Forum.Over.Net

Mladi, ljubezen in spolnost

vrasanje za dekleta

Default avatar

robert

Ali bi katera od deklet sla,zmano na kavo ,in da jo predstavim prijateljem ,ker me imajo za gaya
Default avatar

Maja

Zakaj te pa imajo za gaya? Pa si ali nisi? :)
Default avatar

jure

Kul. Zdaj bo sla ena s tabo na kavo in mislis da se bojo njihova predstava o tebi v trenutku razblinla. Wrong. Prvo kot prvo, zakaj tak mislijo? Se bojis zenske druzbe? Si jo zelis al si je ne zelis? Sploh mas kakrsno koli druzbo al si zaprt doma cele dneve? Aja, pa ce ste res PRAVI kolegi pol tud ce si gay te nebi podjebavali. Ampak mam feeling da bolj isces ti njihovo druzbo kot oni tvojo in se ti njim prilagajas in jim skusas ustrect. Popravi me ce se motim.
Default avatar

robert

Imajo me pa zato, ker sem vedno v druzbi fantov.Do zdaj jim pa se nisem, nikoli predstavil nobenega dekleta. Nekako me privlacita oba spola.
Default avatar

robert

No pa te bom popravil.Do zdaj sem povedal samo enemu,da me privlacita oba spola,pa ni imel nobenega komentarja.Njemu se je to zdelo cisto v redu.Normalno da sem rad tudi v zenski druzbi.Amapak do sedaj so prijatelji zamenjali ze nekoliko zens,med tem ko pa jaz pac nisem bil ta cajt z nobeno.Sem ti odgovoril.
Default avatar

robert

No pa se to sem ti pozabil povedati.Ta ki edini ve o meni ,je do zdaj bil tudi samski,bila sva tudi veliko skupaj in so tudi njega sprasevali ce je gay,zdaj ko pa je prisel z dekletom,pa ga pustijo pri meru.
Default avatar

Niko

Ma, če ne boš nobene našel, se jaz javim :-D
Default avatar

Niko

Aja, pa da ne bo pomote, nisem gay.
Default avatar

robert

vsak ima pravico do svojega mnenja
Default avatar

robert

vsak ima pravico do svojega mnenja,hvala te bom imel v spominu
Default avatar

Alyah

pa smo spet pri naši zakompleksani družbi...

jah in kaj to njih briga če bi bil gay?? Nekam čudna družba je to...oziroma res je da je večina naše družbe tko usmerjena...

verjemi, da četudi boš našel dekle...mogoče celo punco...potem pa bodo nekaj drugega našli, da te bodo spravili v dvome...raje se zamisli, če hočeš igrat po njihovih pravilih...

in kaj misliš da bi se zgodilo, če bi jim pa rekel...ja sem gay...?...

ti povem, nardili bi dolga zijala, in se vgriznili v rit...

ne vem no, mislim da dekle, ki bo šlo s teboj na kavo tega ne bo rešilo, ...tole moraš sam uredit...v smislu zgoraj napisanega...

Problem ni v tebi, temveč v tvoji družbi...

poznam primer, kjer je bil fant dokaj samski, ko so že vsi njegovi prijatelji imeli punce...res da ga ni nobeden zezal, ampak kaj ti povem po vseh teh letih...ko so vsi njegovi prijatelji že menjali kr nekaj punc...ima on visoko izobrazbo, super službo, ženo in hčerko, ter kupljeno stanovanje....


njegovi prijatelji pa še sedaj živijo pri starših, imajo na vsake kvatre kakšno punco, in nič drugega...


LP
Default avatar

robert

Hvala ti za tvoj odgovor.Napisala si mi zelo dober odgovor.
Default avatar

Hudič

Ja fak no, sej so tvoji prjatli, te bojo že razumel. Povej po pravici pa je. Če si pa iz Škofje Loke grem pa jst s tabo na kofi! :)
Default avatar

Lejgaungatamlegre

Ne bom ti pametoval, samo je pa hudič, če si takole pod vplivom svoje družbe. Očitno se še bolj taka nerzrela družba, da se potem takole podjebavate.

...a je vredno?....
Default avatar

robert

Sej bi jim povedal ,oziroma bi mu povedal, ker tako in tako to samo eden govori, pa se ta govori takrat ko meni ni zraven. Ta tip ko me opravlja, je do zdaj imel ze ne steto deklet, pa z nobeno ni bil dle kakor kaksna dva meseca.Hvala za vabilo,drugace pa sem iz Ljubljane
Default avatar

robert

Vem da je to pravi hudic,pa kaj cem.Kot sem ze Hudicu odgovoril, me zajebava itak samo eden.Zaradi njega pa ne bi rad izgubil ,se vse ostale prijatelje,ker je on bolj manipulant.
Default avatar

Lejgaungatamlegre

Poznam take primerke....

Povej najprej, kako ga ostali v družbi cenijo.....ali dajo kaj ne njegovo mnenje?....se po njemu zgledujejo?....je on tisti ki drži družbo skupaj?....ali ga imajo za zaupnika....ala on je ta prav človk?.....ali ga vsi bolj tako z rezervo jemlejo?

Mal si na taka vprašanja odgovori, pol bomo pa že eno strategijo pogruntal. :))

Dolgo časa sem bil sam v taki družbi in je bil tud en tak, kot ti praviš....vendar so ga vsi bolj z rezervo jemal, ker je bil pač nakladač :)) In verjemi, takim se prej kot slej povrne....in to "hudičevo" močno....v glavnem, temu se je :))
Default avatar

robert

Ja za tega so ze rekli ,da bolj nalaga kot kaj drugega.Njega sem ze hotel vrasati zakaj misli,da sem gay pa ga zadje case prav nobeden ne vidi,tudi na telefon se ne javlja.Eni ga cenijo ,drugi pa ne.Ampak upam ,da ga bom lahko naslednjic ,to tudi vprasal.
Default avatar

Don_Vito

kolk pa je kaj povprečna starost vaše družbe?
Default avatar

Lejgaungatamlegre

Hmmm...na tvojem mestu bi ga pred vsemi vprašal, zakaj tako misli in ti bo verjetno na svoj aroganten način tudi povedal.....ampak probaj tako, da bo on začel to temo, da ne bo videl, da te to žre.
Nastopi samo zavestno in mu daj med pogovrom vedeti, da te prav malo briga za njegovo mnenje....(obvezno)
...na koncu mu pa lahko še rečeš, da če ima on tak problem in da se zato spravlja na druge (obvezen smeh)...


Lahko pa tudi tako pokažeš, da te boli ku*ac in rečeš: "Ja itak, sem gay v eksperimentalni fazi!" :))...pa nadaljujete z debato o "politiki" (beri: whatever).

To bo zapalilo in se ne bo več spravljal nate.