Ženski in Moški čvek

Markova "namišljena" boljša polovica

Default avatar

petra x

Berem vas nekaj časa,pa se mi zdite zanimivi,včasih se kakšni stvari tudi nasmejim...ampak...
najbolj zanimivo mi je,da sem o sebi, kakšna sem in druge lastnosti,zvedela kar tule,na vašem čveku ((:
In še predno nadaljujem, ne tole ni Marko, pač se oglašam kar sama.
Ne da me je zmotilo,samo ne razumem ravno tega,da se nekdo,ki me ne pozna,ne iz kakršnihkoli debat takole po forumu ne iz resničnega življenja, spušča v pisanje kakšna sem,kakšna bi naj bila,kakšna je moja veza z Markom in oh in sploh. In da so besede, poleg vsega še ne ravno najlepše, res se zamislim, kakšna oseba je na tisti strani,ki to tipka...
In da le ne bo vse tako zavito in skrito...ja,res sva se spoznala preko interneta,v čemer ne vidim nič slabega,glede na to,kakšen tempo življenja je danes. Pa je zato ljubezen kaj manj "ljubezenska in resnična"? Za druge ne vem,iskreno,mi je vseeno,ker vsak dela tako kot mu paše.Midva pa,se imava super. In da se dva najdeta na tak način, v temu ne vidim nič slabega. Tako kot lahko na portalih spoznaš super in "čudne" ljudi, je to možno tudi v realnosti.
Da Marko piše tule gor in predpostavka da kako malo se ukvarja z mano... ah ja,obstajajo ljudje,ki rabijo imeti nekoga 24/7 ob sebi,za sabo,na sebi. Midva pa,sva oba odrasle, samostojne osebe, ki čas lahko preživljata skupaj in ločeno,pa ob temu ni težav. in ja,njega veseli tipkanje tule, mene pa peka piškotov ((: eni smo si domači s kuhanjem, drugi z igranjem šaha,tretji pa z gledanjem tv-ja. in kaj točno je v temu napačnega? če so te stvari v vezah različne,naj bodo, saj pa smo zadosti stari(no,vsaj midva in še kdo se najde (: )da se zmenimo kaj in kako. kje piše,da bi morala pa čisto vse skupaj počet?
tako da,ja, sem rada za štedilnikom in ustvarjam, ravno tako kot se rada usedem na kolo,preživim čas z utežmi,še bolj domače pa se počutim v vodi ...in ne,Marko ni ves čas z menoj,takrat običjano tule "zlobo in vzvišenost" zganja (: in če se vrjame ali ne,Marko je ena taka mila oseba,niti mravlje ne bi pohodil,kaj šele da bi dejansko bil vzvišen in nesramen.je pa res,da za vse in vsakega obstaja meja,do kje se lahko gre.
Skratka,še 1x, tole ne piše nobena napihljiva ančka,še manj kaka virtualna gospodična/namišljena Markova punca,pač pa vas pozdravljam kar sama, posebno dve dotične osebe (; in vama (tudi ostalim) želim vse lepo v življenju,ker verjamem,da sta v sebi nekje super in znata biti tudi prijazna. Ko pa bosta imela,če ga bosta želela seveda, ljubezni polno razmerje, pa bosta vse te "napade" na vaju razumela kontra oz bosta razumela njihovo sporočilo.

lp,
Petra
Default avatar

it

Petra, jaz ti verjamem. :-)

Zdaj pa še prepričaj Markota, da se dobimo (in spoznamo) tudi na pikniku, srečanju ali karkoli bo že izpadlo (verjemi, da nismo vsi tako "grozni" kot se "nas" mogoče bere - eni smo čist normalni ljudje, no ja, vsaj večino časa ;-) ).

Pa ne jemlji preveč resno Spiderja ali Sadnega, nekako pa morata zagovarjat svoja prepričanja, veš kako težko je sprejeti, da obstaja več, drugače, boljše - kot živita sama, ali bi lahko živela sama... Veš kako težko je sprejeti, da te nekdo ne sprejema v celoti oz. ti v celoti ne da prav.
Default avatar

Spider

it je napisal/a:
Manjkajo samo še roza slončki za popoln opis, kako ste tradicionalisti na splošno srečni in bla bla...

Mene tradicionalisti ne prepričate. Če bi bili res tako prepričani v svoj prav, ne bi mene ves čas nekaj spraševali, prav ti, it, večkrat ista, že zdavnaj odgovorjena vprašanja.

Petra, meni je čist vseeno, kakšno zvezo imata vidva, kar se mene tiče, tega ne bi rabila pisat.
_______________

So it goes.

- Kurt Vonnegut -
Default avatar

neznanka_x

A ti povem, kaj bodo zdaj rekli, al je marko tolk mal deca, da je moral babo poslat v boj med lačne volkove.

