Starševski čvek

Preoblikovanje sramnih ustnic in zožitev nožnice

Default avatar
Rada bi imela bolj sočne in zadebeljene velike sramne ustnice in krajše male ter ožjo nožnico. Po porodu se mi je ta del telesa spremenil, možu pa je bolj všeč ozko in mladostno napeto.
Ali se da to operacijo izvesti v Sloveniji ter kje? Koliko stane? Ali dajo v velike sramne ustnice silikon ali botoks? Je treba ostati v bolnišnici, so bolečine hude? Koliko časa po operaciji se ne sme imeti spolnih odnosov (mož je zelo potenten in ga še vedno, kljub porodu zelo privlačim, tako da ne zdrži niti dva dni brez seksa). Hvala za odgovore.
Default avatar
Raj si možgane povečaj ali vsaj delaj na tem.
Default avatar
mislim, da boš več naredila, če dobro zlikaš moževo novo srajco. prej naredi še poskuse v 5. prozornih posodicah.

za moža se nič ne sekiraj, če je pedofil, bo to tudi ostal. raje ga prijavi.
Default avatar
Mislim, da je to tvoja kaprica. Mož sigurno ne zahteva od tebe. Če te je sprejel tako, s tankimi ustnicami, te bo tako gledal še nadaljnih 50 let. Ti mu bodi še naprej na uslugo.
Default avatar
Napeto ,pa sočno ne more bit skoz. Take stvari je treba v glavi pošlihtane imet,ne pa pri kirurgu. Če se pa bojiš,da bo šel drugam,pa moraš vedet,da če je tak tip,bo šel tudi v primeru ,če si jo boš hodila našponavat vsako leto.Operacije na spolovilih niso nekaj nedolžnega,ker tam obstaja veliko živčnih končičev,kaj pa če potem tebi ne bo vredu????
Default avatar
Mislim, da bo moža prišlo finančno in sploh dolgoročno ugodnejše, če si najde eno mlajšo z ustrezno pi"#ko.....in nekoliko več možgani.
Default avatar
Težko rečemo če ne vidimo vsaj fotk, lahko pa filemček med tem ko prdneš, pa da se vidi, če plapolajo tvoje sramne ustnice kot zastava na Triglavu.
Default avatar
Skoraj noben moški ne mara velikih sramnih ustnic in niso nobeni pedofili. Isto je pri ženskah ko jih večina ne mara majhnega penisa. Samo da bi šel nekdo dejansko na operacijo za to, pa ne vem.
Default avatar
Kaj si rekel? je napisal/a:
Ma saj ne da zahteva, ampak vedno ko gledava pornič reče za kakšno, ki ima zelo sočne sramne ustnice, kako mu je to všeč pa ljubica a ne bi ti tudi malo se pozanimala, kako se to naredi pa ko seksava mi včasih malo "pojamra", da je zdaj po porodu čisto drugačen občutek pa da je veliko boljše, ko je čisto ozko. Saj nič ne zahteva, je res zlat v vseh pogledih in zato bi ga rada razveselila.
Default avatar
tako je je napisal/a:
Ja, dejansko ženske hodijo na take lepotne operacije (zmanjšanje sramnih ustnic). Obstaja neka oddaja o zdravstvenih problemih (no, tudi lepotnih, odvisno od posamezne epizode), o katerih je ljudem nerodno govoriti, in v enem izmed delov je bil tudi primer ženske s tem problemom ter kako ga je rešila z operacijo. Ne vem pa, kako je s tem pri nas.
Default avatar
Ti ga razveseli s še enim otrokom in potem s še enim ....


Imaš zgornje ustnice tanke? Potem so take tudi spodnje. Moški že ob pogledu na punco vemo, kakšno ima ta malo.
Default avatar
Koliko pa si po porodu? Vem, da te posege izvajajo na ginekološki kliniki, zato zastavi vprašanje dr Pušenjaku. Neko pomlajevanje vagine imajo tudi v Dravljah. Kar se tiče pa bolj sočnih velikih ustnic, pa si verjetno takšne, kot jih imaš, imela tudi pred porodom in mislim, da nima smisla posegati vanje, ker bo grdo (kot so grde umetne ustnice).
Default avatar
kje v Sloveniji? je napisal/a:
Koliko časa je minilo od poroda? V večini primerih se nožnica skrči nazaj v 2 mesecih, če izvajaš keglove vaje, še toliko bolj, priporočam tudi japonske kroglice.
Default avatar
Tvoj mož naj si raje omisli Stepfordsko žensko. Ga bo prišlo ceneje, kot pa tebe vsake nekaj časa delno predelovati.
Default avatar
kje v Sloveniji? je napisal/a:
avtorica, zavedaj se, da ti odgovarjajo tipične slovenske mone na tem forumu. Zato je tudi tak odziv.

