Hujšanje

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

MangoFit Sensilab

Default avatar
Zdravo,
morda kdo jemlje kapsule MangoFit? Še koga boli glava po zaužitju le-teh? Se že kažejo pri komu reziltati? Hvala za odgovore :)
Default avatar
Meni osebno se zdi da je cela ta linija Sensilab en nateg...
Default avatar
kot vsi izdelki za "hujšanje" je verjetno tudi ta izdelek-proć vržen dnar ;)))
a še vam ni jasno,da čudežne tabletke ne obstajajo? :)))))))
Default avatar
Meni da dejstvo, da ima Sensilab maso reklam o tv-ju ves čas, pove le, da se morajo fajn oglaševat in dvomim v kvaliteto izdelka.
Default avatar
No, jaz sem pa kupila acai detoxan sensilab... In sem (seveda poleg telovadbe) v 1 tednu izgubila 1kg...
Default avatar
Rada bi dobila odzive tistih, ki so izdelek dejansko poiskusili, vem, da ne obstaja nobena čudežna tabletka. Zanima me, kako je pri drugih uporabnikih. Hvala.
Default avatar
BabyBlue je napisal/a:
Jaz ga ne konzumiram, vendar malo brskanja po internetu, pa sem videla, da ima tale Sensilab zelo švoh vsebnost magna. Imaš mango, ki vsebuje 1 kapsula 600 mg. Morda se najde še kakšnega, ki ima bistveno višjo vsebnost, poglej.
Default avatar
jaz sem kupila, vzela dve, potem se pa premislila in raje začela športat. :) po 2 tabletah ne morem vedet če učinkujejo. če kdo hoče probat, lahko dobi tele moje :))).
Default avatar
soncek2222 je napisal/a:
SONCEK2222 MENE ZANIMA ALI JIH PRODAŠ ALI PODARIŠ ;) HVALA ZA ODGOVOR
Default avatar
Po enemu mesecu jemanja sem ugotovila da je vse skupaj nč ker niti enega kilograma nisem izgubila. Če se ne bi pri hrani pazila bi se celo mogoče zredila.
Default avatar
moje mnenje je takšno ,da je potrebno vsako sezono poslati nov izdelek na trg , da se stvar prodaja .
Default avatar
moja kolegica jih je jemala pa je rekla , da je nekaj malega shujsala ampak meni ne na račun tablet ampak ker se je več ko en mesec res zdravo prehranjevala in telovadla ...meni osebno so fuuul predrage -.- tak da ne hvala.
Default avatar
Je še kdo ful lačen po teh tabletah, oz. mu povečujejo apetit? :/
Default avatar
Kupila, probala , stran vrgla .. tak je blo pri men niti grama nisem dol dala pa sem na hrano pazila..... mah to je BULLSHIT -.-
Default avatar
Meni pa dejansko pomaga če jem nekoliko bolj kalorične obroke (npr. vikendi, ko imamo skupna družinska kosila in saj veste, kaj se vse znajde na mizi...) :) tabletko vzameš 20 minut pred obrokom, jaz raje kar 2, vseeno pa pazim, da pojem več zelenjave in B (rastlinskih ali živalskih), OH za prgišče-rajši si po kosilu privoščim piškot :) Danes greva z mojim dragim na Prešernov trg na crepes-palačinke :3 da vidmo :) res je kar že ptički pravjo na drevesu, če se redno giblješ-najbolje vsak dan 1 ura kakršnega koli miganja, potem ni nobenega razloga, zakaj si ne bi smel privoščit kej "prepovedanega". Samo potem moraš paziti, kaj boš vnašal(a) v telo še preostanek dneva - manj OH, M. Približno tako gre to pri meni. Poročam, kako bo šlo s tabletkami v prihodnosti.
Default avatar
Kora_ je napisal/a:
Kora_ koliko časa si jemala tablete?
Default avatar
Meni je Mangofit vsekakor pomagal, ampak ne v tem smilsu, da sem jedla kolikor sem hotela ter se nič gibala. Problem pri meni je, da imam zelo slabo prebavo, kljub temu da jem zdravo in se veliko gibam. Odkar jemljem mangofit se je to spremenilo in že vstrajno izgubljam kilograme. Seveda čudežna tabletka ne obstaja in brez gibanja in spremenjene prehrane nemoremo shujšati, nam pa takšni produkti kot je mangofit pomagajo, da so rezultati hitreje vidni ter nam da nekakšno motivacijo.
LP
Default avatar
Jaz sem tudi šele začela jemati te kapsule. Takoj sem opazila da mi zmanjšujejo apetit. Čudežna tebletka itak ne obstaja, če pa ti lahko nekaj pomaga da hitreje shujšaš ob zdravem načinu življenja je pa dobrodošlo.
Default avatar
Se moje mnenje je da je to en nateg :)
Na ta racun ful dobr sluzjo nic drugega.
Drugace pa mislim da ob zdravem nacinu ne rabis vnasat kemikalij v telo da shujsas kako kilo, ampak sam mal miganja in to je to.
Default avatar
Tako kot Mangofit kot tudi Acai Detoxan so en velik nateg! Jaz sem se zredila, ne pa shujšala. Slabo reklamo si dela ta Sensilab.

Moderatorji

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic E-posvet