še vedno vstrajala z dolgimi. Sedaj se je seveda pojavilo tudi malo sivine (ki jo sicer zakrivam z barvo ;)

Enostavno...rada bi malce spremenila stil in se postrigla. Vendar se ne morem odločiti, kaj bi sploh rada :(

Imam visoko čelo in precej ovalen obraz, pa še majhna sem ;)

Dajte mi kakšen nasvet in idejo!!!

Hvala vsem!!!!
Default avatar
Obvezno upam da se ne boš postrigla na psa. Meni je to tako grdo, tudi starejše ženske govorim 50+ izgledajo super s srednje dolgimi lasmi.

Zate recimo kot praviš ovalen obraz, visoko čelo pa da si manjša. Torej dobro bi verjetno izpadel fru-fru samo ne tak raven ampak na eno stran, in pa srednje dolgi lasje do ramen lahko stopničasto postriženi ampak malo samo ob straneh. In pa obvezni zglajeni z likalnikom za lase. Ker to si jih kar sama gladi po vsakem umivanju ker gladki ravni lasje ti bodo obraz optično podaljšali in te mogoče tudi naredili višjo. Izogibaj se raznih pričeskam kot so ravni fru-fru, postrižena na paž-a v stilu Nina Gazibara njej to res paše tebi verjetno ne bi ker boš izgledala kot štofeljc.

Mislim, da bi dobro izpadla s takimi frizurami:
http://pinterest.com/pin/366199013420549387/
http://pinterest.com/pin/366199013420833926/
http://pinterest.com/pin/256775616224076051/
http://pinterest.com/pin/230035493436280015/
Default avatar
če bi mi lahko svetovali. Moji lasje so za mene živa mora. So čisto tanki, vendar še dokaj gosti. Imam pa
"visoko" čelo. Sedaj si delam prečke in vem, da nikakor ne izgleda. Vedno sem se strigla na kratko, sedaj pa si zadaj puščam daljše, da bi nosila kratkega paža. Ker ste mone res prave face vem, da bo katera
izbrskala kakšno sliko, kakšno frizuro naj si uredim. Aja, pa še to. Stara sem 42 let, suha in tudi obraz imam "suh" in podolgovat. Včasih sem dobila opazko, da imam velik nos, ampak jaz si mislim, da je čisto ok. Mona, ki mi izbere dobro frizuro dobi nagrado. Ajde, na delo.
Default avatar
stylist30 je napisal/a:
Evo, točno to potrebujem!!! Ideje in mnenje! Hvala ti 100x!!!!!
Default avatar
[quote="stylist30"]Obvezno upam da se ne boš postrigla na psa. Meni je to tako grdo, tudi starejše ženske govorim 50+ izgledajo super s srednje dolgimi lasmi.

Kaj to pomeni "frizura na psa"? :)
Default avatar
Na psa pomeni v slengu da je oseba zelo na kratko postrižena, na krtačo se tudi reče, podobno kot v vojski tudi. Malo smešen izraz priznam:)
Default avatar
stylist30 je napisal/a:
Thanks za pojasnilo! Res je smešen izraz :)