Starševski čvek

Kranjčani - rabim pomoč okoli Planine

Default avatar
Prosim, če mi zna kdo razložiti, kje je Planina 1 in kje Planina 2 in če hodi kdo peš na železniško postajo, je zelo daleč? Hvala.
Default avatar
planina 1 in planina 2 sta čist skupaj, ločuje ju le "otoček " pred pošto. iz železniške postaje do planine peš imaš dobrih 15 min .
Default avatar
A niso Planina Kranjske Fužine?
Default avatar
takolelelele je napisal/a:
hahahha lahk bi se tako reklo ja :)
Default avatar
ja lahko bi se res tako reklo, samo jaz sem iz Škofje Loke.
Slišal pa sem tudi, da če pustiš na planini avto, notri pa kakšno navigacijo, da ko prideš npr nazaj, da imaš razbito steklo in še ukradeno napravo pe še kaj, pač lahko bi se res reklo kranjške fužine.
Default avatar
Živjo,

planina 1 je vzporedno od qlandije pa vse do vhoda v mestno jedro in je najbližja železniški postaji do katere se spustiš po klancu, dosegljiva je s kolesom ali peš, lahko tam seveda tudi pustiš avto. Planina 1 je povsem sprejemljiva in je tudi po ceni nepremičnin dražja kot npr. Planina 3, ki je že v bllžini OMV črpalke. Kot je že predhodnica napisala je med 1 in 2 je otoček med pošto.

Planina 2 je že bolj oddaljena, do železniške pa vozi tudi avtobus, samo mislim da se spotoma ustavi še na glavni avtobusni - to je cca. 15 min skupaj vožnje. Peš pa je kar dobrih 15 min iz Planine 1 do železniške.

Je pa zagotovo bližje do železniške iz Planine 1 in 2 kot npr. iz Šorlijevega naselja. Podobno daleč imaš Zlato polje, kjer so cene primerljive kot na Planini 2.

Za boljši občutek vtipkaj Pošta Kranj, poglej kje je Ulica Lojzeta Hrovata 2, tam je Pošta, desno proti železniški je enka, levo pa dvojka.

Če te še kaj zanima, pa vprašaj...
Default avatar
meje so pa določili tako, da so šli peš skozi naselje in kjer je bilo več golfov II kot golfov I so imenovali Planina 2 :D

Planina 3 je zato 3, ker jim je zmanjkalo idej

pa vse skupaj je ravno v vaservago, tako da kdor pričakuje zaradi imena sredi naselja kak hrib bo razočaran, hehe
Default avatar
Planina v Kranju je ti. olimpijska vas, zato ker smo njeni prebivalci večinoma v trenirkah :))

Planina 1, 2 in 3 so ločene med seboj z ulicami, med vsako enoto poteka cesta. Tukaj živimo predvsem čefurji in redki Slovenci.

Krade se kar precej, avtomobil se dostikrat najde poškodovan od neznancev, brez tablic, ogledal ipd. Tako da je treba paziti kam parkiraš, ko prideš v naš kraj. Žal, tako je to pri nas, sami sebi smo težki, drugim pa še bolj.

Drugače ni hudega, dobrodošla pri nas!
Default avatar
snezinka33 je napisal/a:
Sa planine na Planinu. Pri nekaterih znana tudi kot Prekokokrovac ali Bosanski Novi. ;-)
Default avatar
kakšne pišete!!??

Žimi v kranju že 6let, imam 2 avta,tudi novega, pa mi ga ni še nikoli nihče nikjer poškodoval, če izvzamem Ljubljano, kjer ti butne kak lublanski ****** vrata v vrata!!!!

res so tule različnih narodnosti, samo da bi bil pa tak kriminal tukaj, pa poškodovani avti, še nisem zaseldila nikjer!!

same laži!
Default avatar
madejte no, kreteni je napisal/a:
se strinjam

sama sem drugače že 16 let doma na planini in sem večkrat pustila odklenjen avto in mi nikoli še ni nič zmanjkalo..... v lj pa so mi razbili šipo ukradli radio in anteno in to na parkingu urgence med tem ko sem bila na šihtu v nočni.