Mene pa dejansko ne zanima v kakih vezah je kdo, kje se našel, zakaj je tako, pač ločujem, da je tole tukaj samo virtuala in ni potrebno meni vedeti, da se pa en marko tam iz medoverneta daje dol z eno petro, ki jo je našel, ojoj zgleda, da je to šok v zdajšnem času, na internetu.
Default avatar

Sadni

Ja in, kakšen dokaz bi zdaj to lahko bil ? Komot je lahko nagovoril kakšno internetno prijateljico, da mu spaca tole skp. Ampak ok, da ne bomo zdaj šli že predaleč, recimo, da ti verjamem, da si taprava. No meni po pisanju nisi izpadla dovolj zanimiva. Še več, izredno dolgočasna mi deluješ, humor ti je lih tok v p****, kot pri Marku. Seveda je to samo moje mnenje, ki ne igra tu prav nobene vloge, važno je da se vidva odlično razumeta med sabo. Želim vama vso srečo, pa če si namišljena / resnična ni važno !

Aja, pa še to. Upam, da te dobr našpona odzadi, če ne se zna zgodit, da se boš kmalu zapletla v mrežo kakšnega Spiderja haha lol
"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.
Default avatar

zmedena_samica

Za Markotovo polovico: slovenščina ti šepa :) Zanima me kakšne piškote najraje pečeš?
[center]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."
[sub]-Triumph[/sub][/center]
Default avatar

NM-3w

kjut ... virtuala je postala reala.

pa vso srečo Petra in Marko --- brez vpliva na vaju, kaj dela virtuala.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-
[sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub]Number One[/sub]
Default avatar

antilopa

A to je zdaj tema o dokazovanju trditev tu na MON? Kaj ko bi se šli sodišče - jaz si bom dala tisto hecno sodniško lasuljo na glavo. Spider bo tožilec, On pa odvetnik obdolženega Marka. :))
Default avatar

Robi...

antilopa je napisal/a:
Namesto Spiderja, naj bo Sadni. :)
Default avatar

zmedena_samica

A sem lahko porota?
[center]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."
[sub]-Triumph[/sub][/center]
Default avatar

NM-3w

Robi... je napisal/a:
vso zakonodajno (grda beseda -> ) skupinico v arest na akademijo
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-
[sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub]Number One[/sub]
Default avatar

petra x

ja,vem,kaj bodo rekli/si mislili...pa naj si,gre se izključno zato,da sem "pridobila" opise...na podlagi česa? skratka,ni bilo niti mišljeno,da bi morala ratat komu zanimiva,se mi pa zdi odveč tole ne preveč prijazno pisanje o komerkoli.
verjamem,da marskikoga ne zanima ,se pa večkrat bere ravno obratno. bilo pa je v pojasnilo,ker je toliko enih dilem kaj in kako je ta veza itd.pa da ne bo stalno ugibanj,človek pojasni in je mir (:
da mi slo šepa,ko je potrebno mi pač ne (; tule ni tako strogo predpisano (;
sicer pa,vem,da ste tukaj fajn ljudje/pisci in piknik, we'll see (: hvala za povabilo.
Default avatar

Robi...

NM-3w je napisal/a:
Tiste, ki sodijo brez ugotavljanja dejanskega stanja.
Default avatar

Bibita_Melita

antilopa je napisal/a:
Jaz bom pa zapisnik pisala :))
Default avatar

Robi...

petra x je napisal/a:
Bere se res. Vendar ne zato, ker bi nekomu res bilo mar za drugega, ampak zaradi samo-prepričevanja kako so drugi nesrečni, ker bi po njihovih lastnih izkušnjah morali biti nesrečni.
Default avatar

Robi...

Bibita_Melita je napisal/a:
Torej obvladaš slepo tipkanje ? :)
Default avatar

Bibita_Melita

Robi... je napisal/a:
Seveda in to zeloooo dobro :)

Vidiš, zdaj sem se spomnila, da bi se lahko prijavila "med talente" :)
Default avatar

antilopa

Prva priča, ki jo je predlagal Marko, je Petra.

Pozivam tožilca Spiderja ali njegovega namestnika Sadnega, da priči Petri postavita kakšno vprašanje, če to želita. :))

Moje sodniško vprašanje za Petro pa je: Ker je Marko bolj miselni in manj emotivni tip moškega, me zanima s čim si ga omrežila, ker nimaš daru pisanja (verjetno so tudi govorne sposobnosti manjše). Si mu kaj dala v piškote? :))))

Poroto sestavljajo: Zmedena samica (ki obljublja, da je dokazi ne bodo zmedli), Bibita Melita in Robi.
Default avatar

Bibita_Melita

zmedena_samica je napisal/a:
Še dva moraš zravn dobit.... kolikor se mi zdi je porota sestavljena iz najmanj 3 oz. 5 porotnikov.... bo antilopa povedala, kako in kaj je s tem.

Se pa postavlja tudi vprašanje ali bo sojenje pred poroto ali lahko to razsodi sodnik/sodnica :)
Default avatar

zmedena_samica

Bibita_Melita je napisal/a:
Je že antilopca kar določila, no worry :)
[center]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."
[sub]-Triumph[/sub][/center]