Starševski čvek

syoss barve

Default avatar
Mam dost dragih frizerjev. Odslej barvanje doma. Mogoče poznate oz. uporabljate te barve? Ste zadovoljne, so obstojne? Aja gledala pa sem medeno barvo. Prosim za mnenja.
Default avatar
In tvoja osnovna barva je?
Default avatar
Yo_ je napisal/a:
naj bi bila bakrena, ampak je že bolj na medeno.
Default avatar
jaz sem sicer uporabila temno rjavo, ampak mi ni bila dovolj prekrivna (imam veliko sivih las), pa še hitro se je izpirala.
Default avatar
rzui je napisal/a:
torej syoss praviš da ne. Lahko kakšen drug predlog?
Default avatar
Meni je syoss super. Uporabljam ga kaki 2 ali 3 leta, prej sprobala vse živo, Palette De Luxe, L'oreal, Schwarzkopf, Garnier, pa zdaj kar vztrajam. Res pa, da imam manj kot 10% sicih las, se barvam bolj zaradi "mišje" barve las, ki mi ni všeč :(
Default avatar
jao3 je napisal/a:
Syoss linija (ne glede kaj) je tako, kot če bi stalno plačevala frizerja, strigel te pa ne bi. Enega frizerja še nisem slišala, da bi rekel, kako čudoviti izdelki so to po kvaliteti.

Če je možnost, se odloči za drugo linijo in ne Syoss. Kar se tiče linije Loreal, je profesionalna nega ok (ki ni dobavljiva v štacunah), tista v štacunah ne. Schwarzkopf je kvalitetnejši tudi pri šamponih, tako pri barvah. Syoss je škoda denarja in je bolje, da ga daš potem frizerju.
Default avatar
Samo syoss ne je napisal/a:
A pa se da saj v salonu kupit ter prof.barve Schwarzkopf?
Default avatar
A dej no?! Moja frizerka ima syoss zelo dolgo, veliko let preden sem kjerkoli videla prvo reklamo in tudi jaz sem z njim zelo zadovoljna, pa naj bo barvanje doma ali pa pri frizerki. 2 x letno mi frizerka naredi pramena s syossom in jaz nimam pripomb.

O kvaliteti pa .... isto sranje, samo drugo pakovanje, pa ne glede na to, kaj gor piše, vse naredijo v istem kotlu in v različne doze popakirajo - ne si delat utvar - s syssom na čelu!
Default avatar
a dej no?! je napisal/a:
mislim da imaš kar prav. Vse je ena kemija, osnova za izdelavo iste, potem pa nianse.
Hvala vam za odgovore.
Default avatar
Syoss šamponi so precej zanič, tako da barvam ne bi zaupala. Jaz uporabljam Schwarzkopf Color Mask in je super. Je pa res, da nimam sivih las.
Default avatar
a dej no?! je napisal/a:
Samo dva pramena ti naredi? Zaradi denarja ali se ti tako zdi bolj sexi?? Enega na levi in enega na desni :-))))
Default avatar
Meni je pa barva od Subrine najboljša. Zelo zadovoljna.
Default avatar
Samo syoss ne je napisal/a:


Pa saj je Syoss tudi od Schwarzkopfa.
Default avatar
jao3 je napisal/a:
Syoss barva je neobstojna, šamponi povzročajo prhljaj, spreji vsebujejo kup alkohola ki izsuši lase
Default avatar
ja03 je napisal/a:
Imam Loreal profesionalno nego, kar je ok, ne pa kupovati tisto v štacunah. Obup, tudi pri šamponih. šampon, kot da ne nosi namena tega. Šampon od S. je ok, barva tudi, To imam tudi sama. Vse ostalo je klump. Maske ne kupujte v štacunah. Kupujte samo profesionalo, ne v štacunah za 5 €, obup. Če želite dobro svojim lasem. Obup, kaj prodajajo v štacunah! Kritična sem, ker obožujem svoje lase. Kupite syoss he he. Se hecam.

Subrino sem poskušala, je agresivna. Če želiš lep las, ne barvo.

Sem vmes opazila, da so me spljuvale, nič hudega. Tudi meni ne bo, ko bodo pri kvaliteti na koncu in jamru, da ti noben frizer, čeprav nisem, ne bo prodal slabe robe.

Meni je vseeno, samo, upam, da ne bo namesto hujšanja nato jutri, kako slabe lase imajo, ker je bistvo vsega le kvaliteta, ne pa požgani vtrci, ki jih imajo na glavi in lase tako suhe, da bi jih vmes malo z vodo zalil kot rože.

Je kaj bolj jasno, zakaj je kvaliteta? Pa ne tožit, ko vas bo požgalo. Kvaliteta je bistvo. Ko sem dala za probati profesionalo od Loreal na prst, navdušenje, ampak se je navdušila le na trganje subrine, s katero se češe. Ne hvala ne rabim Syoss, ki ne služi namenu.

Povejte mi sploh, ali imate nasploh lepe lase ali bi samo štukali, ker je potem isto kot pri hujšanju, ko nič ne pomaga, niti sajos, ki samo lep zgleda.
Default avatar
a dej no?! je napisal/a:
Kako lep in kvaliteten je tvoj las?

Prosim za odgovor! Ker žima od vaših las pač ni kvaliteta. Zakaj se ga ostali želijo znebiti? Ker je koristen ziher ne.
Default avatar
Dovolj, da brez kakršnihkoli težav - torej brez prhljaja, brez suhih las, brez "žimastih" las, lis, srbečice, izpadanja - nosim frizure, ki so mi všeč. Nimam ne mastnih in ne suhih las. Šamponov v klasični obliki ne uporabljam, uporabljam naravne šampone, večinoma trde in lasem na 3 mes prvioščim masko iz beljaka, pol rumenjaka, 2 žlic olja in nekaj kapljic kisa ali limone. Od kemije uporabljam res samo syoss barve in cca 2 x letno pramenE, da se ne bo katera razpočila.

Osebno kemijski industriji na sploh ne verjamem kaj preveč, uporabljam večinoma naravne pripomočke in sredstva, si ne delam utvar, da je pa syoss lasem blazno koristen - karkoli las načne tako, da mu spremeni barvo, mu težko koristi. Ni pa nič bolj škodljiv kot kaka druga znamka, le da meni ta barva ustreza. Okoli "profesionalnih" zadev pa.... če verjameš, je vse res!
Default avatar
Isto kot pri hujšanju, naenkrat bum je napisal/a:
Prosim kje dobiš Loreal prof. in kakšna je cena? Hvala
Default avatar
tudi meni ni ta barva preveč všeč, posebno svetlejši toni se zelo hitro izpirajo, temnejši so nekoliko bolj obstojni. Imam pa 100% sive lase.