Zdravilstvo

Odgovarjajo: Dominik Golenhofen, zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.)

Rak na možganih

Default avatar

Robert666

Spoštovani g. Golenhofen,

moja diagnoza je anaplastični oligodendrogliom gradus 3. Oktobra 2012 pri starosti 46 let. Po operaciji je sledilo obsevanje, nato enomesečna pavza. Med pavzo sem hodil na frekvenčno terapijo po dr. Rife, na napravi GB-4000 MOPA. Ostale moje aktivnosti so bile usmerjenje v povišanje imunosti. Zdaj, med kemoterapijo sem opustil vse dodatke razen konopljinega olja (simpson), ki ga jemljem po 1 gram na dan. Veliko tudi gibljem v naravi. Po končani terapiji ne nameravam sedeti križem rok, nadaljevati nameravam z Budwigovo dieto v kombinaciji z prej omenjeno Rife terapijo. K budwigovi dieti bi mogoče dodal še Cellest (se še nisem odločil). Obiskal bi rad tudi Budwigov center v Srbiji, da se čimveč naučim o tej dieti.
Čiščenje in krepitev imunosti je rdeča nit mojih načrtov.
Hvala za vaše mnenje, nasvet.

Vse dobro,
Robert
Default avatar

Dominik Golenhofen

Spoštovani!

Vsekakor vam priporočam, da si preberete knjigo avtorja Lotharja Hirneisa - Kemoterapija zdravi raka in Zemlja je ravna plošča. Program 3E, ki je zajet v knjigi, obsega prehrano, razstrupljanje in psihični nivo.Če želimo trajnejše izboljšanje zdravstvenega stanja, je nujno, da se lotimo vseh treh področij.

Za stanje po obsevanju, bi bilo priporočljivo razstrupljanje z vulkanskim prahom Zeolitom, poleg tega pa tudi čiščenje črevesja (klistiranje ali kolonhidroterapija).

Če boste imeli še kakšno vprašanje, se oglasite na forumu, ali pokličite v ordinacijo.


Uspešno okrevanje vam želim!
Dominik Golenhofen
zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.)
in
Ksenija Lakota
zdravilka

Golenhofen d.o.o.
Obrije 10, Ljubljana
Telefon: 059 059 090
www.golenhofen.si
[email protected]

Moderatorji

Dominik Golenhofen , zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.)
Dominik Golenhofen