Starševski čvek

stilski nasvet: črna kikla in bela bluza

Default avatar
Potrebujem stilski nasvet.
Črna kikla, bela bluza, mrežaste žabe, čevlji z visoko peto. Da ne bom zaradi izbranih barv
izgledala kot kakšna natakarica, bi si na belo bluzo pripela kakšno rožo, ki jih lahko najdemo v vsaki trgovini z modnimi dodatki. A bi pasalo to?
Hvala za odgovore.
Default avatar
neeee, boš kot birmanska botra. raje ogrlico, zapestnico
Default avatar
Lepo izpade če imaš oprijeto tričetrt pencil skirt, črne barve recimo, belo srajco tudi oprijeto z dekoltejem, črne petke 10-12cm s platformo. In pa brez mrežastih-črnih žab ker to je potem malo preveč. Daj gor normalne žabe kožne barve in to je to. Nobenega nakita, če pa že pa decentno, kaki mali uhančki, zapestna ura to je to.
Default avatar
Mrežaste žabe v barvi kože sem mislila, ne črne. Srajca je brez dekolteja, zapeta čist do vratu. Torej nič, raje kakšni uhani in fajna frizura. Tud jaz sem bolj pristaš tega, da manj je več.
Default avatar
Bluzica naj ima malce dekolteja drugače boš izpadla preveč zategnjeno kot kakšna stara učiteljica, naj ima mali dekolte srajčka. Srajce do konca vratu zapete pri ženskah ne izpadejo najboljše vsaj prve 2, 3 gumbe odpri.
Default avatar
Nikoli ne boste izgledali kot natakarica, če se tako ne boste počutili. Malo samozavesti, prosim! Sicer je ta varianta večna klasika, s katero ne morete zgrešiti. Raje se "obremenjujte" s proporci (kakšna naj bo dolžina ter silhueta krila, kroj srajce, odtenek bele barve, oblika čevlja, višina pete). To je vse odvisno od vaše postave, starosti, značaja ... Sicer kot namig. Izberite salonarje v kožni barvi (v kombinaciji s hlačnimi nogavicami iste barve seveda) in boste presenečeni nad rezultatom. Nato pa le uživajte v eleganci!

Lep večer!
Default avatar
Tule imaš to stran, kjer si oglej modne smernice za prihodnjo jesen zimo, klikni tudi na detajle, pa si oglej čevlje, jakne, torbice, dodatke....

Za JZ 2013/2014 je precej črno belih različic predvsem Dior, Balenciaga, načeloma tudi YSL ki ima skoraj vedno črno bele kombinacije, presenetljivo tudi Cavalli ima precej čb različic....

Žabe naj bodo definitivno v kožni barvi, vendar pazi da ne bodo odstopale od barve tvoje kože, ker je zelo grdo videt olivno rjavkasti odtenek žab na prosojno beli koži, ali pa svetlo sive, ali pa krem barve na temni koži....

Dobri čeveljci z visoko peto, bodo tudi naredili vtis.

http://www.style.it/moda/sfilate/sfilat ... givenchy/2

http://www.style.it/moda/sfilate/sfilat ... how#544181

http://www.style.it/moda/sfilate/sfilat ... how#542423

http://www.style.it/moda/sfilate/sfilat ... how#537808
Default avatar
Meni osebno je to grozna kombinacija