Starševski čvek

Kje se skrivajo dobro zgledajoče ženske srednjih let?

Default avatar

realist...

Kar naprej berem, kako se ene hvalite, da z leti zgledate vedno boljše. Takole, čez palec, na prste ene roke lahko preštejem ženske, ki jih poznam, stare čez 40, ki zgledajo pogojno dobro. Včasih, ko pridem v kakšno trgovino, bolnišnico ali drugo delovno organizacijo, firmo...si ogledujem malo ženske. Vse, kar je lušnega in prijetnega videza, je mladega. Do max 35. Ženske srednjih let so srednja žalost, običajno z narastki, frizurami izpred 20 let, pogosto telesno zanemarjene.Sej ne da je pri moških kaj drugače, ampak moški se vsaj ne hvalimo, kako dobro da zgledamo. Pa če smo že pri tem, poznam več moških, starih čez 40, celo 50, z dobro postavo, kot pa žensk. Po pravilu so ti moški samski ali pa ločeni. Sploh ne vem, kje se skrivajo vse te ženske srednjih let, ki se hvalijo, po netu, da jih obletavajo mladci..
Default avatar

pha

Preveč besed za tako malo povedanega. Kaj bi pravzaprav rada?
Default avatar

takle je

Pri nas v službi jih je polno. Moram reči, da one po 40tem bolj skrbijo zase kot me okrog 30. One pa začnejo vadit, se urejat, skrbeti za linijo... me mlade smo bolj lene.
Default avatar

Yo_

Hm, pa za vse veš, koliko so v resnici stare? Kaj pa, če tiste npr. "35-letnice" samo dobro zgledajo, pa so v bistvu starejše?
Default avatar

titimami

To je, tiste okoli 40 zgledamo tako fajn, da ti misliš, da jih imamo 25:))))
Default avatar

jaz pa mislim...

Kot prvo, pisal je moški :-)

Sicer pa jaz mislim, da ženske pač preprosto mislijo, da tako dobro izgledajo, ker se dobro počutijo, boljše kot pri 35... Jaz sem recimo že ena taka, da se v primerjavi z deset let nazaj počutim 100% bolje, pol pa še mož reče, da izgledam boljše kot pred 10 leti (pa oba veva, da to ni res), pa pride tak dan in na mon pač napišem, da izgledam bolje kot pri tridesetih :-)

Sebe pač ne vidimo starati se, pa radi se malo potolažimo, čeprav ni res :-) Dejansko tudi jaz ne vidim prav veliko hudih bejb moje generacije, moje sošolke so tle nekje kot jaz :-)
Default avatar

se ne strinjam

realist... je napisal/a:
Nedolgo nazaj smo imeli 30. obletnico mature in prisežem, da smo ženske zgledale bistveno bolje od moških. Tako po postavah, urejenosti... no par moških je pa še plešastih za povrh ;)
Jaz se imam za urejeno skoraj-petdesetletnico, tudi postava OK, nobene kile viška - pa ne rabim glih kakih mladcev, da me obletavajo, mi je moj partner čisto dovolj.
Default avatar

leelee_

Jaz tudi v reali ne poznam nobene 40-letnice, ki bi jo ljudje stalno zamenjevali z njeno 13-letno hčerko, pa tu gor berem, da se to nonstop dogaja.
Default avatar

realnost taka

sej ne bi verjela, če ne bi doživela....cel dan so nas 40+ letnice v kopalkah na plaži obletavali mladci tam of 25 do 35 let i(en 28 letnik se je vidno nesmrtno zacopal u mojo frendico, ki je mimogrede itak poročena :)) in nas še zvečer zvlekli v mesto, pa naslednji dan povabili na drugo plažo (Istra, placi kjer se zbirajo surferji, kajtarji, weikarji ipd, ki vsi strahotno dobr zgledajo) in smo šli zvečer spet ven v drugo mesto. Pa peljemo dame v našem terencu z usnjenimi zici enga 32 letnika (drugače bogat podjetnik) in ga sprašujemo o enem tretjem tipu, ki smo ga skupaj spoznali tisti dan..koliko je star in mali pravi: ooooh on je pa grooooozn staaaar, čiistaaa staaariiiinaaaa, čeeez 40 jiiih maaaa žeeeee. Smo skor popadale iz avta :))))) (posebej ker je tipo lagal,d a jih ma 39 - pa valjda ne bi tip lagal, da ma manj let kot pa vse bejbe zraven, če bi se le zavedal kolk smo stare)

Ja tud drugače vsi mislijo, da sem 33 (sem pa 45 že). Pa se ne hvalim nič s tem..ker sem se resno zasekirala,d a gremo proti 50tki, hahaha
Default avatar

Sadni

V bistvu gre že pri 25ih navzdol. Najlepše punce so stare od 16-25 let, takrat so na vrhuncu. Od 30 naprej že razpadajo, še posebi, če se ni nikoli ukvarjala s kakim športom, pazila na prehrano, pa itak še geni naredijo svoje.
"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.
Default avatar

1raglja

Sadni, maš ti kako diagnozo?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Če znaš življenje izkoristiti, je dovolj dolgo. (Seneka)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Default avatar

to so vas zato

ker bi vsak (ali pa skoraj vsak, da ne bo zamere) moški rad enkrat probal seks s starejšo, izkušeno damo - tako da ti se kar tolaži, da so vas zato, ker tako dobro izgledate, ja:))))

Dobro, saj če bi imele po 100 kil, vas verjetno ne bi, ampak vseeno, je dobro, če je človek realno na tleh z obema (nogama namreč).