Pri nekaterih se nožnične mišice po porodu še bolj skrčijo, pri nekaterih povrnejo nazaj, pri nekaterih pa npostanejpo porecej ohlapne, ker je to povezano s staranjem in ne več tako hitrim obnavljanjem tkiva ( tudi genska nagnjenost) in kegleve vaje dostikrat tudi ne pomagajo.

Žal ne poznam primera, da bi si ženska povečala sramne ustnice - vsaj v Sloveniji ne - ampak morda v tvojem primeru bi morda prišla v poštev povečava z lastno maščobo - obrni se na kakšnega estetskega kirurga s svojo težavo.

Glede pomanjšave sramnih ustnic pa ni problem, če so res tako moteče, npr. pri nošnji hlač ( jeans), športnih aktivnostih, pa vožnji kolesa, ipd-v primeru, ko se sramne ustnice povesijo zaradi shujšanja, oziroma pretirane rasti - vem za primer, ko je prijateljica imela zelo dolge male sramne ustnice, je bilo res moteče in boleče pri nošnji hlač, ker se to tkivo tudi konstantno drgne, notri je veliko živčnih končičev, prekrvavljenost je velika, predel je občutljiv na vsako drgnjenje - verjamem, da taki osebi ni prijetno. Se da vse na napotnico urediti, če ginekolog presodi, da si upravičena. Če gre za 1 cm ne boš, če gre pa npr. za 7 v dolžino, potem pa že, ker sodi to med anomalijo organa/tkiva.

Poseg sodi med posege v kratki splošni narkozi, po posegu ostaneš noter čez noč in greš naslednji dan domov. Delajo na ginekološki kliniki v Lj.

Samo enkrat se živi- in če nekomu to res toliko spremeni življeje na bolje, ni več bolečin in ni neprijetnih občutkov, zakaj pa ne?
Default avatar
X6 je napisal/a:
dej ne bluzi neumnosti. Če imaš ti dolge prste in velike roke in nos, še ne pomeni, da imaš dolgega in primerno debelega. Ker lahko tička podeduješ od neobdarjenega prednika, roke in prste pa od drugega, ki ima lopate namesto rok ;) Gre za prenos in mešanico genov z vseh rodbinskih vetrov ;)
Default avatar
Jaz sicer nisem za to in se strinjam, da če s tem želiš uravnavati svoj odnos z možem, potem ... pač, si boga in boš potegnila ta kratko. če pa že zares hočeš, pa pač daj. Samo, kar navajaš, so 3 različni estetski posegi. Na napotnico (krije zavarovalnica) bi načeloma lahko dobila krajšanje malih sramnih ustnic, samo za to mora biti anomalija res izrazita (da ti visijo ven nekaj cm), torej ne bo nič. Zato k plastičnemu kirurgu in naj ti jih odreže. Poseg menda ni nič posebnega. Podobno povečanje velikih sramnih ustnic. K plastičnemu kirurgu. Ta tretja zadeva je pa pomlajevanje nožnice, pa tudi to ti po moje že opravijo v večini teh inštitucij - lasersko menda. Ni pa zadeav trajna, samo malo tkivo zgladi, mao se z invazijo poveča sproščanje kolagena in začasno bo vse bolj gladko, napet, ja. Tveganje pa je ja, na koncu se lahko zgodi, da bo užival samo tvoj mož, ti pač ne.
Default avatar
kje v Sloveniji? je napisal/a:
Bolj pametno bi bilo, če bi si dala možgane razširiti!
Default avatar
od moža zahtevaj, da si k.... poveča - bo z eno operacijo rešil problem, ki ga ni.
Default avatar
Jalapena je napisal/a:
Bi katere priporočila? Si jih kupila pri nas ali po spletu?