Starševski čvek

Je Toyota Corolla Verso lep avto?

Default avatar

The One

Iščem en rabljen avto ... Toyota Corolla Verso (tretja generacija, proizvedena od 2007 do 2009) mi je favorit zaradi kvalitete, me pa zanima ljudsko mnenje glede izgleda. Meni je čisto všeč, ženi pa je grd - zelo grd. Saj kupil ga bom tako ali tako, ker ga kupujem zaradi sebe, ampak splošno mnenje me pa le zanima - da nima le moja draga pokvarjenega okusa za stvari. Pa še link do slik: https://www.google.com/search?client=sa ... nzvZO_T208
Default avatar

Če

so ti všeč une lučke zadaj, ki zgledajo kot nekakšni mitraljezi, potem je to avto zate.
Default avatar

Queen

Glede kvalitete - corolla je zakon.
Grdi so pa itak vsi enoprostorci ko pes, tk da se ne sekirat. Kaj pa je z corollo karavan narobe? Pač ne verso model.
Default avatar

maric-a

Men je lep. Sam, a je to ključno?
Default avatar

The One

Queen je napisal/a:
Meni je avto všeč, tak kot je. Corolle karavan pa ne poznam. Sicer pa mi je enoprostorec čisto po meri, še prespim lahko v njem, če sedeže podrem, pa kolo gre notri.
Default avatar

Aja?

Queen je napisal/a:
Je treba popraviti ;))

Toyota JE BILA zakon. Pred 15. leti, ja. Malo se pozanimajte o reklamacijah in ostalih sranjih okoli materiala na sedežih in tud mašin.... Da o dragih servisih raje ne nebi.

Šlepajo se na tisto, kar SO BILI. Ostalo je samo sranje, slab pleh in poceni šraufanje - delajo jih pa v Turčiji (Versote).
Default avatar

The One

Če je napisal/a:
Mitraljezi? To si me nasmejal/-a ...
Default avatar

Queen

@aja,
hm, po 7 letih je še vedno kot nova, zgolj ena zadeva pri alternatorju, ki jo je bilo treba zrihtat, to je bilo pa tudi vse. Tako da se ne morem strinjat, pač govorim iz svojih izkušenj...
Default avatar

solinarka

Vsake oči imajo svojega malarja. Meni je neskončno všeč Škda Yeti, pa se moja okolica posmehuje moji morebitni izbiri. Pa kaj.
Default avatar

anonnnn

Ni ne lep ne grd, je pa gotovo uporaben. Sicer pa precej anonimen.
Default avatar

melisssa

Meni osebno je tale eden ta grših karavanov. Saj ni ful grd, ampak lep pa tudi ni.
Default avatar

karavan

Mi imamo karavn varianto že 8 leto, narejeno v Turčiji, sem šla zdajle prererit. Še vedno dela brezhibno, nikoli nobenih težav, le reden servis
Default avatar

Oven

Meni je bila zelo všeč in sem jo tudi hotela kupit, vendar sva se potem z
možem odločila za Ford Cmax, ker je bil cenejši.
Default avatar

ti pa tudi...

Aja? je napisal/a:
...pojma nimaš, kaj govoriš!! Imam ga že šest ali sedem let, niti enkrat samkrat nobenega problema, edini strošek redni servisi in bencin. Uporaben, všečen, ne bi ga menjala za nič na svetu in samo upam, da mi še dooolgo služi!
Default avatar

Verso je super avto

Aja? je napisal/a:
Corolla karavan je meni zelo neposrečena, verso pa se mi sploh ne zdi grd. Če avto izbirate po lepoti, bo treba na primer kaj bolj športnega gledat.

Sicer pa že 20 let vozimo toyote, pa nismo imeli z nobeno nikakršnih težav. Tastare toyote so imele zelo slab pleh. Pri desetih letih je bil avto v našem podnebju razcveten kot drevje spomladi, poznejše toyote pa teh težav nimajo več.

Material na sedežih je bil vedno kot nov. Ne vem, kaj drugi z njimi delajo. Servisi so bili pa od nekdaj dragi, če avto vozite k uradnim serviserjem, ki - mimogrede - niso vedno najbolj zanesljivi. Sicer pa servis ni nič dražji kot pri kakem drugem avtu. Res je, da se za večino rezervnih delov dobi samo originale in je zato vse skupaj mogoče malo dražje. Recimo, da se ni priporočljivo zaletavat:)

Smo preizkusili že kar nekaj znamk avtomobilov, pa se nam zaenkrat toyote najbolj obnesejo.