P.S. So mi pa zanimive te cifre - recimo, ti jih imaš 45, ampak mislijo pa, da jih imaš 33. Zakaj ravno 33, zakaj pa ne 35, ali pa 30?

Je pa dejstvo, ko gledam moje sodelavke tukaj, to mlado zeleno perje itak nima pojma (v večini), kako se urediti, da vsaj približno izgledaš. Vse letajo okoli v kavbojkah, nizkih petah in nekem razvlečenem puloverju ali majci, o frizuri pa raje ne bi, tako da potem ni čudno, da če uleti neka urejena dama v zrelih letih, da tipi padejo dol:)))
Default avatar

realist...

to so vas zato je napisal/a:
Mlade so naravno lepe. Tastare pa se morate opicanit, pa namazat s pudrom, da vas sploh kakšen potrebnež pogleda.
Default avatar

leelee_

realnost taka je napisal/a:
Ja in po kakšni logiki zate vsi mislijo, da si 33 stara, pa si v resnici 45, po drugi strani si pa ti točno vedela, da se ti je en tip zlagal, da je 39? A kao ti znaš precenit starost, drugi pa ne?


Bo bolj tole držalo: Tvoji vrstniki te ocenjujejo za mlajšo, kot v resnici si, ker pač na splošno ljudje sami sebe dojemamo mlajše, kot smo. Človek pri 30ih lahko misli, da izgleda kot dvajsetletnik, dokler se ne postavi v družbo drugih dvajsetletnikov.
Default avatar

ha ha ha

realist... je napisal/a:
Ti se kar tolaži, ja.....
Default avatar

bunny carrot

Tako ko gledam je ogromno odvisno od same genetike, življenjskega stila človeka, prehrane, in pa še enkrat GENETIKE. Opažam ene kolegice ki so pri 30tih videti kot da imajo 40 postarane, zgubane, 10+ kg viška, oblačijo se v razvlečene cunje ali pa čudne vzorce, barve oblek take rjavkaste bordo temne tone. Eno ki je stara 35 poznam pa ima super postavco, tudi v obraz bi bila videti čisto drugačna če bi spremenila svojo starikavo frizuro namreč postrižena je kot ena stara mama pa tiste rdeče lasje uff, postarajo jo totalno.

Potem na drugi strani pa isto poznam 30, 35 letnice z otroki ali brez ki pa izgledajo stare okoli 25 let imajo lepše postavce kot 17 letne frklje resnično. Te ženske imajo tudi starše ki pri 50+ zelo dobro izgledajo. Tako da so očitno ta mladostni videz podedovale, obstajajo tudi ženske ki se veliko s športom ukvarjajo, prehranjujejo se zdravo, nimajo veliko stresa v življenju, dobre službe, denar itd...pa kljub temu slabo izgledajo zato ker pač imajo slabšo gensko zasnovo kar se tiče izgleda in pri takih edino kar lahko pomaga so botox in pa ostale plastične operacije.
Default avatar

PinkFloyd

bunny carrot je napisal/a:


To je šele grozota pol.
Default avatar

ena taka

Lej, saj do neke mere imaš prav. Po sebi sklepam, Zadnje dve, tri leta me je načel zob časa, priznam, Delam v službi, doma skrbim še za ostarelo mater, stres v službi, stres ker ni dovolj denarja, hormonske spremembe naredijo svoje-tolažim se s sladkarijami (170 cm, 60 kg), nisem debela, sem nekam brezoblična in brezvoljna ratala. Rutina me ubija, ampak, žal, ne morem izpreči. Moja rekreacija in sprostitev je dolg sprehod in včasih branje knjige. Pa tudi za nove cunje in čevlje nimam več denarja. In se mi pozna.


Pa sem bila luštna vse do 48 leta. (malo sem pa še) ;))

Lep pozdrav
Default avatar

realist...

ha ha ha je napisal/a:
Nemiseln komentar. Jaz sem moški, kje jaz sebe tolažim z ugotovitvijo, da se mlade preprosto ne rabijo rihtat, da bi konkurirale starim?

Sej zato pa se ženske 40+ oblečete v ozke kavbojke in obujete 10 cm pete, ter namažete. Da vas vsaj kakšen pogleda.
Default avatar

35-letnik

ne hvalite tako samo mlade ženske, v službi delam z 30 in 47 letnico, pa mopram rečt, da mi je 47 bolj všeč, pa ni ne vem kaj, še kar nekaj kg ima preveč, kot pa tamlada, ki je vsa mozoljasta, lasje so ji kot razkuhani špageti in ne pozna likalnika.